Wka

Hur du reagera om din fd pojkvän ber dig ut igen

Om en ex-pojkvän frågar dig igen det kan sätta dig i en oväntad plats. Du kanske trodde att det var över och varit mycket glad för det, eller kanske du till och med saknat honom också. Det viktigaste att komma ihåg är att oavsett hur du känner eller kände om honom det fortfarande tog en hel del för honom att fråga ut dig igen så försök att inte vara alltför svårt om svaret är nej, eller om du inte vet följ din instinkter.

Steg

Hur du reagera om din fd pojkvän ber dig ut igen. Berätta för honom hur du känner, om du inte vill gå ut med honom igen.
Hur du reagera om din fd pojkvän ber dig ut igen. Berätta för honom hur du känner, om du inte vill gå ut med honom igen.
 1. 1
  Berätta för honom hur du känner, om du inte vill gå ut med honom igen. Se till att du är någonstans tyst där människor inte kommer att avlyssna och göra både dig nervös eller generad
 2. 2
  Förklara att du bröt upp första gången av en anledning. De problem ni båda hade i relationen har inte försvunnit. Du är fortfarande du, och han är fortfarande... väl... honom. Kanske ni två bara fungerar inte tillsammans som ett par.
 3. 3
  Säg till honom att det inte är en dålig sak som du inte arbetar tillsammans, men genom att dejta igen kanske du bara göra några problem mellan er två värre genom att gå över gamla marken igen och så småningom bara såra varandra igen.
 4. 4
  Be honom att se det förnuftiga i vad du säger och ge upp frågar, vilket sparar förlägenhet för honom att fråga dig igen, och honom förlägenhet för dig att säga nej igen.
 5. 5
  Acceptera erbjudandet om du vill gå ut med honom igen. Han ska vara glad, men kom ihåg varför det inte fungerade första gången runt och påminna honom. Om det var något som ni två kan fixa bör du både viljan att fixa det, för att arbeta på relationen för att stoppa samma sak att bryta upp dig igen. Ni båda kanske vill ta saker långsamt tills du kan komma över vad ni bröt första omgången.

Tips

 • Om det är ja, se till att han vet var du kommer ifrån omedelbart, särskilt om du verkligen ge er relation en ny chans. Det är viktigt att vara mycket tydlig, eftersom det kan vara ett fall där han antar att han vet hur du känner dig, speciellt när det kommer till honom. Ärlighet är nyckeln till en bra relation.
 • Genom att säga nej, det hindrar inte dig från att vara vänner.
 • Om det finns någon, vara försiktig. Förklara att det är verkligen inte honom, det är vad som hände innan och att du inte vill någon av er att behöva gå igenom det igen
 • Om det är ja, ta det långsamt. Förvänta dig inte att hoppa rakt tillbaka till den plats du var innan du gjorde slut-det kan finnas förtroende frågor
 • Om han gjorde slut med dig och du var förkrossad, och du inser att det är troligt att exakt samma sak kommer att hända igen, gå och läsa hur man får över en bryta upp. Det kan faktiskt vara den mest användbara sak du kan göra om du är frestad att komma tillbaka in i en osund situation.

Varningar

 • Bara för att ni båda fortfarande har känslor för varandra betyder det inte alltid att det ska fungera. Gå till det om du känner att det är rätt för dig, men om du gör det, inte bara förvänta sig resultat. Vara beredd att arbeta på saker eller kommer det att krascha och brinna igen
 • Om han bröt ditt hjärta, han är en idiot och du behöver inte honom. Du är för bra för honom! - Såvida det inte finns en chans att han trodde att du skulle bryta upp med honom.
 • Låt honom inte få det bästa av dig. Kommer du ihåg när ni bröts upp, och vad han sätta dig igenom. Att i det långa loppet kan du vara utan honom, och på grund av honom att du blev en mycket starkare som person. Om han var en god vän efter uppbrottet, då han är nog en riktigt bra kille.
 • Ibland en gång är inte tillräckligt, men inte få personlig. Håll påminna honom varför det inte fungerade den första gången. Man ego kommer inte låta honom få knackade tillbaka alltför ofta
 • Om du bestämmer dig för att gå ut igen, vara beredd på samma sak att bryta upp dig igen
 • Kom ihåg att om han gjorde slut med dig och du spenderat dagar gråter om det, tänka på hur du kände, och sedan inser att det kan hända igen, även om du gillar honom.