Wka

Hur att gå ifrån en kamp

Huruvida kampen kröp precis upp på dig eller du provocerade det, att veta hur man ska gå ifrån en kamp kan vara den mest mogna och ansvarsfulla sak du någonsin gjort i ditt liv. Det kommer inte vara den enklaste sak att göra men och du måste vara stark i efterdyningarna av att släppa taget. Däremot kan gå långt i slutändan se till att du inte gör en redan dålig situation värre än det redan är.

Steg

Hur att gå ifrån en kamp. Håll huvudet kallt om dig.
Hur att gå ifrån en kamp. Håll huvudet kallt om dig.
 1. 1
  Håll huvudet kallt om dig. Ilska, panik, rädsla och frustration är alla känslor garanterat att få dig att falla isär och se rött i stället tänka klart om vad som händer. Detta är desto större anledning till varför walking away är det bästa alternativet i många fall, för att skapa den distans som behövs för att kyla ned.
  • Det är starkt rekommenderat att du lär dig att undvika att få dig in i situationer som hotar slagsmål som ett oundvikligt resultat. Håll utkik efter varningssignaler, liksom uppbyggnaden av högspänning, förekomsten av alkohol, en alltför sen kväll, eller någon som är upprörd över något / någon annan redan, och stanna borta. Försök att desarmera situationen så snart den uppkommer.
 2. 2
  Skapa fysiskt avstånd. Den andra personen är sannolikt så riled och arg eller rädd som du är och det gör saker volatila. Genom att gå tillbaka eller stå bort, gör du det första samtalet att inte bedriva någon ytterligare i striderna. Håll avstånd - om den andra personen kommer närmare, flytta bort igen.
 3. 3
  Bedöma om det kommer att fungera för att prata. I många fall är de känslor alldeles för förhöjd för en diskussion. Men om det verkar som talar kanske fungerar, kasta några krokar som en inbjudan att tala i stället för kamp. Till exempel: Säg något i stil med: "Hej kompis jag inte vill det du inte vill ha detta Låt oss vara rimliga och prata ut...."
  • Detta kan inte vara rätt tid att träna de djupaste, mörkaste motiv den andra personen. Men det är ett bra tillfälle att erkänna sin ilska eller frustration på ett sätt som visar att du betalar full uppmärksamhet till deras missnöje.
  • Undvik smutskastning skott, såsom att säga saker som "det här är ditt fel", "du är feg" eller "du tänker med din näve, inte din hjärna". Dessa typer av kommentarer kommer bara ytterligare förvärra saker.
 4. 4
  Ignorera förolämpningar eller negativa kommentarer din motståndare kasta din väg. Detta är att vänta, och du bör vara redo för det. Du kan höra dig själv att bli kallad feg, svag och allsköns arga och smädar saker. Dessa är de sista brott av den arga motståndare som ser en chans för en kamp tömma, de sista desperat försök att rile dig till att återvända till kampen. Känner igen dem för vad de är och inte anpassa dem.
  • Du får höra glåpord som rör medlemmar i din familj eller andra människor du bryr dig om. Återigen, låt den rulla ut vatten från gås. Din motståndare försöker alla typer av taktik och ingen värdighet blir baktalade helt enkelt därför att denna person säger löjliga saker. Titta inte på det som en fråga om stolthet - ser på det som en fråga om en idiot ansträngande att provocera dig.
 5. 5
  Undvik eskalerande ett argument. Det kan finnas principer du vill stå på, pekar du vill ramma hem och vyer som du tycker är oåterkalleligt rätt. Du kanske tror att din motståndare är helt fel. Men ingen av dessa föreställningar är antingen helt korrekt eller hjälp för dig. Det viktiga är att undvika en kamp, ​​inte argumentera småaktiga punkter om oenighet ni två har.
  • Förolämpa inte din motståndare eller bli arg på honom eller henne. Bara lugn och gör ditt bästa för att övertyga honom eller henne att en kamp är en dålig idé.
  • Om det behövs, erkänna att den andra personen har ett giltigt argument för vad det är som är anstiftan till kampen, även om du är till synes i den högra. Rätt och fel i den frågan kan untangled senare, när alla har svalnat.
 6. 6
  När du försöker att undvika ett slagsmål, hålla ögonkontakt och även försöka hålla ett öga på händerna. Diskutera problemet och ber om ursäkt för något du har orsakat, även om du har rätt. Samtidigt som man försöker desarmera situationen, är det viktigt att hålla händerna i en försvarbar men icke-offensiv position. Dessutom förbereder att försvara dig själv mentalt i fall, enligt följande:
  • Vara beredd att blockera suga slag i ansiktet / kroppen, men inte i en "fighting stance".
   • Använd "bön ställning" med båda handflatorna pressade ihop, som ser icke-hotande, men håller händerna nära ansiktet.
   • Använd "hålla tillbaka" läge, händer inför dina aggressor handflatorna utåt.
   • Använd "jag tänker" läge, med en hand på hakan / huvudet. Kom ihåg, försök att verka naturligt medan du gör detta. Håll skyddas i alla lägen.
 7. 7
  När allt annat misslyckas, vänder sig bort och lämna. Kom ihåg att det finns ingen skam i att springa iväg - du gjorde ditt bästa. Walking bort från en kamp bestämmer inte att du är en fegis (oavsett hur mycket den andra personen skriker detta), det bestämmer att du är mogen och tänka ansvarsfullt, om inte bara dig själv utan om den andra personen också, som samt familjer och vänner som kommer att påverkas av konsekvenserna. Framför allt, påminn dig själv att alternativen skulle vara mycket värre: Du kan dö, bli förlamad, eller hamna i fängelse. Kom ihåg vad som är viktigt för dig och hur en kamp kan påverka ditt liv.
 8. 8
  Var försiktig när du försöker gå därifrån. Om den andra personen är mycket arg, kan de anfalla dig helt enkelt bakifrån. När man går bort, möter den person som orsakar ditt problem, för att förhindra dem från att attackera dig bakifrån, sight unseen. Tillbaka borta, hålla ett öga på den personen och bara vända faktiskt lämna när det är säkert att göra så, exempelvis i dörröppningen eller att få in i bilen, etc.
  • Blicka tillbaka då och då samtidigt som man försöker desarmera situationen, för att kontrollera eventuella flyktvägar. Vänd inte ditt huvud när du ser tillbaka.

