Wka

Hur man vara en elegant kille

Vill du att dike skara slobby, whorish killar? Vill du vara annorlunda än alla andra och locka flickor?

Steg

Hur man vara en elegant kille. Har flickvänner, inte uppkopplingar.
Hur man vara en elegant kille. Har flickvänner, inte uppkopplingar.
 1. 1
  Klä den delen. Iklädd slitna jeans, skåpbilar, smutsiga skjortor och kepsar är inte stilrena. Bär-knapp-up skjortor, mörka byxor, blå jeans och fina skor. Smala jeans och Nikes bör användas på rätt sätt. Men också, att ha en egen stil. Titta på tidningar för idéer, eller be en skarp klädd man nära dig.
 2. 2
  Var inte en slusk. Tvätta dina skjortor när du bär dem en gång. Den längsta du ska bära dina jeans utan att tvätta dem är 3 dagar. Du vill inte se smutsiga och luktar äckligt. Det gäller för ditt rum, alltför. Har du inte tomma pizzakartonger och burkar cola överallt. Håll ditt rum snyggt och prydligt.
 3. 3
  Ha god hygien. Det betyder att duscha varje dag, klädd i en liten spritz av cologne, borsta tänderna, och borsta håret. Se till att du bär deodorant också.
 4. 4
  Var trevlig. De flesta killar tycker agerar som idioter till flickor eller prata om sexuella saker med dem kommer att locka dem. Var en gentleman, hålla dörren öppen för henne, dra ut sin plats, och hjälpa henne om hon behöver det.
 5. 5
  Har flickvänner, inte uppkopplingar. Koppla ihop är inte stilrena. Du ska bara göra sånt med din flickvän. Tryck inte henne att göra någonting. Bara för att du är dating betyder inte att hon vill ha sex med dig. Dessutom, om du och din flickvän vägar del, inte prata illa om henne. Berätta inte alla att hon var en dålig kyssas, en mooch, etc.
 6. 6
  Var smart. Inte slack inte ut i skolan. Gör din hemläxa, uppmärksamma och svara på frågor om du vet svaren. Killar tycker oftast agerar i klassen är roligt. Det gör bara dem ser dåligt. Att vara smart är inte heller gör droger eller dricka. Det är definitivt inte stilrena. Håll dig borta från allt det där. Plocka rätt vänner.
 7. 7
  Rök inte cigaretter. En flott man röker endast de finaste cigarrerna. Inte missbrukar detta privilegium. Rök bara under speciella tillfällen med dina nära vänner och aldrig att imponera på en kvinna.
 8. 8
  Bråka inte. Oavsett vad, kan ni inte alla. Vissa killar kan försöka plocka en kamp med dig eftersom du är annorlunda. Ta stora vägen och bara gå därifrån. Det är så lätt. Fighting gör dig inte en människa, det gör dig ett barn.
 9. 9
  Tala ordentligt. Använd inte slang eller förbannelse. Det visar bara brist på intelligens.
 10. 10
  Slå inte upp samtal om dig själv, eller skryta. Skryta är inte flott på något sätt. Flickor kommer att respektera dig och håll dig högt om du är en att lyssna. Det ger dig en bit av en mystisk sida.
 11. 11
  Använd vilka talanger du har till din fördel. Instrument, konst, friidrott, och teaterkonst är alla saker som bör tas i beaktande. Spela inte ett instrument? Plocka upp något som piano eller gitarr, eller en annan respekterad instrument.
 12. 12
  Gör inte narr av andra människor. Det är inte flott på något sätt att plocka ut någons brister. Vissa saker i andras liv påverkas av sin familjebakgrund eller arv. Ingen vill bli kritiserad av en snobb.
 13. 13
  Bygg ett ordförråd och läser ofta. Också, bli mer välinformerade. Ett bra ordförråd är viktigt att låta intelligent och att vara intelligent.
 14. 14
  Slutligen, respektera alla. Agera som om du är intresserad av vad alla har att säga, och snart kommer du att leva ut det. Alla förtjänar en lyssna någon gång.