Wka

Hur man dra en all nighter med en kompis

All-Nighters är roligt, och ett sätt att utmana dig själv och dina vänner! Under en all-nighter, kan du lämna bakom vardagen och bara engagera sig oavsett aktiviteter du vill. Kom ihåg att de flesta människor är mycket mer kreativ under natten än under dagen.

Steg

Hur man dra en all nighter med en kompis. Innan du faktiskt börjar, försöka sova så länge som möjligt.
Hur man dra en all nighter med en kompis. Innan du faktiskt börjar, försöka sova så länge som möjligt.
 1. 1
  Innan du faktiskt börjar, försöka sova så länge som möjligt. Om du är fri från arbete / skola under helgen, är lördag en bättre dag än fredag ​​för att dra en all-nighter eftersom du kan förmodligen sova längre på morgonen.
 2. 2
  Se till att du äter riktig, hälsosam mat under dagen, eftersom du inte kommer att laga mat under natten.
 3. 3
  Köp massor av godis, läsk, kakor, chips, pizza mikrovågsugn och andra matvaror som ger dig snabb energi ökar och är lätt att tillaga. Kontrollera också att du har massor av kaffe redo för bryggning. Om du inte dricker kaffe, prova te eller energidrycker.
 4. 4
  Bestäm ett par aktiviteter att göra. Spela datorspel / videospel rekommenderas eftersom det kommer oftast få adrenalinet flödar. Om du ska titta på film, se till att de inte är för långsamma tempo. Action, Thriller, Skräck, och kvicka komedier är bäst. Håll dig borta från romanser.
 5. 5
  Ställ in en tid för att börja och en tid att sluta. En riktig all-nighter kan inte sluta förrän 7-9 AM, när grannar och andra människor vaknar upp och börjar gå om deras dagliga liv.
 6. 6
  Efter din kul kväll, titta på soluppgången. Detta är en av de bästa delarna av en all-nighter.
 7. 7
  Om någon faller faktiskt sover se till att du bråka med dem lite som fingrar i varmt vatten, tandkräm eller raklödder eller vispad grädde på sin hand och sedan bråka med dem. Adrenalinet flöde och alla skrattar kommer att vara tillräckligt för att hålla dig ett tag. Och det ska lära den som somnade att stanna uppe längre.
 8. 8
  Om du verkligen uttråkad prova ding dong dike eller busringningar. Men tänk på att ingen annan än du och dina vänner kommer att gilla dem.
 9. 9
  Om du är på datorn, vrid belysning för mörka för att inte anstränga ögonen, eller att göra dig sömnig.
 10. 10
  Drick energidrycker såsom monster, rött jak, huggorm, eller AMP. Eller, om du inte gillar energidrycker, dricka kaffe eller läsk.
 11. 11
  Bär inte kläder som slappnar av dig. Det kan hjälpa dig att slappna av och så småningom somna.
 12. 12
  Splash en kopp isvatten på dig själv varje gång du börjar känna dåsig.
 13. 13
  Om du känner dig trött så koppla in några hörlurar och spela din musik full gång eftersom det håller dig vaken längre.

Tips

 • Om dina föräldrar är i huset, inte spela någon musik eller filmer verkligen högt eftersom detta skulle kunna vakna upp dem och möjligen även avsluta all nighter.
 • Stanna inte upp i mer än 48 timmar. Det är ohälsosamt att gå utan sömn för länge.
 • En all nighter kan vara en stor möjlighet att komma på ett tidigare sömn schema. Bara hålla mig vaken hela dagen och somna tidigt.
 • Drick inte för mycket koffein, eftersom medan det är bra för en energikick, är det troligt att du kommer att krascha efteråt.
 • Vad du än gör, Ligg inte ner i några minuter och tror att du kommer gå upp, eftersom du inte är, speciellt inte vid 4:30 på morgonen.
 • Också, inte bara förvänta sig att du kan dra en all-nighter om det är första gången. Innan den stora sleepover, försöka sova senare och senare på natten, och då kroppen kommer att användas för det.
 • Om någon håller på att somna, ring personens namn högt. Om han eller hon nickar igen, överväga att pausa för en promenad eller färskt kaffe. Se till att denna person vet ni andra räknar med honom / henne att göra det genom att den inställda tiden.
 • Goda typer av filmer är läskiga (Disturbia, Saw 3, The Exorcism av Emily Rose, JAWS, sånt) och roliga sådana (Norbit, en DVD med vänner, varje säsong kommer att göra, The Simpsons Gone Wild, Scary Movie 3...)
 • Ta korta promenader utanför mellan spelsessioner, filmer eller aktiviteter vad du än väljer att göra. Den friska luften och rörelse gör bättre än en kopp kaffe.
 • Oavsett vad du gör stänger inte några lampor, särskilt under filmerna.
 • All-Nighters behöver inte vara begränsade till filmer och dator-spel. Träffas för att skriva en novell, skriva ett par låtar, måla, sy kläder, bygga Legos etc. Folk kommer oftast att vara mer benägna att delta i olaglig verksamhet, om de är förknippade med en all-nighter.
 • Inte blir för bekväm, kan detta göra att du sover lätt.

Varningar

 • Kör inte hem från en all-nighter. Bilkörning extremt trött (för att inte tala skakig från allt koffein) är lika farligt som att köra berusad.
 • Kontrollera att du inte har något viktigt att göra dagen efter en all-nighter. Chansen finns att du inte kommer att kunna sova så mycket som du behöver (eller alls) under dagen.
 • Om du inte sover så mycket som du vill ha efter en all-nighter, kommer du vaknar förmodligen upp sent på eftermiddagen eller på kvällen. Detta gör det mycket svårt att somna den natten.
 • Efter höjningen är fallet. Drick inte för mycket koffein eller ta sockerhaltiga produkter för mycket. Om du bestämmer dig för att sluta ta dessa i mitt i natten, kommer du att krascha. När du börjar kan du inte sluta.
 • Drick inte för mycket kaffe eller energidrycker, kommer du få sjuka. Gränsen är beroende på individen, men du bör kunna göra det genom natten på sex koppar kaffe eller mindre.