Wka

Hur kan man vara trevlig och glad

Har du någonsin tänkt på hur bra det skulle vara att vara smiley och hela tiden, och för att folk ska tro att du var verkligen? Här är hur!

Steg

Hur kan man vara trevlig och glad. Smile, och vara positiv.
Hur kan man vara trevlig och glad. Smile, och vara positiv.
 1. 1
  Smile, och vara positiv. Att vara positiv hjälper dig att hålla glad, även om du har en dålig dag. En förbättrar din syn, och får folk att tänka på dig som en och glad person. Leende på människor också hjälper dem om sig själva! Dessutom, ingen som gillar en person som tråkar dem med sina egna problem.
 2. 2
  Slå upp en konversation. Var inte rädd för att prata med folk. Presentera dig själv, och sedan be dem om deras dag. Inte bara prata om dig själv under hela samtalet. Fråga dem om deras och vem de är.
 3. 3
  Uttryck din. Var inte rädd att lägga fram din även om de motsäger de av den person du pratar med, men se till att vara. Ett bra sätt att uttrycka en motsäger åsikt är att börja med att säga "Ja, du har rätt när du säger det, men jag känner att..." Håller inte med folk bara för att de kommer att gilla dig - ingen gillar en klon. Folk kommer att gilla dig för att ha dina egna tankar och åsikter, särskilt om de är mogna och uttryckas på ett sådant sätt. Naturligtvis säger inte något som kan såra människor, särskilt om de känner starkt för ämnet.
 4. 4
  Aldrig baktala. Förtal om människor bara gör att du ser dåligt att de människor ni baktala till. Du förlorar alla människor kan ha på dig. Dessutom, om du ser till att tala om människor bara framför dem, är du sannolikt att tala på ett civilt sätt och undvika att säga någonting mycket. Tänk på att det du säger om folk bakom deras ryggar kommer att nå dem - och när den gör det, kommer det att bli värre än om du hade uttryckt era tankar på ett civilt sätt framför dem.
 5. 5
  Le åt främlingar när du möter dem, vare sig det affärsinnehavaren, e mannen, eller människor med dig i hissen. Inte Le konstigt: bara ett litet leende kommer att göra dem tror att du är trevlig.
 6. 6
  Förlora inte ditt. Ha tålamod med människor, även om det är svårt. Om du känner dig väldigt arg över något, sitta om du står, och ligga ner om du sitter. Drick ett glas vatten - helst kallt. Om detta inte hjälper, tvätta ansiktet. Andas långsamt också hjälper till att kontrollera ilska.
 7. 7
  Var artig även till din. Detta kommer att få folk att tänka på dig som person med och skapa för dig. Om du är trevlig mot alla, oavsett hur menar de är, kommer ingen att ha någon anledning att hata dig. Att vara snäll mot dina fiender kommer även driva dem galna!
 8. 8
  Var snäll mot människor som inte är "". Inte bara vara trevligt att populära personer. Att vara snäll mot människor som andra anser förlorarna eller kommer bidra till att skapa en bild av dig som en genuint och person.
 9. 9
  Var roligt att prata med! Gör inte drone på tråkigt om något, bli mer spännande och intressant när du pratar. Inkludera små och roliga berättelser i samtal och aldrig bli tråkigt när man pratar med någon.
 10. 10
  Oroa dig inte om vad folk tycker. Så länge du är dig själv, det är bra! Det kommer alltid att finnas människor som inte gillar dig, och du bör lära dem och gå vidare med ditt!
 11. 11
  Ta dig själv. Om du befinner dig i en dålig situation med någon, bara bort dig själv. Självklart är det att ignorera eller undvika någon, men bara försöka rimligt distansera dig från situationen.

Tips

 • Räkna till tio i huvudet, och andas djupt när du är stressad kan hindra dig från att säga något du kommer att ångra senare.
 • Även om det inte är en bra idé att gnälla på folk, om du har en dålig dag, förklara det för någon eftersom dess värre att flaskan upp det. Folk kanske även tror att du är irriterande om det verkar som om du aldrig har en dålig dag!

Varningar

 • Använd inte för många svordomar, eftersom folk kommer att tro att du är ociviliserat. Om andra människor säger dem till dig, bara ta det som ett skämt. Försök att skratta eller le, som kommer att få folk att tro att du är en mycket älskvärd person.