Wka

Hur vet jag om din dejt är transpersoner

Även om vissa människor är öppna om att vara transgender, andra anser att detta är privata uppgifter och vill veta att de kan lita på dig innan du dela intima detaljer. Om du känner att detta kan vara fallet med din dag och skulle vilja veta artigt och diskret, följ dessa steg.

Steg

Hur vet jag om din dejt är transpersoner. Var artig och inte komma med anklagelser om deras kön.
Hur vet jag om din dejt är transpersoner. Var artig och inte komma med anklagelser om deras kön.
 1. 1
  Var artig och inte komma med anklagelser om deras kön. Trans människor som håller deras fysiska övergången till sig när man möter nya människor brukar göra så av självbevarelsedrift, inte bedrägeri. Om du går på offensiven agera som om du sniffa ut en fiende spion, är din dag mer benägna att stänga - oavsett cisgender eller transpersoner. Istället gör din dag känna sig trygga nog att berätta om hans eller hennes förflutna om det behövs. (Och eftersom detta är dejting 101, kommer det också förbättra din dating erfarenhet.)
 2. 2
  Leta efter en konstellation av fysiska attribut. Människors kroppar är otroligt mångsidig och en enda fysisk egenskap kommer inte säga mycket om en person på ett eller annat sätt. Dessutom har genital rekonstruktiv kirurgi kommit så långt att många som genomgår det (inte alla affärer människor gör) inte kan skiljas från dem som inte har. Dock kan märka en stark mönster av fysiska attribut tyder på att din dejt fick ett kön vid födseln att han eller hon inte identifiera sig med. Om du känner att du kan klara detta utan att göra din dag känns som om du antingen ogling dem eller skanna in dem för uppgifter, prova följande:
  • Jämför längden på din dejt ring och pekfingret. Många människor som tilldelades hane vid födseln har ringfinger som är märkbart längre än deras pekfingrar, medan människor som tilldelades kvinna vid födseln tenderar att ha fingrarna mer lika i längd. Detta tros påverkas av exponering för könshormoner i livmodern. (Men, eftersom dessa hormoner påverkar både siffran ratio och mänskliga mönster kön, kan en person som är transgender har också en omvänd siffra förhållande.)
  • Titta på storleken på fötterna. Fötter växer inte eller krympa under kön övergång (även om de kan växa vidare efter förlossningen).
  • Leta efter en struphuvudet. De flesta män som är trans inte har en bula i mitten av halsen, men de flesta kvinnor som är trans gör. (Notera att operationen kan minska storleken på en struphuvudet.)
  • Följ din dag upp en trappa. Ta del av hur hon (eller han) flyttar medan stigande. Trans kvinnor kan gå i en mer rakt framåt rörelse med minimal vinglar fram och tillbaka, medan trans män kan gunga lite från sida till sida på grund av storleken och formen på sina pelvises. (Dock genetiska honor med smala höfter sannolikt inte svajar så mycket som deras kurvigare kamrater ändå.) Tänk på att alla dessa egenskaper är rörliga, och är inte 100% korrekt.
 3. 3
  Ge möjligheter för din dejt att dela personlig information. Gå om detta på samma sätt som du gör med alla andra datum: börja ställa mer allmänna frågor om sina intressen och hobbies, sedan gå vidare i sitt arbete och vänner, sedan gå vidare till sin familj och barndom. För alla ni vet, är din trans dag letar efter en bra segway in i en mer personlig diskussion och kommer att vara tacksam för chansen att vara mer öppen med dig. Var noga med att inte tjuvstarta på denna process: "Så, vad gjorde du gillar som barn" öppnar en date med, är påträngande och, om din partner verkligen är transpersoner, uppenbara och förolämpande, ger ingen kredit alls till hans / hennes förmåga att prata med dig som en vuxen.
 4. 4
  Låt inte dina misstankar hålla dig från ett annat datum. Om den första dagen går bra men du fortfarande inte är säker på personens trans status, gå på en sekund. Om din rädsla var felplacerad, kommer du vara glad att du inte sabotera en mycket trevlig spirande relation. Om din date är transpersoner, kommer han eller hon avslöjar förmodligen så på den andra eller tredje dagen, då du kommer att kunna fatta ett välgrundat beslut om huruvida eller inte att fortsätta träffa dem. Tänk, det är deras beslut om att inte berätta om sina trans status. Om du frågar dem, kan de inte berätta alls, precis som med alla andra sak om dem.
 5. 5
  Fråga. Om du står inför överväldigande bevis för att stödja möjligheten att din dejt är trans, hitta en diskret plats och artigt sätt att be. Se till att du är på en plats där de är bekväma och säkra. Kom ihåg, överväldigande bevis inte bara innebära några fysiska egenskaper, betyder det starka antydningar, möjligen ges till dig för att se hur väl du reagerar. Om detta är fallet, kan din dejt att bjuda in dig att fråga, under vilka omständigheter du ska göra just det.
 6. 6
  Var respektfull. Om din dag inte visar sig vara transgender, uppskattar att komma ut som en trans människa tar mod. Som sagt, vet inte alla hur man navigerar denna typ av situation. Om du är osäker på vad du ska göra härnäst, lära sig att respektera en transperson. Om det behövs, lära sig att hantera din transfobi.

Varningar

 • Var inte en pryd. Om dejta en transpersoner person som inte intresserar dig, det är bra, men det berättigar inte dig att se ner på dem eller någon som skulle vilja vara med dem. Människans sexualitet är extremt flytande och många människor kommer gärna utforska en relation med en transsexuell person. Faktum är att vissa människor aktivt söka upp dem.
 • Berätta inte för andra, om de inte säger det okej. Om din dag inte råkar vara trans, respektera hans eller hennes privatliv, oavsett om du vill gå ut med dem på andra datum. Deras trans status är något mycket personligt, och du bör inte förråda deras förtroende, även om du hamnar inte gillar dem. Vissa transpersoner är dock öppet om det, men gör helt säker på att detta är fallet innan du berätta för någon annan.