Wka

Hur man har emo hår utan att gå till ytterligheter

Inte alla emo hår är helt lämpligt för / / FN fredskonferensen. Denna Google är för människor som inte vill gå alla ut, men ändå vill uppnå emo utseende. Denna guide täcker alla de grundläggande typer av emo hår du kan ha, samt hur den.

Steg

Hur man har emo hår utan att gå till ytterligheter. Bestäm vad du vill ändra.
Hur man har emo hår utan att gå till ytterligheter. Bestäm vad du vill ändra.
 1. 1
  Bestäm vad du vill ändra. Även om du inte är en allt ut emo, det finns 2 saker varje emo eller kvasi-emo borde ha. Bangs och Lager.
  • Bangs: Bör vara under ögonbrynen. Detta betyder inte att du måste ha dem till, men de bör inte vara upp vid din panna heller. En del människor föredrar att ha en trubbig skära rakt över näsan bron, medan andra föredrar dem sida sopas och täcker ena ögat. När du frågar din frisör för att ge dig emo-lugg använda följande ord: lager, side-swept/straight över, under ögonbrynen, som täcker ena ögat.
  • Lager: viktigare för tjejer än killar. Layers definiera din "emo-ness". Lager är som en metafor för hur djupt och komplext ditt lilla emo sinne är. Din motpart emo kommer att gilla det. Plus, de fungerar bra med lugg. Fråga efter många, många lager, tillräckligt kort för att det skall spetsas upp med hår produkt, men inte tillräckligt kort för att få dig att se ut som en på en dålig dag.
 2. 2
  Välj din frisyr. Olika typer av emo hår kan du få:
  • Flickor (kort): För de flesta tjejer som föredrar kort hår, detta snitt vanligtvis innebär razoring ryggen så dess Spikey och lämnar fronten och sidorna raka 'n' long.
  • Flickor (medium): Detta är den vanligaste typen av hår för flickor. Shoulder längd och rätas (vanligtvis), skiktades MYCKET upptill men inte så mycket i botten. Om du går för en mer "SCENE" flicka ser vara säker på att toppen är märkbart stor, för att åstadkomma detta många scen flickor retas och hårspray toppen. Hår vid basen av huvudet hänger rakt ner. Bangs (duh), sidan sopade eller trubbiga skär.
  • Flickor (lång): Samma som "Girls (medium)", förutom att det i slutet av håret är nu runt bröstet / nedre ryggen nivå
  • Killar (kort): I grunden samma som flickor kort. Än en gång, rakhyvel du ryggen så det sticker upp, men lämna fronten längre än baktill. Oavsett om du vill ha den främre Spikey eller inte är upp till dig
  • Killar (medium): Du också rakkniv baksidan av ditt hår, men den här gången kanske du föredrar att röra upp ryggen, i stället för att göra det sticka upp. Vanligtvis, killar med medelhög hår föredrar att hålla den främre delen av håret långt och rakt, med de flesta av fransen skjuts över till ena sidan och slätade över ena ögat.
 3. 3
  Bestäm hur du vill "stil" det. Styling: Emo hår är ganska svårt att upprätthålla. När du får klippa, det är inte gonna stanna uppe på egen hand. Du behöver flera bra hårprodukter (se vad du behöver) När du har dem, är det dags för dig att "vara kreativ". Men för dem som har fastnat, här är några riktlinjer:
  • Det finns en regel för emo hår (detta främst gäller tjejer, men kan också hjälpa killar också): Big topp, jämn botten. Detta innebär i princip att du ska spika upp den övre halvan av håret samtidigt släta ut den nedre halvan. Tänk kontrast.
  • Fringe: Beroende på vilken typ av fransar du har, hur du stylar det kan variera. Om du har en sida svepte frans, är det bättre att platta till den (om så är fallet, se till att du trycker upp sidorna av håret så det inte alla platta). Om du har en rakt över snitt, är preferensen yours (lite spik kan gå långt, så överdriv inte)
  • För killar och tjejer med kort hår: om du verkligen fastnat, bara köra en hand upp genom baksidan av ditt hår, så dess egentligen. Därifrån, bara börja styla och platta till olika bitar
  • För flickor med medellång / långt hår: Om du är otålig (som mig), bara ta den nedre halvan av håret i en näve och röra / spik den övre halvan. På så sätt förblir den nedre halvan rakt.
 4. 4
  Att ha ett intressant utseende, kan du få stråk av färg, om du gör det, se till att dina föräldrar är okej med tanken och att din skola gör färgat hår. Se till att alltid åter ny färg i håret annars kommer det att se dåligt. Om dina föräldrar förbjuder dig att bli strimmor gå och köpa förlängningar, om du inte kan hitta några färgade, få riktiga hår ettor och färga dem, och skär dem till den längd du vill ha dem.

Tips

 • Om du vill ha en sida svepte frans, be om en sidbena (detta är mycket viktigt!)
 • Om du är en uträtning missbrukare, måste du få lite produkt som skyddar ditt hår och hålla fukten medan uträtning det. Annars kommer du håret blir väldigt torr och kommer inte stil eller ser mycket bra.
 • Räta är också ett alternativ. Det är bra att ha rakt hår är att det ser mer emo, och det är lättare att spika upp. Det dåliga är att du måste hålla på uträtning det, och du skulle kunna förstöra ditt hår. Om du har naturligt rakt hår, är det inte nödvändigt att räta ut det. Eller du kanske bara har att få det rätade gång. Om du har super lockarna / mycket vågigt hår, är sedan uträtning mer av ett måste.
 • är ett alternativ, men inte absolut nödvändigt. Om du har svart, mörkbrunt eller rött hår, det finns inte mycket behov av hårfärgningsmedel. Men om ditt hår är en ljusare nyans, säger ljusbrun eller blond, kan du överväga att färga det en mörkare nyans av samma färg. Om du är blond, kan du överväga att få highlights.or om du har blont hår du kan försöka färga topparna av håret svart.... bara tips men... du kan också prova att lägga slumpmässiga ljusa Färgremsorna här och där rosa grön blå lila (etc.)

Varningar

 • Samma sak gäller för hårprodukter. Det finns ingen anledning att hälla grejer i.
 • Inte plötsligt blir emo / scene hår i en dag kommer du att bli känd som falska eller en poser. Om du har en preppy eller extremt flickaktigt utseende, är det bäst att underlätta i din nya look. Börja bär mörkare kläder, lyssna på nya band (emo / punk), och kanske till och med en ny grupp av vänner. (Om du vill att övergången ska bli så mycket av en "life-changer".
 • Inte räta inte håret för mycket. Detta kan verkligen förstöra det.

Saker du behöver

 • Hår Clay (Gatsby, Bedhead eller OSIS är bra val)
 • Hair Gel (Sebastians Kåtblick är ganska bra)
 • En uträtning järn (tillval)
 • Dye (också frivilligt. Om du vill ha en ljus färg kan färga av och på, köpa en av dessa icke-permanenta färger som sköljer bort)
 • Fingers! (Att styla håret med.)
 • Lämna in balsam eller någon form av hår salva om du skadar ditt hår.