Wka

Så att hålla sig lugn runt ett ex

Oavsett om målet här är att vinna tillbaka ett ex, stanna vänner med ett ex eller visa att du har gått vidare med ditt liv eller ens alla tre, är vistas lugn nyckeln. Det kan vara svårt, men ingen gillar en desperat fientlig person.

Steg

Så att hålla sig lugn runt ett ex. Lär dig att vara lugn.
Så att hålla sig lugn runt ett ex. Lär dig att vara lugn.
 1. 1
  Lär dig att vara lugn. Du kan se ditt ex en hel del, ibland, eller sällan, men när du ser honom / henne att du måste använda den tiden till din fördel. För att hålla sig lugna, måste du hålla och visar en positiv attityd. Även om han är / hon är med hans / hennes nya kärlek, vänner och familj, eller ensam, det spelar ingen roll. Om han / hon fortfarande har känslor för dig, och ser hur lycklig du är, han / hon kanske vill antingen vara omkring dig mer, eller har du på hans / hennes sinne lite mer än vanligt och det är vad du vill.
 2. 2
  Fejka det tills du gör det. Det kommer att bli svårt. Av någon anledning, kan han / hon verkar inte märka, omsorg, eller kanske till och med vara lyckligare utan dig. Detta kan vara en front, men inte få dina förhoppningar upp. Det sista du behöver är att få insvept i falska känslor du tror kan utlösas mellan dig och fritt. Hela poängen är att vara lugn, så att du kan tänka klart, för att ta nästa steg i vad som är bäst för dig.
 3. 3
  Hitta något som påminner dig om hur speciell du är. Håll dig sysselsatt, åstadkomma nya saker, oavsett hur stor eller liten. Det är viktigt att du gör detta eftersom det visar att, med eller utan den personen, gör livet går vidare, och du håller ner saker. Det finns inget mer attraktivt än det. Vare sig det är från ditt ex, eller någon ny, se till att du bevarar din självuppskattning.
 4. 4
  Utveckla en mer positiv attityd. När du är upptagen med dessa uppgifter i ditt liv, bör du ha en mer positiv attityd. Även om du inte får allt som du kanske vill, bör du uppskatta allt du har. Detta kommer att ge dig mer frihet att styra dina handlingar, och även om du kan interagera med ett ex, förbättrat den nya du kommer att lysa och hålla dig lugn.
 5. 5
  Hantera de negativa känslorna. En annan viktig sak för att få lugn inom dig själv, är att man ska låta alla negativa känslorna svallar. När du är ensam eller med en pålitlig vän, ska du släppa ut det. Skriv ner allt och vara helt ärlig mot dig själv. Om det inte är du, träningspass, eller lyssna på musik som matchar dina känslor, utan också motiverar dig att detta inte är slutet (även om du känner att det är). Stäng inte av droger eller alkohol. Detta skulle bara lindra smärtan tillfälligt, och du behöver något positivt som faktiskt förbättrar hur du handskas med dina känslor i det långa loppet. Försök med det. Vad kan du förlora?
 6. 6
  Gråta gråta gråta! Gör inte det framför ditt ex, men, som om du försöker manipulera honom / henne. Det kommer bara göra saken värre, och pressa honom / henne.
 7. 7
  Gör ditt bästa för att acceptera situationen. Om det är tänkt att vara, kommer det att bli. Du kan inte tvinga fram något, det borde alla vara äkta ändå. Om det finns en chans ditt ex fortfarande vill ha dig, eller ni är fortfarande vänner, kan denna del bli knepigt. Titta hur han / hon behandlar dig, talar till dig, och hans / hennes handlingar. Om han / hon ringer för att kolla upp på dig, det är bra, men verkar inte som om du är alltför upphetsad. Ta inte upp problem, eller den senaste, om inte dess positiva. Om han / hon inte ta upp något, det är också bra, bara att följa hans / hennes ledning, men hålla dina känslor i schack, och lyssna (speciellt om det var ett problem i det förflutna). Gå inte tigga för honom / henne, eller tycka synd om dig själv och utom kontroll. Detta kommer att driva honom / henne, och göra honom / henne att ångra att han / hon ens kom. Behåll lugnet. Vara subtil, vänlig, och påminna honom / henne att, oavsett vad, du har hans / hennes rygg. Men bara säga det om du menar det, eller som kan orsaka en undergång. Var ärlig.
 8. 8
  Ett annat sätt att behålla lugnet är att vara patient. Om han / hon har tankar på att bygga en relation med dig eller fortfarande har starka känslor för dig, kommer det att visa. Och jag pratar inte om fysiskt. (Denna del kan vara missvisande, och många vill kunna få sina kakan och äta den också. Inte blir ett annat offer.) Håll dig fokuserad, för att du fortfarande kan vara mycket sårbara på denna punkt.
 9. 9
  Låt honom / henne komma till dig. Vid denna punkt, han / hon kan vara förvirrad och försiktig om alla beslut han / hon så småningom kommer att göra. Oavsett vad, slutar ditt liv inte för honom / henne. Håll dina prioriteringar raka och fortsätta att vara positiv så mycket du kan. Om det blir till en punkt där han / hon verkar mer öppna för dig nu, och pratar med dig om relationen eller varandra, måste du vara försiktig. Om du fortfarande in honom / henne, gå vidare och dela detta med honom / henne. Men om det verkar som tiden går förbi, och han / hon bara dra dig tillsammans och kan inte göra upp hans / hennes sinne, eller verkar på en berg-och dalbana, acceptera detta som slutet för er två, eller åtminstone bara mentalt låt honom / henne gå. Du har ditt liv du behöver bry sig om. Håll lugn inom dig själv, din tid bör inte förbrukas. Vilken respekt har han / hon har verkligen för dig om han / hon inte kan förstå det.
 10. 10
  Tänk på att alla är olika och fallen är för. Men att hålla lugnet är det som gör processen med att bryta upp en mycket bättre, om ni var tänkt att vara - eller bli vänner eller främlingar.

