Wka

Hur kan man vara trevlig kille och ändå få flickan

Hur kan man vara en trevlig kille och inte vänta för evigt för flickan du vill. Följ dessa steg och du kan hitta dig själv på väg att få flickan.

Steg

Hur kan man vara trevlig kille och ändå få flickan. När du har datum, hålla ditt lugn.
Hur kan man vara trevlig kille och ändå få flickan. När du har datum, hålla ditt lugn.
 1. 1
  Var dig själv. Om du gillar vem du sedan stanna på det sättet. Ändra inte på andra människor. Flickan som är verkligen värt mödan kommer att älska dig för vem du är, vad du har åstadkommit i ditt liv, och ingenting annat.
 2. 2
  Börja långsamt. Prata med henne om enkla saker. Några exempel kan vara vilken musik hon gillar, vad hon tycker om att göra med sin tid, vad hon gör under sommaren. Fråga inte dessa en efter en, spendera tid på varje ämne, upprätthålla ett intresse för vad hon säger. Kom ihåg, detta är en lång process, så att inte skruva upp tidigt genom att vilja rusa. När du har hängt med här ett tag, kan du börja bli lite mer personligt om de saker du talar om.
 3. 3
  Fortsätt prata. Tjejer gillar killar som kan vara ärlig och tala om saker i deras liv.
  • De behöver också en person att lyssna på dem och vad de säger.
  • Om hon vill prata i timmar, berätta för dina vänner att du är upptagen ikväll. Göra dig tillgänglig för att prata är ett bra sätt att visa henne att du är där för henne. Allt om du inte dejtar, kommer hon bli tröstade att veta att hon har en person som hon kan prata med. Självklart kommer det att ta tid innan hon anförtror helt i dig. Flickor är naturligt skeptisk lita killar med sanningen om sig själva först.
 4. 4
  Ta första steget. Om du är bekväm med flickan, och du känner att du kan lita på henne, hjälpa henne att kunna lita på dig. Innan du gör detta nästa steg, se till att hon har anförtrott dig ett par saker om sig själv. När detta är gjort, sätter ett datum. Var inte alltför framåt. Om hon har gjort vad som tidigare sagts, du kommer inte att avvisas.
 5. 5
  Var inte den onde. Flickor, så mycket som du inte tror det, som killen som lyssnar på dem mer än den tuffa killen. Ja, de vill känna sig skyddade fysiskt, men inget slår att vara känslomässigt skyddas. Detta är mycket viktigt.
 6. 6
  När du har datum, hålla ditt lugn. Var inte nervös. Du har pratat med den här tjejen ett tag nu, och du har låtit henne vet vilken typ av person du är.
  • Hon var beredd att gå ut med den personen, så bli inte nervös. Du är en bra plats.
  • Kom dock ihåg, innebär den första dagen inte du är bundna till varandra bara. Om du spelar allt rätt, när ni säger godnatt, gör du bestämningen av Kiss Goodnight.
  • Om du känner att du har bundna, och lita på mig, du vet, gå för det.
  • Inte vara förhastat. Luta in långsamt och blunda. Gå nästan helt hela vägen till hennes läppar, och vänta på henne att träffa dig där. Gå inte hela vägen, kan det skrämma bort henne. Ge henne lite utrymme och tid för att fatta beslut. Gå omkring 85-90% av vägen.
  • När du får denna kyss, har du förseglas grunden en andra träff. Berätta för henne att du hade en underbar kväll, och säga att exakt. Inte avviker, oroa dig inte om att låta corny, kommer hon att älska det.
 7. 7
  Ändra inte på någonting. Du är nu i smekmånad period, där du har lite tid att vänja sig vid varandra. Detta är den tid som du gör de söta saker i förhållandet. Kom upp med en låt tillsammans som du kan märka som "vår sång." Några riktigt stora kan vara "Jag kan inte begära mer" av Edwin McCain, "Something Coming Over", av OAR, "Breathing", med Lifehouse, "Förvånad", av Lonestar. Dessa är bara exempel, du kan välja själv, det är bara en guide för vad du ska leta efter. Dessutom, om du har ett band ni båda inbördes verkligen in, försök att välja en låt av det bandet. Se till att läsa texter och förstå låt innan du plockar ändå. Vissa låtar kan lura med deras betydelser.
 8. 8
  Lämna aldrig, hänga upp, eller signera arg. En sak som händer en hel del efter smekmånaden perioden, är att du kommer att märka små saker din betydande andra gör att du störd. Inte kalla henne ut på dem, kommer det att orsaka en kamp och du inte vill ha det.
 9. 9
  Alltid berömma henne. Även om du kan få trött på att säga det, kommer hon aldrig att tröttna på att höra det. Tjejer älskar att beröm på allt om dem. Låt dem höra det varje dag.
 10. 10
  Veta när man ska gå framåt. Detta är förmodligen det viktigaste steget av dem alla. Nämn inte sex på ett tag. Dina vänner kanske retar dig om det, och rida dig en stund om det. Men de kommer aldrig att ha så fantastiskt av en relation som du, eftersom du är den gentleman.
  • Efter några månader, kanske i förbigående ta upp det. Alltid ha en diskussion om det innan du försöker något. Hon kommer att vilja prata om det. Speciellt om hon har sett hur du tar hand om henne, och skulle aldrig använda henne för något.
  • Prata om hur du inte vill stressa henne och du inte vill göra henne känna sig obekväm på något sätt. Berätta för henne att du kommer att vänta tills hon är klar, även om det innebär väntar år. Hon kommer att uppskatta dessa ord.
  • Inte ständigt ta upp det. Låt henne berätta när hon är klar. Se till att hon får preventivmedel och du bär en kondom innan man har sex. Du vill inte att hennes första erfarenhet som förstört av oro och tårar.
  • Hon ska berätta att hon är redo, och även då, frågar henne en eller två gånger om hon är säker, eftersom du inser att det är ett stort steg i relationen.
  • Vara romantisk om det. Hon kommer inte gilla det om hennes första gången är i en bil eller i ett badrum på bio. Hennes hus skulle vara det bästa. Hon ska känna sig bekväma med sin omgivning. Tänd några ljus för att skapa stämning.
 11. 11
  Vara killen som är där för tjejer, oavsett om det är en vän eller din flickvän. Var trevlig, vara en gentleman, och du kommer inte ångra det.

Tips

 • Tjejer gillar när killar är söta, så gör massor av fina saker för henne, och kallar henne söt, alltför.
 • Alltid dusch innan ser henne.
 • Trevlig kille metod fungerar bäst för kvinnor över 25 års ålder. För flickor i 17-24 intervallet, prova att vara mer reserverad och komplimanger lite mindre ofta.
 • Ständigt berömma henne för hennes utseende, lukt, kläder etc.
 • Var inte en svartsjuk pojkvän.
 • Klä snyggt för hennes föräldrar.
 • Träffa sina vänner och få dem att vilja att du använder liknande tekniker du använde på din flickvän. Det är troligt shes delade med sina vänner vad en stor kille du är, så att du inte kommer att behöva göra mycket.

Varningar

 • Inte rusa in i kön.
 • Rök inte eller dricka om hon inte gillar det.
 • Inte svära.
 • Agerar inte som en tuff kille.