Wka

Hur får din vän att stoppa kopieringen dig

När någon börjar kopiera du det kan bli irriterande, speciellt om det är en av dina vänner. Följande steg bör bidra till att försöka stoppa detta.

Steg

Hur får din vän att stoppa kopieringen dig. Fundera över varför de kopierar dig.
Hur får din vän att stoppa kopieringen dig. Fundera över varför de kopierar dig.
 1. 1
  Fundera över varför de kopierar dig. Är det på grund av något du gjorde? Är det på grund av hur du agerar eller tänker? Räkna ut varför de skulle vilja göra detta.
 2. 2
  Fråga dem artigt varför de kopierar dig, så att du kan förstärka dina första tankar, men inte säga något oförskämd. Till exempel (Lucy Smith) Varför är du kopierar mitt kurser? Det är mitt arbete inte din. Men inte vara alltför grov annars kan skada hans eller hennes känslor.
 3. 3
  Om de säger något i stil med "Jag gillar sättet du gå eller tala" och sedan försöka ändra på det för ett par dagar och se om de ändrar deras samt. Detta kommer att innebära att de verkligen kopierar dig.
 4. 4
  Säg åt dem att vara telefonen personen, och utveckla några självförtroende i stället vara någon de inte är.
 5. 5
  Om de är riktigt långlivade berätta för dem att de äventyrar din vänskap, om de fortsätter att kopiera dig. Detta bör vara en tydlig varning att om de inte slutar, kommer de att förlora din vänskap.
 6. 6
  Om de ändå inte slutar då det innebär att de inte tar hänsyn till dina känslor, och att de inte är en god vän.
 7. 7
  Om ingenting fungerar skrika på dem framför alla så att du får den punkt över.
 8. 8
  Se om någon av deras andra vänner har samma problem, då kan du diskutera dem med honom / henne.
 9. 9
  Se om någon annan kan prata med dem för dig, fråga dem "inte (Arielle) göra det också?"
 10. 10
  Berätta för dem att de saker du gör är "dina" saker och de måste få sitt eget liv. Säg att om de kopierar en sak de kommer att skada dig. Två mer kommer du att dö. Tre mer och de ska berätta för läraren. Fyra mer och du ska berätta för din mamma och kommer inte att bjuda in dem till din fest.
 11. 11
  Om de fortsätter att berätta för dina vänner att tessa Duff kopierar dig och att hon inte kommer att sluta och hon kommer inte att få märket hon förtjänar.
 12. 12
  Du kan också prova att säga att du älskar en viss känd person och verkligen gå överbord med det (e. G sätta dem som profilbild, thats affisch något lätt att bli av med) Om de börjar att göra det också då du kan vara säker på att denna vänskap inte tränar. De är bara inte värt det.
 13. 13
  dela dina dåliga erfarenheter med dem, så att de kan se att du inte är så perfekt som de tror.

Tips

 • Vara subtil och lugn när du närmar dig din vän, inte bara slänga ut något i stil med, "Varför i hela friden är du kopierar mig!"
 • Om det är något mindre som de köpt samma byxor som du så kan det vara så att de bara gillar designen, inte bara hoppa rakt in innan veta alla fakta.

Varningar

 • Fysiskt våld är aldrig acceptabelt.
 • Var inte oförskämd eller stötande.
 • Var helt säker på att de faktiskt kopierar du sedan vidta åtgärder eller du kan rubba din vän.
 • Närma er inte dem om du inte är 100% säker på att de kopierar dig.

Saker du behöver

 • Confidence
 • För att kunna vinna någons förtroende
 • För att vara subtil