Wka

Hur övertyga en mycket hårig man att raka bröstet

Om du tror att din beau behöver vissa allvarliga manscaping men motsätter sig hårborttagning, hur kan du övertyga honom att åtminstone raka hans bröst? Många hirsute överkropp män kan täppa till behåring, tänker att rakning något annat än hans ansikte är alltför feminin ett drag. Men genom att vädja till din beau s "manly man" sidan, kanske du lyckas bara lirka honom till att ta bort det överflödiga håret att avslöja en slät, mjuk, pojkaktigt sexig bröst under allt fuzz.

Steg

Hur övertyga en mycket hårig man att raka bröstet. Överklagande till sin praktiska sida.
Hur övertyga en mycket hårig man att raka bröstet. Överklagande till sin praktiska sida.
 1. 1
  Överklagande till sin praktiska sida. Män gräva praktiska idéer och om det är vettigt, kan han tänka sig att göra det. Bara berätta en snubbe som, "det skulle vara häftigt" kommer troligen inte resonerar med honom, så hitta konkreta idéer för att få sina hjul svarvning. Idéer för att övertyga honom inkluderar talande att rakning håriga bröst har följande fördelar:
  • Mindre skaver mot tröjan under ett träningspass. I många fall, håriga överkropp män tycker att deras bröstvårtor eller vissa områden i bröstet skaver under träning. Naturligtvis som händer hårlösa män också, och håret kan faktiskt fungera som en buffert, men du kunde ljuga för honom och säga "ta bort håret, och minska smärtan".
  • Minskar finnar. Odugliga och ohygieniska håriga överkropp män kanske inte att kunna korrekt skrubba huden på bröstet, vilket gör dem mer benägna att finnar. Om de ta bort hår, kommer det att vara mycket lätt att tvätta. Och mindre hår innebär att färre bakterier och skräp fastnar under håret. Däremot behöver män som kan tvätta sig utan något av detta extra krångel inte oroa dig för detta.
  • Lättare att solbränna. Om din man vill ha en fin, jämn solbränna då han ska ta bort brösthår. Det är lättare att få en bra solbränna på exponerad hud än en som är täckt med hår.
  • Större tilltalar dig. Om du är intim med denne man, berätta för honom att du skulle hitta en smidigare bröstet mer tilltalande eftersom den inte skulle repa dig!
 2. 2
  Säg till honom en hårlös bröstet bara du tänder på. Om en kille tycker att rakning bröstet kommer att övertyga dig att ha sex med honom, kan det vara allt du behöver för att övertyga honom.
  • Betrakta Snuggle faktorn. Säg till honom att kura upp till en hårlös bröst är betydligt mer bekväm. Inga krångliga hår i munnen eller på din kind tänder dig.
  • Låt honom veta att det tillåter dig att se alla hans muskler. Vilken kille vill inte visa upp sin sex eller åtta pack? Även om han bara har en förpackning, kommer din snubbe att bli spännande att visa upp varorna i stället för att gömma det under allt hår.
  • Låt honom veta att mjuka, nakna bröst är mycket kiss-värdig. Låt honom veta att du är mer benägna att kyssa en nakna bröst än en som är allt hårig. Hur många tjejer vill ha en munfull av hår när de försöker vara romantisk?
 3. 3
  Låt honom veta att en nakna bröst kan vara ett förtroende booster. Många killar som lurade mode offer är lite generad över sin håriga bröst, speciellt i en tid där killar som Zac Efron, David Beckham och Justin Biebers hårlösa kroppar är populära. Långt borta är de 70 öppna-shirt, hår-spiller fashion - mindre hår på bröstet är definitivt anses vara mer tilltalande av nuvarande mode standarder. Några av förtroende ökar han kan komma med ett mindre håriga bröst inkluderar:
  • Öka förtroendet på stranden. Istället för att alltid bära en simtur-eller t-shirt eftersom han inte är säker på sig själv och orolig för mode, kan han visa stolt upp de hackar. Säg till honom att du skulle älska för honom att visa upp sina Steely abs offentligt.
  • Kan känna sig mer bekväm i skira, tunna t-tröjor och skjortor klänning. Extremt håriga män har faktiskt mer stoppning undertill klänning skjortor eller t-shirts. Dessutom, om du bär en undertröja, kan människor se håret under skjortan. Många män som vet att detta är pinsamt men rakar bröstet kommer att eliminera detta problem.
 4. 4
  Föreslå ha en professionell göra jobbet. En anledning kan han försummar idén är tanken på att behöva engagera sig rakning bort det själv, med alla grejor som kräver och den oreda som kommer att leda till. Särskilt om han är särskilt hårig, rakar bröstet kommer att vara en enorm tid engagemang och eventuellt lite smärtsamt. Genom att använda en professionell, berätta för honom att han kommer att uppleva ett bättre resultat, såsom:
  • En minskning av hudirritation eller irritation. En professionell vet hur att raka bröstet för att undvika hudirritation och / eller irritation. Mellan teknik och professionell nivå rakkräm och lotion, kommer din man att bli spännande med resultatet.
  • Proffs gör det på rätt sätt - inga nedskärningar eller blod. Om din kille är inte angelägen om att nedskärningar eller hatar åsynen av blod, då en professionell är den enda vägen att gå.
  • Överväga att besöka en professionell som specialiserat sig på män. Många män kommer att vara för blyg för att besöka hår-och nagelsalongen för en kista rakning. Istället forskning en plats som specialiserat sig på mäns behov att öka sin komfortnivå. Denna faktor kan mycket väl clinch affären.
 5. 5
  Inse att utöver eventuell förlägenhet, kan din beau drivas för att låta håret på plats på grund av rädsla för smärta. När allt är hårborttagning från känsliga områden smärtsamt - tänk bara på benet vaxning (påminna honom hur mycket han älskar dina släta ben och hur han skulle vilja om de var håriga som bröstet) om du har haft denna erfarenhet. Några lugnande prat om alternativ smärtlindrande kan faktiskt öppna vägen för din man att överväga vaxning, laserbehandlingar, etc. erbjuder sig att betala för det kan också hjälpa.
  • Prata om de metoder du känner till att minska smärta, såsom bedövande krämer, ångande, dricka whisky, etc.
  • Som antytts tidigare, tyder på att han har det bort professionellt eftersom det oftast innebär mindre smärta, och du kommer att sätta upp pengarna.
 6. 6
  Undvik badgering din håriga beau. Formulera dina preferenser, men kom ihåg att han är den som måste göra valet om det här, inte du. Om han inte är övertygad av vad du har föreslagit och vill hålla hans håriga bröst, då är det öva acceptans tid. Inse att han är mer än tydligt nu på vad du föredrar, men han kommer inte att övertygas av tjata om det. Bara låta dina skäl filtrera igenom över tiden - så småningom, kan han komma överens, men på sina egna villkor, i sin egen tid, och endast när det verkar som om han har nått beslut. Ytterst, kom ihåg att det finns mer att en relation än behåring.

