Wka

Hur man be en gullig främling ut

Du möter en söt tjej (gäller även killen., Men det är mest för killar, kan tjejer redigera den för att hjälpa tjejer också.) Någonstans, och lust att fråga ut henne. Varhelst det kan vara, följ dessa steg för att ställa ut, eller blivit ombedda ut.

Steg

Hur man be en gullig främling ut. Läs hennes kroppsspråk.
Hur man be en gullig främling ut. Läs hennes kroppsspråk.
 1. 1
  Läs hennes kroppsspråk. Om hon ser ouppnåeligt, närma er inte henne - det är en fråga om sunt förnuft. Även om hon har en kille med henne, eller - för tonåringar och barn - om hon har en / båda hennes föräldrar med henne, glöm det. Men om hon nervösa och sneglade på dig när hon tror att du inte kan se, eller hon blandar sig med hennes hår (detta betyder snurrande, looping, etc.), detta är ett gott tecken att hon fick syn på dig och är intresserad- - gå vidare och vinka eller gå upp till henne. I mer lindriga fall, hon ser ut och hennes kroppsspråk är allt klart - gå fram till henne, fråga henne vad hon heter, och hoppas på det bästa! Killar brukar ha sina händer hakas i sina fickor eller stamma när du pratar med dig eftersom din en främling. För mer information, se Läs kroppsspråk.
 2. 2
  Bestäm hennes relation status. När du går upp till henne, hitta något - vad som helst - som kan hjälpa dig att avgöra att hon har en pojkvän (detta kan vara ett halsband, armband, örhängen, ringar, etc.) Sedan berömma henne om det och fråga henne om hennes pojkvän fick det för henne. Prime exempel: Du: ".? Hey, det är ett ganska [smycke] Har din pojkvän köpa det åt dig" hon kan säga två saker härifrån. "Ja, det gjorde han." i vilket fall du kan släppa det, ge henne ditt nummer och bli vän med henne. Eller hon kan säga "Nej, jag har inte en pojkvän." det är då du vet att hon är väldigt intresserad.
 3. 3
  Ge henne ditt nummer grabbar, se till att ha en penna med dig, och en del skrot papper, för om ingen av er har dessa viktiga verktyg kan du glömma hela saken. Men inte har ditt nummer redan skrivit ut på ett papper, sedan gräva i fickan och ge det till henne. Med det förskrivet bara gör att du ser kaxig. Riv papperet på mitten innan du skriver det sedan placera den andra halvan på bordet. Fråga inte henne för er, kan det få dig att se desperat att picky flickor. Om hon gillar dig, kommer hon skriva ner numret själv, men se till att sätta pennan på bordet när du är klar. Om du inte har hennes nummer, hon förmodligen inte kommer att ringa, men inte förlora hoppet, hon kanske bara glömt.
 4. 4
  Få rätt till det! Fråga henne vad hon gör Saturday night (inte om det är en lördag, naturligtvis använda någon annan dag). Om hon säger att hon inte är tillgängliga då, och hon säger inte när hon är, vara ledig om det, hon är inte intresserad. Om hon säger att hon inte är fri då men en annan gång, ta det inte personligt. Hon har bara planer på dagen så fråga henne om hon vill gå på bio, eller varhelst du vill träffa henne. (Se till att det är romantiskt och inte några låg-klass truck stop. Oavsett vad de säger, alla tjejer älskar att bli behandlad som en prinsessa på en gång eller annan.) Självklart, om hon säger att hon är tillgänglig lördag, bjuda ut henne för dagen.
 5. 5
  Utarbeta detaljerna - det betyder bara vilken tid, var att gå, hur får man det, oavsett om du plockar upp henne eller inte, för tonåringar och barn, oavsett om du ska smyga ut eller berätta för dina föräldrar, etc.
 6. 6
  Vara ledig om det hela.

Tips

 • Var lugn.
 • Smile när man pratar med henne.
 • Be cool.
 • Har förtroende, tjejer gillar verkligen det.
 • med dem!
 • Om hon ringer tillbaka, spelar inte svårt att få. Tjejer hatar det.
 • Plocka upp linjer brukar inte fungerar.
 • Titta alltid in i hennes ögon.

Varningar

 • Kom inte till stark.
 • Tänk på att de kan ha en tjej / pojkvän redan.
  • Om en flicka har en pojkvän hon kan berätta för honom vilket kan leda till en fysisk kamp.
  • Om det är en pojke med en tjej kompis, kan du sluta slåss med henne.

Saker du behöver

 • Courage
 • En trevlig attityd