Wka

Hur platsen en falsk prada handväska

På grund av den popularitet och KOSTSAMHET av en Prada väska, billiga och falska versioner har kommit in i markets.Close undersökning avslöjar en falsk en här artikeln berättar hur.

Steg

Hur platsen en falsk prada handväska. Kontrollera maskinvaran.
Hur platsen en falsk prada handväska. Kontrollera maskinvaran.
 1. 1
  Titta på sömmen. Prada sömmar är prydligt aligned.Its stygn är liten och det blir inga lösa ändar.
 2. 2
  Kontrollera maskinvaran. Alla Prada hårdvara är antik mässing. Om du hittar hårdvara som är rostig, gammal, eller sliten, så är det förmodligen inte en Prada. Kontrollera färg, storlek och skick.
 3. 3
  Kontrollera logotypen. Insidan fodret skall ha en kontrasterande svart Prada logotyp med liten projektion tryckt på it.Fake kära har ordet "Prada" felstavade eller kommer att ha någon annan skrift. Storleken och avståndet mellan bokstäverna ska också avslöja dess äkthet.
 4. 4
  Titta på fodret. Fodret av en Prada väska är svart i färgen. Om det finns ett mönster, så är det en falsk. Fodret materialet bör vara av hög kvalitet. Det kommer också att ha ordet "Prada" löper horisontellt över det. Alla Prada handväskor har den unika Prada logotypen broderad upprepade gånger in i fodret oavsett materialet.
 5. 5
  Hitta metallen taggen. Ett original Prada väska kommer att ha en metallbricka som säger "Prada Made in Italy". Om taggen om den är gjord av plast eller tyg, då väskan är ej original. Alla Prada handväskor har ett serienummer och tag av äkthet som ligger på dem. Felstavade ord kan också indikera samma.
 6. 6
  Se om det finns en dammsugarpåse. Avsaknad av en dammsugarpåse kan avslöja att väskan är fejk. Ett original Prada handväska kommer att ha Prada logotyp tryckt i svart på en vit dustbag. Det bör finnas en etikett sydd i dammpåsen som säger "Prada" och "Cotton Made in Italy".
 7. 7
  Hitta äkthet kortet. Dessa kort kommer i en svart kuvert. Varje kort har information om stilen på väskan och dess serienummer.
 8. 8
  Titta noga på 'r'. Den "R" av Prada logotyp har en skåra som tagits ur sitt högra ben. Detta är en enkel identifiering missat att tillverkarna av falska Prada väskor.
 9. 9
  Vet dina butiker. Detta är ett uppenbart tecken som äkta väskor vanligtvis köps från high end varuhus.
 10. 10
  Leta efter andra indikationer. De knappar och blixtlås bör matchning på färg och borde ha samordning med väskan och dess lining.High kvalitet blixtlås kommer att ha slät zippa.

Tips

 • Felstavade ord är ett gott tecken på förfalskning.
 • Detaljerade bilder eller bilder av plånböcker kan hjälpa vid köp online.
 • Vid rektangulära namnskyltar, kommer hörnen vara rundade.

Varningar

 • Begagnade Prada plånböcker får inte ha äkthet kort eller dustbags eftersom dessa kan ha gått förlorade eller förvaras av den tidigare ägaren.
 • Akta dig för online-förfalskningar.