Wka

Hur ansöker ansiktsmasker korrekt

Munskydd och Packs Face är ett enkelt och billigt sätt att piggna till din hud och skäm bort dig själv. Här är några tips som hjälper dig att få ut det bästa av din mask.

Steg

Hur ansöker ansiktsmasker korrekt. Om du använder en hemmagjord mask, försöker att förbereda ett nytt parti varje gång du skämma bort dig själv.
Hur ansöker ansiktsmasker korrekt. Om du använder en hemmagjord mask, försöker att förbereda ett nytt parti varje gång du skämma bort dig själv.
 1. 1
  Om du använder en hemmagjord mask, försöker att förbereda ett nytt parti varje gång du skämma bort dig själv.
 2. 2
  Om du använder en produkt från marknaden, hålla dina verktyg tillsammans med dig, en ansiktsmask applikator eller en bred pensel. Och hålla bomullstussar och tvätta tyg tillsammans med dem.
 3. 3
  Skär två mycket tunna skivor av gurka eller potatis för att koppla dina ögon.
 4. 4
  Förvara alla dessa saker i kylskåpet för att göra dem svalna tills den tid du är redo att använda dem.
 5. 5
  Under tiden, rengöra ansiktet ordentligt.
 6. 6
  Exfolierar om nödvändigt. Den tar bort döda hudceller och hjälper dina masker absorberar bättre.
 7. 7
  Ånga ansiktet för att öppna porerna för bara 2 minuter. Som ett alternativ, ta en tvättlapp och doppa den i varmt vatten (så varmt som ditt ansikte kan bära) och täcker ansiktet med trasa tills den svalnar.
 8. 8
  Ta applikatorn ansiktsmask eller en bred pensel och applicera masken med det. Om du inte har en, se till att dina händer är rena innan masken. Tvätta dem, om det behövs, och torka dem helt innan du fortsätter med mask ansökan.
 9. 9
  Efter applicering av masken, hålla gurka eller skivor potatis på dina ögon och slappna av tills tiden rådde på produkten eller tills masken torkar. Släck ljuset. Det slappnar dig bättre.
 10. 10
  Efter nämnda väntetiden, torka av masken med en våt trasa eller bomullstuss. Vid lera masker, är det alltid bättre att tvätta bort masken när den börjar hårdna upp. Försök att inte låta det torka helt på ditt ansikte.
 11. 11
  Följ med en toner och en fuktighetskräm.

Tips

 • Plaska kallt vatten (inte för kallt) i ansiktet efter att ta bort masken. Det hjälper stänga porerna och i bättre blodcirkulation vilket ger en rosig glöd till ansiktet.
 • Inkludera eteriska oljor för bättre näring.
 • Följ en rutin ansiktsmask efter en manikyr så att nageln sängar är rena om du använder dina händer.

Varningar

 • Clay Masker bör inte tillåtas att torka helt i ansiktet eftersom de kan leda till rynkor och fina linjer och även börjar leran för att absorbera fukt från huden genom osmos som det blir helt torrt.

Saker du behöver

 • Din DIY ansiktsmask / produkt
 • Pensel / Applikator
 • Tvättlapp
 • Cotton Pads
 • Gurka / potatis