Tips

 • För människor är obekanta med adrenalin skurar, kan gå bort vara nästan omöjligt. Du får under trycket som om du måste kämpa. Men det gör du inte. Förhindra kampen är det som gör dig till vinnare. Människor som får sin adrenalinpumpande regelbundet på ett fredligt sätt ha mer kontroll över sig i en stressig situation. Oavsett, försöka hålla en nivå och klar i huvudet. låt inte orden skada dig i någon typ av väg. Allt som som sägs mot dig, bara ignorera det. Du vet vad som är sant och vad är inte. Om du hittar detta händer dig, är det dags att lära sig själv-lugnande tekniker, och snabbt. Be om rådgivning hjälp med detta, eftersom det kan ta lite arbete att ångra rädsla vanor som är invanda. Bara jobba så hårt du kan för att inte svara på någonting som är sagt. Agera som om du inte ens kan höra något de säger. Var den större personen.
 • I en verkligt farlig situation, är det viktigaste att lämna din åt sidan. Berätta för din motståndare vad han eller hon vill höra.
 • Om du är i skolan, bara gå därifrån. Om du är i en bil, kör-off. Argumentera inte för evigt sedan leda saker att slåss i framtiden. Det finns inget värde i att hålla agg. Du lever bara en gång, så gör det bästa och inte slösa tid på att göra det du inte behöver..
 • Ta inte den moraliska förhållningssätt i dina försök att desarmera situationen. Till exempel, säga något som "Jag har bättre saker att göra än att slåss på gatorna" eller "Fighting är så barnslig" kan orsaka angriparen att gå ut ur hans eller hennes sätt att bevisa att du har fel. De kommer att göra sitt bästa för att göra det som du är rädd och har andra tror att din motståndare är bättre än du. Poängen med er gå iväg så att du vet att du bara dig själv och att striderna kommer inte hjälpa dig att lösa alla dina problem. Vissa argument kan starta eftersom du hänger med en person som någon inte gillar, så de tar ut det på dig. Du kan inte låta någon komma till dig oavsett vad. Det är bara ett annat sätt att försöka "vinna" kampen genom att göra själv verkar bättre (i en överlägsen och upprörande sätt), ditt mål är inte att vinna, det är att inte vara en del av kampen, som helst.

Varningar

 • I vissa situationer kan den personen säger något provocerande. Men återigen, vara den bättre personen och ignorera det.
 • När man går bort, vänder inte ryggen på fienden. Det gör det alltför lätt att bli hoppade. Gå bort till sidan i en vinkel och hålla dem i dina ögon eller huvudet mot en folkmassa. Var uppmärksam på hinder eftersom om du faller du kan få hoppade.
 • Fighting är inte ett spel och bör inte användas för att lösa småaktiga konflikter. Allvarliga såväl juridiska som fysiska konsekvenser kan uppstå. Det värsta som kan hända i en strid är att någon kan hamna döda.
 • Självklart, om det finns auktoritet omkring dig, tveka inte att varna dem.
 • Det finns inga regler eller domare på gatan och den person som slutar döda kunde vara du.
 • Ha alltid i åtanke att det finns ingen skam i att vända ned ett slagsmål. Om du är runt människor, är det inte annorlunda. Folk ringer dig gul är inte något att komma in i en kamp över. Kom ihåg att det är vad du tycker om dig själv när ett slagsmål är på väg att starta och när du slår ner som är viktigt. Dessutom finns det mer mognad i att vända ner en kamp, ​​och kom ihåg: ". Kriget gör inte en stark"
 • Ibland kan personen som vill slåss du är ute efter den och slår dig ändå. Din bästa alternativet alltid gå bort, men om personen är en fara för dig, och backade bort är inte ett alternativ, du måste. Vanligtvis den första träffen kan vara den starkaste och kan också fånga personen på sängen. En uppföljning kan snabbt avsluta kampen om den ligger rätt i tiden och levereras.