Wka

Hur kan man hantera din blyg kille

Så antingen du frågade just honom eller han bara bett dig ut. Och han inte pratar med dig? Här är hur man ska hantera:

Steg

Hur kan man hantera din blyg kille. Ge honom en vecka eller så för att få tystnaden ur hans system.
Hur kan man hantera din blyg kille. Ge honom en vecka eller så för att få tystnaden ur hans system.
 1. 1
  Ge honom en vecka eller så för att få tystnaden ur hans system. Oavsett om du är eller inte, är han förmodligen generad!
 2. 2
  Börja med att prata om honom! Killar gillar att prata om sig själva, eftersom alla andra gör. Om du inte vill prata om honom, starta en konversation som inte kommer att besvaras med "ja" eller "nej" och det slutade. Du kan försöka att prata om tv-program, skolprojekt, vänner, etc. Använd din fantasi!
 3. 3
  Har du någonsin tror att han vill vara nära dig? Vissa killar vill inte ta första steget i rädsla för att bli avvisad eller gjorde narr av. Be honom att gå till han bio eller till en fest med en grupp av dina vänner och hans. Även om han sitter ensam eller med en grupp, gå sitta med honom! han kan vara för blyg för att komma med dig.
 4. 4
  Fråga honom igen om det har varit ett tag och han fortfarande inte pratar med dig. Om det misslyckas, ge honom lite mer tid att klara. Han kommer över det snart nog, om han verkligen gillar dig.
 5. 5
  Berätta för honom hur du känner! Om han bryr sig om dig en bit, kommer han att förstå.
 6. 6
  Visste du ber honom eller han frågar ut dig? Fråga dig själv-det gör en stor skillnad
 7. 7
  Ibland, och tyvärr kan han inte gillar dig så mycket som du trodde att han gjorde. Om du frågade ut honom, kanske han bara varit rädd för att säga nej.
 8. 8
  Tänk dig själv, om det har kommit till denna punkt, "är jag nöjd med honom?" "Om vi ​​uppbrott, kommer jag fortfarande vill vara med honom?" Om du har verkligen svarat ja på båda, hänga på lite längre. Saker kommer troligen att bli bättre. Om du svarat nej på någon av dem, det är nog dags att släppa bomben.

Tips

 • Vara social med honom. Han kanske tror att du är blyg ena och undvika att prata med dig.
 • Var inte alltför possessiva.
 • Om du börjar se negativ i din relation, skriv ner vad du kan göra för att förhindra dessa nackdelar från att bli värre, och sätta den på prov. Chansen är stor, han ser samma nackdelar i relationen.
 • Påminn din kille om hur speciell han är för dig. Försök att smör upp honom, men inte för mycket. Du vill att han ska känna sig bekväm runt dig, eller hur?
 • Alltid ge killarna sitt utrymme. Om du är över honom, ringa och skicka sms honom varje minut, kommer han att känna sig kvävd och kommer så småningom att bryta upp med dig för rymden.

Varningar

 • Vissa killar är födda blyg, så ta det långsamt. Han kommer så småningom att växa på dig.
 • Agera inte nervös. Även om du skakar inuti omkring honom, kommer ni båda känner sig obekväm.
 • Försök att inte vara alltför flirtig kring en blyg kille. När du precis har börjat dejta honom, kanske han vill vara borta för att bygga gränser för lite. Kommer på för fort kommer att skrämma bort honom!
 • Prata inte om någonting som skulle få honom att känna sig obekväm eller har mindre självkänsla, till exempel att han inte gjorde laget.
 • När du pratar med honom, se till att han förstår vad du pratar om. Du vill inte att han ska vara uttråkad eller irriterad på dig!
 • ALDRIG NÅGONSIN fuska på en kille för att han inte kommer att prata med dig. Om du tänker på att göra detta, du förmodligen inte gillar honom så mycket som du trodde att du gjorde.