Wka

Hur får flickan du gillar

Innan du fortsätter läsa, glömmer dig som flickan. Hon kan vara trevligt och vackert, men det finns tusentals som hon där ute. Att få flickan är inte om att visa henne hur mycket du gillar henne, det är om att visa henne att du är värt att gå efter.

Steg

Hur får flickan du gillar. Kommer du ihåg förra gången du blev kär.
Hur får flickan du gillar. Kommer du ihåg förra gången du blev kär.
 1. 1
  Kommer du ihåg förra gången du blev kär. Det var inte när du var nära personen, det var när du var borta, tänker på dem! Så om du är ständigt runt henne, hon tappar intresset. Se till att du gör henne tänka på dig medan du är borta.
 2. 2
  Alltid vara lite av ett mysterium. Detta sätt att hon inte kommer att förlora intresset för fort. Till exempel, om du bara träffat henne och hon frågar om ditt jobb, ge några detaljer men inte gå överbord eftersom hon kommer förmodligen att fråga dig om det lite mer själv, vilket gör henne att känna sig mer inkluderade i samtalet.
 3. 3
  Var inte rädd för att prata med andra kvinnor i hennes närvaro. Visa henne att hon har konkurrensen. Men samtidigt, behandla henne just det lite mer speciell än vad du gör dem.
 4. 4
  Lär känna flickan. Ta reda på vad hon gillar och ogillar och gör en konversation ur det.
 5. 5
  Var medveten om vad du gör. Du kanske inte vet att du tänker på och pratar om något du gillar. Några flickor blir uttråkad till döds verkligen snabbt!
 6. 6
  Försök alltid att göra henne leende. Tjejer gillar killar som är känsliga och inte rädd för att knäcka ett litet skämt då och då. Marilyn Monroe sa en gång att om du kan göra en kvinna leende, kan du få henne att göra någonting.
 7. 7
  Alltid se till att hon är OK. Om hon är ledsen, hitta ett sätt att göra henne lycklig. Om hon är glad, hjälper henne att förbli så, så att du både kan ha en bra dag.
 8. 8
  Låt inte det bli för mycket av en tystnad. Hon kommer att tro att det är krångligt och istället för att gå med dig hon kan springa iväg med sina vänner där hon vet att hon kan prata.
 9. 9
  Agera naturligt, utan att ge intryck av att du faktiskt ändra dig själv att göra henne som du.
 10. 10
  Var självsäker utan att vara fräck. Visa henne att du kan hantera att vara i centrum för intresset. För att uppnå detta, kanske du vill arbeta på din förmåga att konversera.
 11. 11
  Håll dig borta från cheesy linjer som "din pappa måste ha varit en tjuv, för han stal stjärnorna och placerade dem i dina ögon".
 12. 12
  Visa henne att du är intresserad av henne genom att säga, till exempel, "Jag gillar din tröja". Om du känner att hon kan gilla dig sedan gå vidare till komplimanger sitt utseende något - men inte på ett perverst sätt. Säg att hon är vacker eller att hon har fina ögon.
 13. 13
  Känn dig inte tvungen att prata med henne varje gång du ser henne. En enkel hälsning räcker, sedan komma tillbaka till ditt företag.
 14. 14
  Under en avslappnad konversation omnämnande du ska göra något kul i helgen, som att gå till en ny klubb.
 15. 15
  Fortsätta konversationen cirka 10 minuter, och sedan säga, "det var trevligt att prata med dig. Gotta go." Alltid sätta kyssar (inte en övre beloppet dock!) Denna vilja visar henne att du gillar henne och även antyder mer än vänner.
 16. 16
  Några flickor är dock inte i partier och liknande, så kanske föreslå att gå på en promenad tillsammans (om du har en hund frågar henne om hon skulle vilja gå med dig någon gång) eller kanske gå till stad osv.
 17. 17
  Tjejer gillar att känna sig vacker, så se till att berömma henne. Om det är hennes tröja, eller hennes fantastiska ögon, kommer det få henne att må bättre om sig själv!

