Wka

Hur att träna snabbköpskassa etikett

Du har fått allt som du behöver på din, men se långa rader i kassan området. Detta kan tipsa din tålamod nivå, särskilt om du har bråttom. Denna artikel kommer att visa dig hur du kan träna kassan etikett i snabbköpet.

Steg

Hur att träna snabbköpskassa etikett. Lyda uttryckliga gränsen lane objekt.
Hur att träna snabbköpskassa etikett. Lyda uttryckliga gränsen lane objekt.
 1. 1
  Lyda uttryckliga gränsen lane objekt. Express-banor skapas för personer som har en viss mängd av objekt, till exempel ett litet mellanmål eller en liten handfull. Denna gräns kan ställas in mellan 6 och 15 (i genomsnitt), beroende på butik. Kassörskor kommer förmodligen se ner på kunder som har mer än gränsen och försöker använda expressgång att komma ut snabbare.
 2. 2
  Undvik att stå i gångväg. Mellan transportbandet och gångarna butiken, människor behöver för att få igenom. Lämna ungefär en kundvagn längd utrymme mellan den sista personen på transportbandet och dig själv. Liksom vägkorsningar, kan du gå vidare om det finns tillräckligt med utrymme för dig och din vagn på kassan sidan.
 3. 3
  Dubbelkolla på dina matvaror. Medan du väntar i linje, vänligen vara säker på att du har allt du behöver och något som du inte vill ha. Undvik att ge kassörer mat, särskilt färskvaror, eftersom du har ångrat dig i sista minuten.
 4. 4
  Ha medlemskort och redo. Kuponger som måste dras manuellt med det specifika objektet kan ställa saker tillbaka lite om kassan är omedvetna om det. Var beredd att ge någon medlemskap eller kundkort klubb till kassören i förväg. Det sparar tid och besparingarna kan subtraheras som objekten får dras.
 5. 5
  Bag din egen mat. Om det inte finns någon bagger vid utcheckningen station som du är på, det är i god tro att väskan dina matvaror istället för att vänta på kassören för att ringa upp allting och sedan måste sortera och väska själv.
 6. 6
  Slappna av och ha tålamod. Huffing och otålig kommer att göra det känns som en lång linje. Läs en tidning eller distrahera dig i en annan positivt sätt. Sök inte igenom andra linjer för att se hur snabbt de ska flytta eller hur många människor det finns i en linje. Dessa tankar kommer förmodligen att leda till att du flyttar till en annan linje, en position som kan eller inte kan vara bättre än den tidigare linjen du var i.
 7. 7
  Svara på kassören på ett positivt sätt. En artig hälsning följt av en kort konversation kommer att göra transaktionen passerar snabbare för er båda.
 8. 8
  Var noga med att ge gott om utrymme mellan din varukorg och personen som står framför dig. Det finns inget värre än att ta ett steg tillbaka och slå någons kundvagn eftersom de är för nära. Tänk på när du kör, gillar du folk till bakluckan? Dess samma med kundvagnar.
 9. 9
  Om du är i linje vid kassan och den intilliggande registret verkar vara öppna, be den kassörskan öppnar en ny linje. Om kassörskan säger "ja", gå in i den linjen. Detta är inte styckning linje.
 10. 10
  Om du tror att någon skär framför dig i linje, slappna av och inte vara en idiot. Ta ett djupt andetag och gå till din lyckliga plats och njuta av en extra minut av meditation.

Tips

 • Ge kassör praktikanter lite mer tid., Manuell punch-in koderna, och andra saker kan vara frustrerande. Det är också skrämmande att de vet att de ska hålla en rad väntar. Att ge dem negativ feedback och attityd hjälper inte dem och frustrerar dem ännu mer.
 • Tacka kassörskan som du kan komma i kontakt med dem igen nästa gång du besöker snabbköpet!
 • Dubbelkolla utgångsdatumet på dina kuponger, för att undvika pinsamheter av att ha dem tillbaka till dig. Kontrollera att du har köpt rätt produkt storlek, inte försöka smyga in en liten flaska diskmedel när kupongen är för stor storlek.
 • Var trevlig till kassan när han / hon frågar "Tyckte du allt du behöver?" Starta inte in i en lång utläggning om du inte kunde hitta något. Ett artigt "ja, tack" kommer att vara mycket uppskattat.

Varningar

 • Försök inte att berätta för kassörskan hur man gör hans / hennes jobb! De har tillräcklig utbildning för att göra sitt jobb och påstår sig ha överlägsen kunskap om detta kan ses som oförskämt. Göra kommentarer om deras uppsamlare färdigheter, hastighet eller förmåga är oacceptabelt. När ett objekt ringer upp fel eller är taggad fel, inte skylla på kassören. Det är aldrig deras fel, och det gör dem att gå in i deras kontor och prata om dig för att vara oförskämd.