Tips

 • Håll dig själv och hålla sig borta från rykten. De kan förekomma, men visa att du är bättre än så. Den gör sig svälla i det långa loppet.
 • Påminn dig själv om hur bra du är, och om den personen inte ser det, då de inte är värda din tid.
 • Om du är i en religion eller något liknande, be för att hålla dina vilda känslor i schack och hålla smärtan till ett minimum.
 • Han eller hon kan komma riktigt nära med andra. Inte mata in, kan det vara svårt att (speciellt om du hör om dem en hel del), men förbli positiv och fylla ditt huvud med andra tankar. De har rätt att göra vad de vill, och du gör också. Ha respekt för honom / henne och dig själv, du kommer vara glad att du gjorde.
 • Påminn ditt ex av de små sakerna som gör dig så stor fångst, utan försöker alltför hårt. Om han / hon inte se det, det är något annat du måste tänka på om du försöker att bestämma om du vill ha honom / henne tillbaka eller inte.

Varningar

 • Livet går vidare, koncentrera sig på mål för dig själv.
 • Inte illa-mouth ditt ex av någon anledning, minns karma!
 • Inte beröva dig av dating världen men inte få din hjärna fastnat på det heller.
 • Inte få dina förhoppningar upp för högt. Det finns en chans att ni inte kommer att få tillbaka med varandra. Det är därför du måste slutligen acceptera detta och lära av detta. Detta är nyckeln till att hålla mig lugn.
 • Tappa inte hoppet. Ha tålamod. Men också vara klokt att veta när det är dags att lämna den personen bakom och gå vidare med ditt liv.
 • Var försiktig om det blir fysiskt. Om denna person inte är tillbaka med dig eller ge sin fulla uppmärksamhet på att arbeta på att återuppbygga relationen, det finns en stor chans att du kommer att bli sårad igen.
 • Att vara sårbar för desperata åtgärder kommer bara ha dem utfodring av av dig för sin fördel, om de är den typ av person.