Wka

Hur ser exotiska

Exotic / definition: Alien, utländskt, eller konstigt... Många kvinnor vill skapa en exotisk look för sig själva, och det är inte alltför svårt att göra. Det första steget är att bestämma vad den "look" är att du går för.

Steg

Hur ser exotiska. Bestäm vad du menar med exotiska.
Hur ser exotiska. Bestäm vad du menar med exotiska.
 1. 1
  Bestäm vad du menar med exotiska. Detta är ett ord som kan definieras av kulturella, sociala och konstnärliga parametrar. I den västerländska kulturen, kan en "exotisk" look vara polynesier (Hawaiian & fijianerna), South européer, afrikaner (etiopier och somalier), och vissa européer med mer av mörkare feautures (italienare, greker och spanjorer). Alla dessa många människor kan verka exotisk, men i huvudsak är en exotisk look något som inte är vanligt för din egen kulturella situation och omständigheter.
 2. 2
  Studera områden i ditt utseende som du kan ändra. Självklart, om du är av diminutiva gestalt eller stora bygga, kan du inte göra en "lång, mager look" arbete för dig. Här är några områden där förändringar kan vara möjligt.
  • Hair. Detta är kanske den enklaste förändringen för de flesta människor. En person med långt, rakt, blont hår i en region där denna hårtyp är vanligt kan färga sitt hår, curl eller fläta det, och skär den i en distinkt och unik stil. En person av färg kan ljusare eller räta ut håret för ett omedelbart exotiska utseende.
  • Hudton. Det finns bara två alternativ här, både gäller för ljushyade personer. Du kan antingen naturligt eller artificiellt tan att ge dig själv en mörkare hudton, eller medvetet undviker solen under en längre tidsperiod för att orsaka din hud att bli ännu mer blek än dina kamrater. Makeup kan accentuera ditt ansikte, och i vissa fall, är ännu kropp makeup används, men effekten är svårt och tidskrävande att underhålla. Om du är oliv-flådda eller mörkhyade, är chansen att du redan ser exotiskt! Så se bara till att du återfuktar din hud och du bör se fantastisk.
  • Kläder. Justera din garderob kan ha en dramatisk effekt på ditt utseende, liksom smickrande din figur och ändra din egen uppfattning. Ofta är en garderob förändring allt som behövs för att skapa en exotisk look.
  • Tillbehör. Utflyttning av den kulturella normen i smycken, accessoarer hår, och även din handväska kan avsevärt förändra ditt utseende.
  • Makeup. Använda makeup för att framhäva eller ändra formen på dina ögon kan också gå en lång väg att skapa en exotisk look. Använda ögonskugga och mascara egentligen inte ändra formen på dina ögon, men ändrar hur de ser ut.
 3. 3
  Odla ditt hår ut tillräckligt länge för att tillåta viss utrymme att arbeta, sedan titta på de stilar av den kultur man vill efterlikna. Om att kulturen har mörkt, rakt hår, välj en hårfärg som liknar färgen, och har håret klippa och stylade för att passa denna look. Du kan titta på en mer slående förändring, såsom en mycket kort, eller tätt ringlad stil, flätor, eller ens kulor. Det beror helt på vad du, personligen, söker och är bekväm med.
 4. 4
  Arbeta på din färg till den grad du är villig att gå till. Spendera en förmögenhet på solarie, kommer spray-on solbränna, eller ens kropp makeup ger dig endast kortsiktiga resultat om du inte är villig att gå till besväret att fortsätta tekniken ofta för att behålla den.
 5. 5
  Titta på exempel på infödda klänning av den exotiska kulturen du försöker reflektera. Du kan behöva köpa eller utforma och skapa kopior av de kläder som passar dig, oavsett om det är en asiatisk artikel eller något från Stillahavsöarna eller en sedvanlig ostindiska kläder, eller du kan hitta kläder på nätet eller i specialbutiker i din stadsdel.
 6. 6
  Tänk tillbehör för din valda kulturen. Använd inte stereotyper eller gå överbord, men försök att fokusera på saker som passar konceptet du har valt. Om du går för en "tribal kultur" look, kan du hitta några av sina piercingar och ornament mycket obehagligt och svårt att anpassa sig till.

Tips

 • Linje dina ögon för en exotisk, egyptisk utseende. Använd mörkbrun eller svart liner beroende på din hud, hår och ögonfärg, men börja lätt tills du hittar den perfekta mängden för dina ögon.
 • Måla naglarna en ovanlig men inte alltför levande färger. Guld, förkopprar, och andra varma metalliska toner kommer att lägga en exotisk färgklick.
 • Glöm inte att titta polerad och rena vid alla tidpunkter.
 • Fijis människor bär Afros. Så, finns det inget behov för rakt hår.
 • Glöm inte att bära matchande smycken, too.Wooden stora armband eller många sådana silver är bra.

Varningar

 • Inse att vissa åtgärder, t.ex. tatuering, eller överdriven solning kan orsaka permanenta förändringar och leda till hed problem senare i livet.