Wka

Så ringer en kille

Är du nervös över att imponera på killen du gillar, när du kallar honom? Oroa dig inte, följ bara dessa steg och samtalet ska gå bra!

Steg

Så ringer en kille. Innan du ringer, se till att du faktiskt har en anledning att ringa honom.
Så ringer en kille. Innan du ringer, se till att du faktiskt har en anledning att ringa honom.
 1. 1
  Innan du ringer, se till att du faktiskt har en anledning att ringa honom. Läxor, du träffade honom tidigare, måste fråga honom något, etc... Och hitta ett bra sätt att bryta isen.
 2. 2
  Kontrollera att du har en trevlig lugn miljö där du får bra mottagning på din telefon. Det är svårt att prata och låter sött samtidigt skriker i telefonen eftersom han inte kan höra dig eller dina vänner pratar för högt.
 3. 3
  Om du vanligtvis inte pratar mycket eller är riktigt nervös, göra en lista med idéer för att tala om att involvera sina intressen eller vad du vill prata om. Ibland kan man bli rädd och glömma allt du ville säga.
 4. 4
  Initiera samtalet. Undvik pinsamma tystnader genom att ställa en fråga till honom när du känner för en obekväm tystnad som kommer att hända. Fråga inte en ja / nej fråga, gillar, gillar du bowling. Fråga honom en fråga som behöver ett långt svar, såsom, vad är din favorit del av-sätta sin favorit film-och varför? Om han inte är en väldigt blyg person, låt honom prata.
 5. 5
  Om han börjar prata mycket om något, han är nog riktigt entusiastisk över det, och han gillar det. Få honom att tala om detta för att lossa honom, och det är bra att visa att du är intresserad av honom.
 6. 6
  Skratta åt hans skämt, och fråga honom frågor om sig själv. Fråga honom om hans intressen. Fråga honom saker som vad hans favorit fotbollslag är, eller vilken typ av musik han gillar.
 7. 7
  Försök att relatera till honom och hitta likheter. Använd sedan dessa likheter senare. Om du vill fråga honom på en dag och du vet att ni båda gillar skräckfilmer, be honom på bio för att se den nya läskiga filmen!
 8. 8
  Om han är upptagen, be honom att ringa tillbaka, erbjuder inte att kalla honom tillbaka.
 9. 9
  När du är klar pratar och det var en succé, föreslå ett annat samtal eller träffas någonstans att hålla hans intresse.

Tips

 • Om du känner en en tystnad kommer på riktigt snart och har slut på frågor, sedan avsluta samtalet. Det är bättre att sluta på en bra notering istället ha honom minns, "oh yeah, det sista telefonsamtalet avslutades med en obekväm tystnad." Om det slutar konstigt, kanske han blir mindre villiga att ringa igen.
 • om han är upptagen och kan inte ringa dig nästa dag eller något, antingen IM eller e-post som en sekundär källa.
 • Försök att vara dig själv, inte någonsin vara falsk eller försöka agera som någon du inte är. Du kommer att se ut som en poser.
 • Om han inte låter intresserade, Bli inte arg, be honom fler frågor men inte vara ett skadedjur! Fråga inte honom personliga saker som "Har du en flickvän?!" eller "Har du haft några problem nyligen?!". Det låter stalkerish.
 • ALDRIG Sms honom och bara vara som "Kan jag ringa dig någon gång?" som låter dumt.
 • Prata inte om något som han uppenbarligen inte kan stå. Inte alla killar är intresserade av vad dina vänner skvallrar om.

Varningar

 • Ring inte när du är upptagen. Han kommer inte att gilla det om du äter, slåss med din lillebror eller kör varv samtidigt som man försöker prata med honom. Istället, hitta en tid när du är fri och sitta ner och ringa honom.

Inte ständigt kalla honom. Han kommer att få irriterade och ignorerar dig everytime.

Saker du behöver

 • En telefon
 • Hans nummer
 • Ingen distraktion
 • Confidence
 • Och naturligtvis, en kille