Wka

Hur vet jag om din pojkvän kommer att dumpa dig

Många människor är förblindade av sällhet relationer och kan inte se tecken på att killen är redo att gå vidare. För att undvika att få ont, vara på jakt efter dessa röda flaggor.

Steg

Hur vet jag om din pojkvän kommer att dumpa dig. Fundera på om han håller bryta planer, eller verkar vara att undvika dig.
Hur vet jag om din pojkvän kommer att dumpa dig. Fundera på om han håller bryta planer, eller verkar vara att undvika dig.
 1. 1
  Fundera på om han håller bryta planer, eller verkar vara att undvika dig. Om han slutar ringa regelbundet eller textmeddelanden du mitt på dagen (om det är något du normalt gjorde), kan det vara ett tecken.
 2. 2
  Lyssna på dina konversationer. Är han så intresserad av att prata med dig som han brukade vara?
 3. 3
  Få fysiskt. Om han funderar på att lämna, kommer han inte vill krama eller kyssa dig så mycket som han brukade.
 4. 4
  Titta på hans beteende med andra tjejer. Har han flirta med dem framför dig?
 5. 5
  Prata med sina vänner. Han kan berätta för andra om att han kommer att bryta upp med dig, men har inte berättat ännu. Du kan också bara mäta hur upphetsad han är om relationen.
 6. 6
  Har hänga han avsiktligt runt tjejer du inte gillar? Har hänga honom runt hans vänner som är flickor oftare? Han kanske försöker säga dig något.
 7. 7
  Om han ständigt talar om att han har att gå när du är på telefonen, han gör bara upp ursäkter.
 8. 8
  Säger han att han vill ha en paus? Om han inte kan vara ett tecken på att han vill bara att röra runt med andra tjejer och vill att du ska känna sig speciell på ett sätt också. Han kanske vill att du som en vän med förmåner, eller kanske han vill bryta upp men inte har modet att gå hela vägen.
 9. 9
  Förvara inte irriterande honom eller tjat honom som han kanske tror somethings händer och kan tänka dumpning dig mer bara agera naturligt.

Tips

 • Bli inte klängig om han backade bort.
 • Men om en bryta upp är oundvikligt, backa och låta honom göra vad han kommer att göra, försök att inte göra det krångligt så att du kan vara vänner. I framtiden kanske du även möjlighet att arbeta ut saker (men räkna inte med det).
 • Om han börjar visa dessa tecken, helt enkelt börja att backa också, kanske han är knappt en stor press och han får se hur mycket du betyder för honom om du lägger lite ett par dagar.
 • Om dessa röda flaggor dyker upp, agera som om du är mindre intresserad och spelar svårfångad.

Varningar

 • Ring inte honom flera gånger om dagen för att ta reda på om han kommer att göra det.
 • Oroa dig inte om det, om det kommer att hända, det kommer att hända. Det finns inget du kan göra förutom att vara sig själv, om han inte gillar dig för det, det är hans förlust, inte din.
 • Inte tillbringar dagarna gråta om det, går vi alla på. Kom bara ihåg en dag hittar du en stor man, och du kommer inte ens ihåg att slöseri med tid.
 • Du måste sluta se tillbaka, börja röra på och lära sig att möta dina rädslor
 • Inte vid några kostnader försöker bryta upp med honom först. Eftersom en dag du kan lära dig att han inte ska bryta upp med dig alls. Men kanske subtilt agerar som du kanske skulle kunna vara en bra strategi.
 • Gör inte respektlöshet dig själv och be för honom att inte dumpa dig.
 • Om han är en idiot om det, inte bara få alla kvidande. Om något, blir arg (i lämplig utsträckning). Låt honom veta att han är en idiot. Visar självrespekt är det enda sättet att få honom att respektera dig.
 • Bli inte besviken du kommer att hitta rätt match snart.