Wka

Hur berätta om en designer väska är fejk

En ny designer väska är en glädje, att upptäcka att det är en bluff är det inte. Om du är i marknaden för en designer väska, kommer den här artikeln hjälper dig plats repliker, förfalskningar, och genuines.

Steg

Hur berätta om en designer väska är fejk. Förstå skillnaden mellan en knock-off och en äkta väska.
Hur berätta om en designer väska är fejk. Förstå skillnaden mellan en knock-off och en äkta väska.
 1. 1
  Förstå skillnaden mellan en knock-off och en äkta väska. Veta skillnaden kan du göra ett informerat val om köp av någon väska.
  • En äkta designer väska är gjord av den ursprungliga välkänd designer, det kan också göras av en mindre känd designer men fokus ligger på high-end designers. Väskan logotyp, berlocker, bilagor, etc., är alla en del av den ursprungliga designen till den exakta placeringen och antalet sådana funktioner. Taggar, signaturer eller märken som anger designerns namn utgör en integrerad del av påsen övergripande design och äkthet. Priset bestäms av vad konsumenten är beredd att betala för en egen etikett.
  • En juridisk knock-off/imitation är "designer-inspirerade" men inte en direkt kopia. Förutsatt sådan påse gör inte anspråk på att vara den ursprungliga designer väska och inte försöka använda den varumärkesskyddade symboler, eller funktioner. I de flesta fall kan det imitera juridiskt stil och färger av en äkta designer väska samtidigt ta hand om eventuella definierande egenskaper avviker på uppenbara sätt för att undvika. Även om det kan tyda på väskans likheter med varumärket att det är inspirerat av, kommer det inte anspråk på att vara en verklig designer väska. Utan närmare granskning, kan de tillägg kan lätt misstas för den äkta varan, ibland så att du måste spendera alltför mycket på det i tron ​​av den ursprungliga designern väska. Men om du vet vad du ska leta efter, bör du kunna hitta skillnaderna.
  • Olagligt, falska väskor satte sig över som den äkta designer väska, ända ner till den allra sista logotyp, etikett, berlocker, etc. Förfalskningar kopiera allt om designer väska, och passera sig som det ursprungliga varumärket med något försök att skilja sig som look-alikes. Priserna för förfalskningar kan variera avsevärt från billigt till försöker sälja väskan för höga belopp. Det är olagligt att göra falska varor, och samtidigt köpa det, det stödjer olaglig verksamhet.
  • Var medveten om att designer-inspirerade väskor kan bära välsignelsen av den ursprungliga high-end designer där adekvat ersättning har betalats och kontrakt utbytte möjliggör lägre-end knock-offs i kedjan återförsäljare, etc. Vanligtvis butiken kommer stolt säga något längs linjer "som licensieras av X varumärke för vår butik".
 2. 2
  Vara lagra klokt. Det bästa stället att köpa en designer väska är att gå till en känd butik till för designade väskor. Lämpliga butiker är butiker som bär samma namn som varumärke och kvalitet avdelning eller modebutiker. Personalen ska vara kunnig när ifrågasatte om stamtavla, kvalitet, och garantier för påsen.
  • Antag att varje designer väska som säljs på en loppmarknad eller gatuförsäljare är misstänkt. Designermärken godkänner inte att gatuförsäljare att sälja designade väskor eller plånböcker. Det skulle vara en sällsynt tillfällig hitta att ha en billig designer väska kastas ut på en loppmarknad, det är möjligt men osannolikt.
  • Vet allt du kan om designade väskor om du köper från fastighetsförsäljningar,, online-auktion webbplatser, etc. Applicera följande steg för att alla inköp av exklusiva väskor gjorda på sådana platser.
  • Fråga betrodda fashionistas du vet var de köper sina designade väskor från. De kommer att vara klokt att de bra butiker.
 3. 3
  Var realistisk om priset. Designer väskor kostar mycket pengar eftersom de är väl utformad och de är statussymboler. Om priset är för bra för att vara sant, så är det, och väskan är en bluff.
  • Om du köper juridiska knock-offs, vara säker på att du inte betalar mycket och dubbelkolla kvalitet!
 4. 4
  Fråga säljaren om väskan är äkta, en kopia, eller en bluff. Döm själv ringen av äktheten av svaret, hålla dina känslor i schack och ditt sunda förnuft i framkant. Säljare som slippa svara på frågor eller är undvikande har något att dölja.
  • Fråga om du kan lämna tillbaka den om den är felaktig eller falsk. Naturligtvis inte förväntar gatuförsäljare för att gå med på detta!
  • Fråga om det finns några äkthetsintyg medföljer väskan.
 5. 5
  Know tecken på en falsk eller knockoff väska. Det finns många tecken som kan tyda på en påse brist på äkthet:
  • Sömmen: Titta noga på sömmarna i väskan. Slarviga, lutande, och ojämn sömmar är ett tecken på en dåligt gjort, och därför, en falsk väska. Designer väskor kommer alltid att ha kvalitet eftersom det är en del av designerns rykte för att producera en kvalitet objekt.
  • Kontrollera taggar eller etiketter. Kontrollera insidan tags - de är stämplade i läder eller handsydda? Ett uppenbart falska har inget namn på insidan taggen. Kontrollera utanför taggar och eftersom många designers inkluderar äkthet etikett på utsidan av väskan.
  • Kontrollera materialet. Om det är läder, bör det luktar läder. Om det är tänkt att vara tålig canvas, bör det vara stark och väl sytt. Materialet kan berätta en hel del om väskans kvalitet. Om verklig väska som normalt har ett mönster inuti då de falska väskor med har i huvudsak bara en färg i hela insidan.
  • Kontrollera logotypen. Logos är ofta en slip-up område för kopior. De kan ha stavat namnet något annorlunda, såsom Carter istället för Cartier. Och ju mer populär "knackat" väska, desto större är behovet att vara försiktig eftersom det är lätt att tas tillvara. När man tittar på sömmarna på sidorna och du ser "LV" det bör fortsätta på den andra sidan av påsen och det gäller även för de andra symboler på påsen. Och de flesta knockoff Chanel väskor har samverkande Os istället för Cs, vilket faktiskt gör det lagligt att sälja men är naturligtvis en bluff. De klippa det så att det ser riktigt när det kommer ut ur en dammpåse.
  • Leta efter ett serienummer. Detta är en stämpel inuti som säger att varumärket (det kanske inte i alla väskor).
  • Kontrollera fodret. Om de inre ljuden som papper gnugga tillsammans, då är det inte the real thing. En riktig designer väska kommer vara fodrade, och ofta med läder. Återigen, kolla sömmen på fodret om det är relevant, och observera om det är dubbla sömmar (inte alltid fallet).
  • Leta efter färgvariationer. Även om vissa variationer kommer att vara uppenbara, andra kan vara mycket subtila. Var noga med att ha en nära inspektion.
  • Kallelse slitage break-in. Även om detta är efter köpet, hur väskan bär på kan vara ett tecken på dess äkthet. Till exempel, lädret på handtaget, efter några veckor, ska se ut som en sliten bra skinnjacka gör. Den bör ha en "åldrad look". Sömmen ska förbli intakt och inte börja striden. Zipper handtag som faller av tidigt indikera en bluff.
 6. 6
  Förväxla inte en designer väska med ett köp av värde. Med en designer väska, köper du på etiketten så mycket som väskan och det kan inte vara att din budget är fördel om pengar inte är ett problem. Kontrollera alltid väskan, designer eller vanlig varumärke, för dess kvalitet innan dess stil. På så sätt lär du dig snart att även några designer spänner göra kompromisser som inte är acceptabla för priset bett. Det är knappast rimligt att spendera 750€ på en plastpåse med en designer etikett under en välgjord vanlig etikett läderväska på 150€. Undersök och hålla huvudet ansvarig för din plånbok, inte din mode-kapad hjärta.
  • Leta efter unga, up-and-coming designers vars mönster visar otroliga löfte men ännu inte hämta stora priser. De kan sälja online via en webbplats som, om sändningen i en kvalitet kläder eller present butik, eller i en lokal hantverksmarknad, etc. Lär dig att upptäcka kvalitet och stil och stödja en ny designer.

