Wka

Hur man poserar (för flickor)

Det finns många ställningar som vi kan anta. Vissa kan vara dumt, men andra kanske tar en ny innebörd, när kameran tar bilden. Du behöver ha en vän med dig, och naturligtvis en kamera, men även en mobiltelefon kamera kommer att göra. På så sätt kommer ingen att veta att du bara poserar när du tar vissa positioner.

Steg

Hur man poserar (för flickor). Slå upp en pose framför biografen.
Hur man poserar (för flickor). Slå upp en pose framför biografen.
 1. 1
  Slå upp en pose framför biografen. Stå bredvid affischen av en film med din favorit stjärna i bilden. Posera som om du stod bredvid honom, vänd honom. Har en kompis ta en bild eftersom det ser ut som om du var riktigt bredvid honom.
 2. 2
  Promenad i gallerian, hitta en butik butik, eller en tonåring klädaffär. Stå i dörröppningen, och posera som om du var en skyltdocka. Flytta inte din kropp eller ditt ansikte. Folk stannar och stirrar på dig, undrar om du var verklig, eller falska.
 3. 3
  Hitta detta riktigt stilig hunk sitter på uteplatsen i kaféet. Gå bakom honom, som om du skulle gå in, men stannar precis bakom honom. Har en kompis ta en bild, och det kommer att se ut som om du var med honom.
 4. 4
  Hitta en vacker bakgrund och stå framför den. Scenen kommer alltid att påminna dig om när du besökte just den platsen. Om du är ensam, be en främling som passerar genom, att ta din bild och hand dem kamera eller mobiltelefon för att använda.
 5. 5
  Lär dig så mycket du kan om att placera dina modeller.
 6. 6
  Om du vill att posera för en everyday bilden för facebook eller msn, minns slappna av, tänka på vilken typ av utseende du går för, och göra det till en överdriven version av din personlighet!
  • Till exempel om du är riktigt roligt och galet, gör en funky man med kanske en annan pose, vinkel och färger.
 7. 7
  Gör extra krydda. Du kan skapa olika effekter för bilden på din mobiltelefon och även redigera!
 8. 8
  Kom ihåg att koppla in den och om det är en riktig "man" pose så borde det komma naturligt. Kom ihåg folk vill prata med människor som ser naturlig, säker och inte falska så gör inte det hela "caked i smink, blixt i spegeln, kropp ut" om detta inte dig eftersom du ska ge en falsk bild.
  • Men om det är du och du vill ha en sexig bild i underkläder till exempel gör det subtilt sexig. Dra en tånglake, kurva kroppen och kanske göra en suggestiv gest som att hålla din rem ner eller fingret i munnen.
  • Minns ett sexigt leende kan uppnås genom att luta huvudet åt sidan och tillbaka och sätta tungan bakom tänderna.
  • Var försiktig med bilder som denna men! Se till att du ser på det intensivt under en lång tid innan du laddar upp utifall någon liten fråga som du kanske märker senare exempelvis dina underkläder på golvet bakom dig!
 9. 9
  Tänk om bakgrunden till din bild. Det borde inte vara upptagen och bör bidra fokus på uppmärksamhet på dig till exempel kontrasterande färger, om du är i svart har en skarp vit bakgrund!

Tips

 • När poserar som en skyltdocka, bära samma typ av kläder som säljs i butiken så att du kommer att se ut som om du tillhör.

Varningar

 • Se upp vem du tar en bild med. De kanske inte gillar att ha sin bild tagen, och om de märker, kan de vara mycket upprörd.
 • Vissa platser kan vara mycket spända om bilder som tas. Till exempel är det mot butik politiken i de flesta klädbutiker och varuhus för att ta bilder inuti. Vissa kollektivtrafik stationer, liksom Marta i Atlanta, kommer att kasta dig ut om du tar foton inuti.
 • Om du ger din kamera eller mobiltelefon till en främling att ta en bild av dig, vara försiktig. Vissa kanske stjäla den och köra.