Tips

 • Om du verkligen irriterad och han inte gör ett drag för att ändra hans hirsute själv, kunde en passivt aggressiv reaktion vara att sluta raka dig. Om han kommenterar de håriga armhålor och ben ogynnsamt, helt enkelt tala om för honom att du ska göra din när han gör sitt.
 • Liberally tillämpa solskyddsmedel mot bröstet när man pekar på stranden - hans bröst kommer att vara mer känsliga för solbränna utan hår.
 • Använda ett skägg trimmer på brösthår har arbetat några män - det handlar om att städa snarare än att ta bort håren.
 • Tänk vaxning i motsats till rakning för en smidigare, snabbare resultat.
 • Ibland kan det vara en god idé att söka en kompromiss. Liksom, lämna håriga bröst men bli av med axlar och rygg hår. Om han får intrycket att så mycket hår är alldeles för överväldigande för dig, kanske han flyttas för att rymma en liten rakning.

Varningar

 • Det är hans kropp, om han inte kommer överens, lära sig att leva med det.
 • I alla tider, fortfarande känslig. Ingen vill bli kallad namn eller har det inneburit att de ser äckligt eller obehagligt. Det är sårande och kan leda till en nedgång i självförtroende.
 • Om du har en stor mängd hår låta en professionell göra jobbet - en DIY strategi kan resultera i nedskärningar, rakning och eventuellt ojämn hår.