Tips

 • Kom ihåg om lädret är inte tung som läder bör vara att det inte är riktiga eller dåligt gjort innebär att det är inte verkligt.
 • Om du kan returnera din väska till säljaren, se på vad mycket tid du har tills du inte kan lämna tillbaka den. Kontrollera om din väska är en bluff innan du kan inte lämna tillbaka den.
 • De flesta designers som Louis Vuitton som gör väskor med sin signatur logotyp eller monogram har sätt att berätta om väskan är fejk eller äkta. Louis Vuitton underskrift "LV" väskor är svårast att upptäcka en falsk.
 • Kom ihåg att titta på taggarna. Taggarna är en död giveaway av en knock-off. Om taggarna inte ser handsydda, stämplat, eller inte ens det, det är inte verkligt.
 • Den Juicy symbolen för närvarande "Love G & P". Knockoffs kan ha "Love P & G", men det också bara kan betyda att påsen är lite äldre, som Juicy produkter tillverkade före 2006 hade "Love P & G".
 • Du kan ta väskan till affären och jämföra logotyper, foder, osv, och se om din väska är verkligen en bluff.
 • Leta efter stavningskontroll taggar på väskan. Om det finns ett tryckfel på någon etikett på utsidan eller insidan av väskan, det är en bluff, for sure.
 • Om du kan undvika det, inte köpa era "designer" väskor från gatan.

Varningar

 • Om du planerar att sälja förfalskningar, vara helt medvetna om de juridiska och moraliska konsekvenser. Online-auktion webbplatser är alltid hårdare tag mot förfalskningar, det är bra att sälja den verkliga objektet, eller en knock-off inte anspråk på att vara det verkliga objektet, men det är aldrig bra att sälja falska väskor.