Wka

Hur hittills en nörd

OK, så du vill dejta en nörd? Inga problem. Några knep och tips kommer att få dig och din partner i geeky kärlek för evigt.

Steg

Hur hittills en nörd. Inte rabatt känslor.
Hur hittills en nörd. Inte rabatt känslor.
 1. 1
  Respekt. Generellt sett finns det två "hemligheter könen" som nästan är garanterade att få en relation att fungera. Nummer ett, killar älskar respekt. Du behöver inte leta länge för att se detta - bara titta på ett par killar som spelar basket. Om en av deras flickvänner går upp, kommer att killen spelet antingen förbättra eller misslyckas dramatiskt som han försöker imponera på henne. Det är mer än en popularitet sak (alla gillar att imponera på människor), killar specifikt tenderar att göra saker för att göra sina flickvänner respekt eller ser upp till dem. Respekt för killar är som godis för barn. Allvarligt. Detta är ännu viktigare för nördar eftersom andra barn tenderar att göra narr av dem och sådant. (Viktigt: vissa nördar kommer inte bli imponerad av din respekt om det är bara för deras stora tekniska kunskaper De känner att de förtjänar detta - och de gör det klart att du respekterar dem som person...) Secret nummer två: Tjejer vill att någon ska lyssna. De vill att någon ska lyssna på deras åsikter och / eller känslor och värdera dem. Men med Nerdflickor kommer respekt förmodligen ett bättre alternativ, åtminstone inledningsvis. Med risk för att ljudet politiskt inkorrekt: vara en gentleman. Öppna dörrar för henne, hjälpa henne bära hennes ryggsäckar (nördar är ökända för att alltid ha stora, skrymmande ryggsäckar), etc. Ja det låter gammaldags och grejer. Gör det ändå. Alltid vara redo att lyssna och nicka om hon bestämmer sig för att öppna upp om personliga saker, dock.
 2. 2
  Inte rabatt känslor. Detta låter konstigt inverterad, oftast är det nördar som behöver bli påmind att inte köra över folks känslor. MEN, eftersom nördar tenderar att inte placera ett stort värde på känsla, det är en stor sak om de bestämmer sig för att öppna upp. Det betyder förmodligen att de gillar dig. En hel del.
 3. 3
  Lyssna. Beroende på balansen mellan er, kanske nörd försöka imponera på dig (efter fråga igen) med en hel del teknisk kunskap. Visst, kan höra om deras uppfattning av episod sjutton av den ursprungliga Star Trek-serien inte vara ditt första val, men inte blåsa bort dem. Lyssna artigt och sedan försiktigt vända samtalet mot andra ämne.
 4. 4
  Var beredd att förklara. Återigen, detta låter fel. Borde inte den nörd ska förklara för dig? Såvida du dejtar ett faktum nörd, men du vet förmodligen mer om många ämnen än din dejt. Nerds tenderar att specialisera sig inom ett område av kunskap (fysik, datorer, Star Trek). Detta betyder att du förmodligen vet mer än de gör om "normala" saker (bilar, pro fotboll, icke-science-fiction-filmer). Om nörd är allvar med ditt förhållande, han / hon inte kommer att blåsa dessa andra ämnen ut som skräp eller handla överlägsen om hans / hennes egen stora lager av kunskap. Så förringa inte honom / henne om ämnen han / hon inte vet mycket om eller agera som om de är helt konstigt att inte veta om det.
 5. 5
  Var beredd på konflikter. Särskilt bland flickor, det är en idé som nördar "är inte lika benägna att fuska", "är mer trogen", eller "är mer mogna". Detta är inte alltid fallet, sorgligt att säga. Varje relation kommer att ha konflikter, inklusive nerd relationer. Var beredd på att arbeta ut saker med din partner. Men också vara beredda att göra det i en något-logiskt sätt. Alltför emotionella eller till synes ologiska argument kommer inte gå över bra med en nörd.
 6. 6
  Kliv in i deras värld. Om du menar allvar med detta förhållande, kommer du vill förstå din partner. Detta innebär - ULP -! Bege sig in i vilda värld nörd-dom. Om din partner är en kemi mutter, borsta på kemi. Om du partner går ga-ga för datorer, läsa några Wikipedias sidor på datorspråk. Om din partner är ett stort Star Trek fan, lära sig skillnaden mellan den ursprungliga serien, The Next Generation, Voyager, etc. Detta kommer inte bara att ge dig mer gemensamt med din dejt, men det sänder budskapet till dem att du värdesätter dem och vill veta mer om dem. Om du verkligen vill imponera på din partner, göra något helt upp deras allierade för en dag, som att hyra sin favorit säsongen av Arkiv X (om de är till att) och med ett maratonlopp på ditt hus.
 7. 7
  Vara direkt. Om du vill få teknisk, de flesta nördar har tänkande och / eller döma typer på Myers-Briggs testet. Detta innebär att de värdesätter ärlighet och direkthet. Förvänta dig inte att de kommer att kunna gissa dina inre tankar genom scrunching din panna. OK, det är en överdrift, men du fattar poängen. Var ärlig och keep it real. 'Nuff said!

Tips

 • Var inte en dörrmatta. Sant i varje relation. Detta kan vara ett problem i början, men om du artigt och bestämt tala om för dem att sluta, kommer det att försvinna ganska snabbt.
 • Kompromiss. Om din nörd vän älskar programmering och du är uttråkad till döds med datorprogrammering, göra något som involverar båda dina intressen, som att förhandsgranska ett nytt tv-spel tillsammans. Du kan fokusera på spelet medan din partner memorerar koden.
 • Var trevlig. Viktigare än ser nice! Alla gillar en trevlig kille / tjej.
 • Ser trevligt. Detta är viktigt i alla relationer. Dålig andedräkt, kroppslukt, slarviga kläder... alla big no-nos. Respektera din partner och dig själv.
 • Var beredd på sarkasm. Nerds är ökända för detta. I de flesta fall, de försöker att inte skada dig - det är deras sätt att vara rolig. Ja, det är en vriden humor, och ja, ibland (OK, en hel del av tiden) de överdriva. De ser bara inte det på det sättet.

Varningar

 • Ha tålamod. Skriv inte av relation efter sin första bula. Nerds inte alltid kommunicera väl, vilket kan göra det svårt att lära känna dem.