Tips

 • Vara kul, men inte vara en clown!
 • Fråga inte "Vill du gå ut med mig nästa helg?" Säg, "Nästa helg ska jag placera X. Vill du komma?" Gör det uppenbart att du kommer ändå, med eller utan henne.
 • Du ska aldrig tala om någon annan tjej. Det är en stor stänga av.
 • Agera inte svartsjuk när du är tillsammans och hon börjar prata med en annan kille.
 • Om hon säger att hon har en pojkvän, fortsätta konversationen som hon sa att hon har en homosexuell bror. Det är, visa inte att du hört henne nämna honom alls. Om hon är verkligen in i hennes pojkvän, börja prata om vad en trevlig person han måste vara, och fortsätta att ställa frågor om honom, tills slutligen hon är sjuk både i ämnet och hennes pojkvän.
 • Förutom det lukta trevligt, se till att du ser bra ut
 • Om du känner att hon är ledsen. Förstå problemet, lösa det och få tillbaka leendet på hennes ansikte. Detta kommer att göra henne tro att du är en trevlig kille och att hon kan vara intresserad av dig.
 • Kom ihåg att hålla säker. Om hon inte gillar dig nu, kan hon sluta gilla dig senare.
 • Säg att du gillar henne, var inte blyg. Tjejer vill alltid veta om en kille gillar henne, eftersom de då kommer att gilla dig.
 • När man talar med en kvinna, lämna när du har den bästa tiden, inte när du inte har något mer att säga. Detta sätt hon kommer att minnas som rolig och trevlig person som hon hade en trevlig pratstund med, inte som killen som hon hade långa pinsamma tystnader med.
 • Klänning med stil. Vara något annorlunda än de andra i din umgängeskrets. Om du är en tonåring i high-school och alla bär säckiga byxor och vände tillbaka hattar, klä sig i vanliga jeans och skjorta gör dig annorlunda och ge positiv uppmärksamhet till dig.
 • Håll kontakten med henne även om hon har en pojkvän, vara där för henne när hon känner sig ensam och oönskad.
 • En bra idé för en utflykt tar henne till köpcentret för att hjälpa dig att välja nya kläder. Väl där, gör henne klä upp i kjolar, jeans och skjortor, förklarar du vill se hur hon ser ut i dem.
 • Aldrig bo för nära en kvinna när man pratar. Gör henne komma närmare genom att prata lite tystare än vanligt. Detta sätt hon ska komma närmare för att höra dig, och när hon gör det, du vet att hon är intresserad.
 • Snabb pick-up taktik, användbar för klubbar eller diskotek. Fråga henne namn. Använd sedan din mest avslappnade röst frågar, "Vad gör du senare?" Hon kommer att säga att hon inte vet. Fråga henne, "Wanna komma mitt ställe?" Det kommer att finnas tystnad. Försök att inte bryta det! ser henne rakt i ögonen, med en ljus älskvärd leende. När hon säger "nej", säger, "bara frågar." Sedan fortsätter samtalet på ett annat ämne. Det är inte troligt att hon kommer med dig ikväll, men hon kommer att vilja träffa dig igen, bara för att du hade modet att fråga henne direkt, och inte må dåligt för att bli avvisad.
 • Datum henne och köpa för sina saker, men inte för dyrt och alltid le mot henne och skapare några roliga skämt.
 • Skicka några bilder av dig till henne på din egen tid det får henne att känna sig närmare dig.

Varningar

 • Om det är uppenbart att hon inte gillar dig, inte driva det
 • Får inte över henne. Ge henne utrymme att andas. Ring inte henne varje natt, inte heller följa henne som en hungrig mutt följer en slaktare.
 • Inte pressa inte henne att göra något hon inte vill eller hon kan hitta dig lite påtryckningar.
 • Håller inte med henne om allt. Om hon säger att hon gillar jazz, svar, "Ja, det är okej. Jag gillar jazz, men det är bara inte min typ av musik." Här kommer hon att fråga dig vad är din typ av musik, och du har en konversation klar.
 • Om en kvinna vänder ner dig, ring inte hennes namn! Chansen är stor att hon kommer att respektera din hantering av avslag, och nästa gång blir det hon som frågar dig ut.
 • Begränsa inte dina komplimanger till antingen fysiska drag som hon har eller personlighetsdrag. En balans av de två är bra.
 • Om du prova det här, du får avvisas! En hel del! Misströsta inte. När du blir bättre, kommer de avvisanden komma ner till noll.