Wka

Hur man förlorar en kille på 10 dagar

Om du är nyfiken på att förlora en kille på 10 dagar, som Kate Hudson gjorde med Matthew McConaughey i filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar, det är nog inte så svårt. Naturligtvis, de två karaktärerna i filmen verkligen hamna tillsammans efter tio dagar var upp, men vi pratar låtsaslek här. Kom ihåg, om du vill bryta upp med en kille, är det enklaste och säkraste sättet att berätta för honom, rakt upp. Men om du vill vill förlora honom i några dagar, utan att gå igenom uppbrottet prat, här är några bombsäkert sätt att göra det.

Steg

Hur man förlorar en kille på 10 dagar. Säg aldrig "jag älskar dig", "tack" eller "tack.
Hur man förlorar en kille på 10 dagar. Säg aldrig "jag älskar dig", "tack" eller "tack.

Att förlora honom med hjälp av indirekta metoder

 1. 1
  Säg aldrig "jag älskar dig", "tack" eller "tack. "Visa inte honom att du uppskattar honom på något meningsfullt sätt. Faktum erkänner inte någon trevlig sak han gör för dig. Män vill bli bekräftade av sina flickvänner, och när de slutar få denna bekräftelse, de börjar att söka för andra alternativ.
 2. 2
  Periodvis undvika hans telefonsamtal, e-post och snabbmeddelanden. När han försöker kommunicera med dig på avstånd, gör det svårt för honom att få igenom. Om kommunikationen är livsnerven i en relation, skära bort det kommer att handla om en snabb död till er relation.
  • Har ursäkter redo som "Åh förlåt, kunde jag inte hitta min telefon," eller "Ledsen för det, hängde ut med Jake, han är så rolig!" Ju mer vaga du om din vistelseort, desto bättre. Han kommer att sjuda med svartsjuka och tvivel.
  • Om han vill veta varför du aldrig runt längre, eller inte har tid att prata med honom, berätta för honom något i stil med: "Mitt liv börjar verkligen ta form just nu, jag försöker jonglera mer ansvar och fortfarande hitta tid att ha roligt. "
  • Ber inte om ursäkt för att inte vara närvarande. Detta kommer att skicka honom budskapet att du ska försöka göra mer tid för honom i framtiden, vilket du uppenbarligen inte försöker göra.
 3. 3
  När du pratar med honom, har ingenting att säga. Vara engagerad i spännande och levande samtal med alla andra i rummet, men när det kommer till honom, få honom att räkna ut konversationen. Detta inte-så-subtila tecken kommer definitivt ha honom undrar om han är rätt plats för dig.
  • Om du får ett telefonsamtal, gå ut ur rummet och låta honom sitta där. Om han och en annan person börjar prata med dig samtidigt, titta på och tala med den andra personen innan du slår till och prata med honom.
 4. 4
  Ha roligare runt andra människor. Dessa människor kan inkludera dina medarbetare och chef, dina vänner och bekanta, och familjen. Som din pojkvän, eller åtminstone som någon nära dig, han vill kunna göra dig lycklig, och se resultatet av att lycka. Om du skickar honom budskapet att andra människor gör dig lycklig, men att han egentligen inte göra trick, kommer du att förlora honom på nolltid.
 5. 5
  Inte skära inte ut tid för honom. I en fungerande relation, människor gör tid för varandra för att de gillar varandra och få tillfredsställelse från att vara tillsammans. Din relation är annorlunda, eller om du vill att det ska visas annorlunda.
  • Arbeta sent och inte låta honom veta att du kommer hem sent. Om han ifrågasätter ert engagemang för din relation, berätta för honom att du tar din hängivenhet till jobbet precis lika stort allvar.
  • Alltid har massor av ärenden att springa. Killar hatar tanken att andra människor hellre vill göra ärenden än att umgås med dem.
 6. 6
  Glöm allt du någonsin visste om hygien. Om du inte har något emot att uppfattas som illaluktande (men fortfarande varmt), Duscha inte när du är med honom. Raka inte eller vaxa. Du kommer inte att vinna några nya punkter i sin bok - men det är kinda punkten, inte är det?
 7. 7
  Undvik fysisk tillgivenhet. Detta fungerar bäst om du har varit tillgiven med honom tidigare. En man längtar fysisk kärlek - det är det som gör dem att känna sig känslomässigt nära en kvinna. Om du svälter en man av hans fysiska tillgivenhet, kommer han ifrågasätter varför han är i ett förhållande i första hand.
  • Om du verkligen vill kasta honom på sängen, ge honom fel typ av tillgivenhet. Ge snabba kramar, klappar på ryggen eller axeln, och rufsa hans hår. Han kommer att hata detta eftersom det är så nära verklig fysisk tillgivenhet, men ändå så långt borta. Han kommer att börja känna att du är bara vänner eftersom det är den typ av kärlek du visar honom.
 8. 8
  Vara sång om de saker du ogillar honom. Om han bär hans favorit tröja på en fredag ​​kväll, berätta för honom att du inte tycker det ser så bra ut på honom längre. Säg till honom att du aldrig gillat lukten av hans parfym. Säg till honom att få en manlier bil. Bad honom att ändra sin livsstil eller hans gelikar är ett bra sätt att förlora en kille molto presto.
 9. 9
  Var sarkastisk med honom hela tiden. "Ja, visst", "Du gör alltid det på rätt sätt, baby," och "Om världen bara hade mer än en av er" alla kan förvandlas till sarkastiska zingers som så småningom kommer att få honom att känna mindre adekvat. Om du är konsekvent sarkastisk med honom och aldrig rättframma eller riktigt med honom, kommer han nog börja känna att saker och ting har förändrats, och att förändringen är till det sämre.

