Wka

Hur att bugga din syster

Låt oss inse det: systrar kan få på nerverna. Dessa är enkla upptåg för att få din hämnd. Men kom ihåg det är inte mycket trevligt.

Steg

Hur att bugga din syster. Få lite vatten ballonger och planera var din syster kommer att bli.
Hur att bugga din syster. Få lite vatten ballonger och planera var din syster kommer att bli.
 1. 1
  Få lite vatten ballonger och planera var din syster kommer att bli. Vänta tills hon är i närheten och gör dig redo. När hon passerar, hoppa ut bakom henne och kastar en vatten ballong på baksidan av huvudet. Medan hon är chockad, springa och gömma sig i ett badrum eller ett närliggande rum.
 2. 2
  Smyga in i hennes rum med vissa toalettpapper och snodd som den från en sida av rummet till den andra. Korsmönstrad den för att göra den perfekta fällan.
 3. 3
  Om din syster kommer in i huset efter en dag med sin pojkvän eller något hon inte kommer att uppmärksamma. Det är din chans att gömma sig bakom dörren och hoppa ut på henne när hon kommer in Hon kommer förhoppningsvis skrika, pinsamt sig framför hennes pojkvän.
 4. 4
  Medan hon sover tar ett uppstoppat djur och placera den i närheten av hennes ansikte. Samtidigt mjukt upprepa namnet av killen hon gillar. Förhoppningsvis kommer hon att kyssa den.
 5. 5
  Stjäl hennes grejer, kommer hon kommit att du ber om det, kanske krävande det, kanske skriker efter det. Förneka att du någonsin haft något att göra med det. Senare lägger tillbaka den i en plats verkligen nära där det var tidigare. Hon kommer förmodligen finna det senare och antingen känna sig skyldig om skriker åt dig, bli galen att du tog det och inte sätta tillbaka den på rätt plats, eller inser att du lurat henne och attackerar dig klorna ute och redo.
 6. 6
  Ta reda på vad hennes favoritmat är. Se till att du brukar ha det och alltid äta den rätt i ansiktet, och om hon efterfrågar viss slicka överallt.
 7. 7
  Medan hon tittar på en show eller film, springa i en cirkel runt ditt hus om du kan. Varje gång du går in i rummet hon är i, gör en annan dans flytta. Detta kommer att värma upp henne. Vid första hon kommer att ignorera dig. Sedan, gå och smyga i hennes rum. Sätt på alla hennes favorit kläder och accessoarer, så gör det. När hon ser att hon kommer att explodera!
 8. 8
  Om din syster gör något på natten och det är ganska sent, kan du gå och falla sova i sin säng så när hon kommer tillbaka super trött du kommer att vara där.
 9. 9
  När din syster är iväg på en resa och ingen är hemma, gå i hennes sovrum och satte på alla hennes kläder och make-up. Sen sova i hennes säng och äta på sin säng (se till att du lämnar smulor), sedan skylla allt på din katt eller hund.
 10. 10
  Medan din syster är ur hennes rum, få en plastmugg full med vatten och knyt ett snöre runt den. Fäst änden av strängen till handtaget på oavgjort eller dörr. När hon drar dörren eller skåp handtag, kommer vattnet att falla och spilla på hennes golv eller henne!
 11. 11
  Om du bor i samma rum som din syster och hon är beroende av god ordning, få något permanent för att skriva med och placera den över hennes grejer, röra upp din säng och gör rummet stinker. När hon säger att hon är trött på din untidiness, säger människan är inte perfekt, vilket betyder att hon inte är en människa, eftersom hon gör allt perfekt!
 12. 12
  När din syster är ute ur huset, gå in i hennes rum, satte på hennes läppstift, eller bara en riktigt ljus läppfärg, sedan kyssa hela hennes spegel eller speglar. Också, kyssa alla hennes affischer och bilder. Sen när hon ber dig om det, kan du säga att du älskar henne mycket att du inte kan låta bli att kyssa allt hon äger! Det kan tyckas konstigt och märkligt, men din syster kommer förmodligen freak och dina föräldrar kommer inte bry sig. # Sätt vaselin på hennes dörrhandtag när hon kommer ut ur duschen eftersom när hon duschar hon kommer att bli ren och när hon får alla klibbiga hon kommer att bli irriterad och gå att tvätta händerna.
 13. 13
  Om du verkligen vill göra din syster arg, måste du spela mind tricks! Här är en: gå till sitt rum och tar alla hennes covers off av hennes säng, och sätta blad på motsatt sätt när huvudet är oftast, sedan lägga Hjälparen på toppen så det ser ut som du gjorde hennes säng för henne. Dina föräldrar kommer att vara stolt över dig för att inte "skjuta henne knappar" och kommer att belöna dig eller bara glömma något dåligt att du gjorde den dagen! Sedan när din syster går till sängs, kommer hon riva sin säng isär eftersom hon kommer att vara så förvirrad och om hon klagar till dina föräldrar, kommer de att vara för trött för att bry sig, eller kommer inte tro henne.
 14. 14
  Ta en burk med din systers favorit typ av läsk och en burk av hennes minst favorit dryck. Hennes minst favorit typ av dryck behöver inte vara läsk, men det första man bör vara för att hon inte kommer att kunna se igenom och inse att detta inte är hennes favoritdrink. Drick eller avyttra sin favoritdrink, och häll hennes minst favorit i burken hennes favorit var tidigare i. Sedan gå upp till henne och artigt erbjuda henne en drink. Sedan luta sig tillbaka och titta på titta på hennes ansikte när hon inser vad hon egentligen '' drickande.
 15. 15
  Få alla hennes kläder och gömma dem någonstans eller dumpa dem i badkaret och sedan gå till den motsatta sidan av huset eller långt borta från där du har gömt kläderna och börja läsa en bok eller titta på tv och sedan dina föräldrar kommer tror att du har gjort något fel och att du bara har tittat på tv hela tiden sedan bara vänta på tillfredsställelse av skriken.

Tips

 • Aldrig förvänta nederlag. Alltid ha back-up planer.
 • Förbered för hämnd, din syster kanske vill få även med dig.
 • Om hon är av en viss typ hon även kan vara redo att ta itu med dig och slita dig i stycken, så se till att du är beväpnad med något som en favorit halsband för att hålla som gisslan.
 • Oavsett vad hon anklagar dig för att förneka det.
 • Om du någonsin gå på en vandring eller läger, fyller hennes bugg skärm med lite vatten och socker. Det lockar buggar som galen! Men se till att du blandar det innan handen med lite varmt vatten för sockret att lösa.
 • Om du får in en massa problem, är det bäst att vara död snäll mot dina föräldrar, men att vara helt och hållet otäckt att din syster bakom ryggen. Hon kommer att hata det.
 • Du bör vara beredd att hamna i problem. Antingen från dina föräldrar, eller mer troligt, från din syster.
 • Du kan dölja för kanske en timme eller gå till en väns hus innan din syster säger din mamma eller dirigerar sin ilska på dig.
 • Om din syster inte gillar att bli kallad ett visst namn, hålla ringer henne att tills hon gråter och försöker slå dig.

Varningar

 • Om du kasta vatten ballong på baksidan av huvudet och av någon anledning hon faller, kan hon bli sårad. Kom ihåg: du bara försöker att störa henne, inte döda henne. Inte bara det, se till att inga föremål hon håller är vattentäta - särskilt elektronik. Du vill inte skada något.
 • Hon kan få hämnd - det är ännu mer troligt än att få i trubbel.
 • Om du planerar att lura henne, kan bevis sätta dig i trubbel.
 • Du kommer sannolikt att få problem, inte hennes.