Wka

Hur man gör honom vill ha dig tillbaka

Har du fortfarande älskar honom, han är över dig, tror du hes över dig? Med dessa steg för steg tips och tricks du kan ha din man tillbaka, men kom ihåg, om det inte funkar dessa trick kan fånga en annan killar öga, kanske en ännu bättre kille.

Steg

Hur man gör honom vill ha dig tillbaka. Påminn honom varför han ville ha dig i första hand.
Hur man gör honom vill ha dig tillbaka. Påminn honom varför han ville ha dig i första hand.
 1. 1
  Påminn honom varför han ville ha dig i första hand. Kommer du ihåg när ni två går och han sa att du såg vacker? Försök att komma ihåg vad du hade eller hur du gjorde ditt hår den dagen. Dressing samma sätt kan belysa det ögonblicket i hans sinne och gnista gamla känslor igen.
 2. 2
  Agera lycklig. Gör inte fejka det, men om din sörjande ge lite halvt leende bara se till att världen vet ryggen.
 3. 3
  Ha en rolig tid. Ha en hop i dina steg och känna sig oövervinnerlig.
 4. 4
  Ta hand om dig själv. Kontrollera att du duscha regelbundet och borsta tänderna och håret två gånger om dagen. Få tillräckligt med sömn för att säkerställa att du inte har påsar under ögonen. Inte bara kommer detta gör att du ser mer attraktiv, men det kommer att göra dig att må bättre om dig själv i allmänhet.
 5. 5
  Gör den gamla böj och snap. Släpp en penna framför honom, inte gör det uppenbart, men kanske om han plockar upp dina ögon kan träffas och han kan inse vad han går miste om, om det inte fungerar att du fortfarande kan plocka upp den själv, det fortfarande lägger till dig uppmärksamhet.
 6. 6
  Har goda avsikter. Det är frestande ibland att försöka hämnas, men om du inte är uppriktig om att vilja din man tillbaka, det är bättre att gå vidare och hitta någon annan.
 7. 7
  Låt honom se dig lycklig med en annan kille. Kom ihåg att även om han inte vill ha dig, innerst inne att han egentligen inte vill att du ska vara med en annan man. Sen börjar han inse vad han hade.
 8. 8
  Har förtroende. Kom ihåg att män älskar en säker kvinna och visar honom att du har kontroll över din värld kommer att fånga hans uppmärksamhet.

Tips

 • Arbetet med dig själv först. Om du har några frågor som du måste lösa, göra dem först så att han kan se att du försöker, och så om du datum igen finns det inga fler problem.
 • Se människor älskar dig. Har folk på din sida utan att tigga dem att vara på din sida, få dem att inse hur bra du är så att de kan prata om dig till honom utan att du antyda saker, detta sätt är helt naturlig och det gör honom vill ha dig.
 • Försök inte att få honom tillbaka för ett par veckor. Du ska bara köra bort honom.
 • Var inte lätt. Om du är lätt att han kommer använda dig som en flicka att göra saker med då han kommer att dumpa dig när du har använt, slösa inte din tid.
 • Var dig själv. Det är därför han föll för dig
 • Vara söt och trevlig. Detta är en vecka måste du vara en ängel, så han kan inse hur söt du är.
 • Gör det inte krångligt. Det är pinsamt för er båda, även honom, så att inte ta upp förhållandet för mycket om det inte är i en flirtig sätt annars lämnar striderna någonstans annat, efter att alla som vill ha drama?

Varningar

 • Han bara kan vara över dig, går vidare är inte slutet av världen, kan det vara det bästa.
 • Om han är i en annan tjej direkt, är du förmodligen inte på hans sinne men bara stanna stark och glad och han kommer snart att inse vad han hade.
 • Se till att du vill ha den här personen tillbaka för rätt anledning, inte för att du är ensam eller om du är rädd för att vara ensam.
 • Kom ihåg att du är inte den enda i världen.