Att förlora honom med mer direkta metoder

 1. 1
  Plocka små slagsmål och få honom att känna sig som han startade dem. Sakta men säkert plocka på varje liten detalj och slåss med honom över det genom att säga något kränkande eller sura. Sedan skyller alla kämpar på honom, agera som om du är oskyldig och hade ingen del i kampen, och att han är den som har att göra en höna av en fjäder. Killar hatar verkligen att känna som om de är de som inte kan skaka upp saker och bara vara "cool."
  • Säg att du är på köpcentret med honom. En annan het kille går förbi och du kolla honom. Din kille säger "Var du bara kontrollera att killen ut? Du helt bara kontrollerat att killen ut!" Du svarar honom med: "Jag förolämpade du ens skulle säga att du alltid tror att jag är den som gör något fel, men du enkelt aldrig titta på dig själv först jag inte ens gå in på det eftersom jag respekterar.. dig, något som du uppenbarligen inte har för mig. "
 2. 2
  Flirta med andra killar framför honom. Detta är något som killar absolut förakta, eftersom de vill ensam makt att flirta med dig, och någon kille som tar den makten bort de ser som ett hot. Var medveten om att detta kan eskalera snabbt och orsaka några ganska uppvärmd utbyten, så var beredd.
  • Tricket är att flirta med andra killar subtilt nog så att när han tar upp det, kan du förneka det och säga att du bara vara vänlig:
   • Flört med servrar, bartenders, eller detaljhandel arbetare och sedan säga: "Jag är bara vara vänlig, jag vet hur hemskt det är att arbeta som en server jag bara försöker att förgylla deras dag.."
   • Flört med sina vänner och sedan säga: "Du säger att vara social med dina vänner är viktigt för dig, och sedan försöker bur mig som ett djur och gå på en häxjakt när jag är vänligt till en av dina vänner. Löjligt. "
   • Flört med slumpmässiga män du möter på gatan eller på restauranger och säg att du bara har en speciell förkärlek för främlingar. Will. Kör. Honom. Crazy.
 3. 3
  Genera honom offentligt. En liten, under-ytan förolämpning kommer att skörda enorma belöningar senare. Män och kvinnor hatar att vara generad offentligt, särskilt av en person som är tänkt att skydda dem från den typen av exponering.
  • Berätta för andra människor när han gör något fel: "Han är lite långsam idag, han glömde sina ABCs direkt efter att han kom ut ur grundskolan."
  • Påtala för honom när han generar sig. Om han spiller vatten på en restaurang, kan du be servern för en haklapp eller en bälteskudde, till exempel.
 4. 4
  Börja krävande saker som du aldrig krävt tidigare. Det är okej att bli en prinsessa, om belöningen är värt det. Och belöningen är, på båda punkter: du kommer att kunna få saker på köpet, och du kommer att få honom att känna att hela hans värt för dig är vad han kan ge dig och vad han kan göra för dig, inte i vem han är som person. Det är ganska förödande grejer.
  • Tricket är att kräva saker, inte ber om dem: ". Omvärdera" nya dyra smycken, presentkort som du spenderar på andra vänner, resor som du tar med dig själv eftersom du behöver tid för att Ibland kommer även att be om dessa saker driver honom till vansinne.

Tips

 • Istället för att undvika och ignorera honom, kan du vara väldigt klängig, till den punkt där du kvävande honom. Detta skulle även göra honom dumpa dig.
 • Sova med hans bästa vän är ett bra sätt att träffa huvudet på spiken, men vara öppna med det. I grund och botten, se till att hans vän är en keeper.
 • Alltid stanna på datorn ger honom ingen uppmärksamhet alls... vakna upp på den och somna på den.

Varningar

 • Gör INTE hans liv en misär. Det är känt som plågar och det är inte en bra sak
 • Han kommer att dumpa dig som du ville och han skulle söka några söta hämnd.
 • Han kan hamna dejta din bästa vän en dag och det kommer att bli riktigt besvärligt.