Wka

Hur kan man vara cool och populär utan att ändra dig själv

Har du någonsin velat vara cool eller populär utan att förlora ditt sanna jag? Kanske gjorde viljan att sticka ut från resten ofta du oroa dig att bli något som du inte är. Den här artikeln kan hjälpa till att lösa detta problem... Läs vidare för att upptäcka en ny cool du.

Steg

Hur kan man vara cool och populär utan att ändra dig själv. Titta på dig själv i spegeln.
Hur kan man vara cool och populär utan att ändra dig själv. Titta på dig själv i spegeln.
 1. 1
  Titta på dig själv i spegeln. Plocka ut alla de saker som du tycker om ditt utseende. Till exempel kanske du har vackra ögon. Eller du har sexiga ben. Detta kommer att hjälpa till att reda ut din stil och vad du bör uppmärksamma.
 2. 2
  Gå igenom din garderob och plocka ut vad som passar din stil. Om du tror preppy kläder är för dig, leta efter klänningar, kjolar och slags fancy toppar. Om du är den avslappnade typen, leta efter jeans, svettar och gulliga t-shirts och tankar.
 3. 3
  Nu kommer du att blanda dina bästa egenskaper med din stil. Om du har grymma vapen, men du gillar casual look, gå för en söt tank och några armband. Om du tror att din har bra ansiktsdrag men liksom, hitta några söta preppy halsband eller örhängen för att få uppmärksamhet till ditt ansikte.
 4. 4
  Det är dags att stoltsera vad du har! När du går längs korridorerna i skolan, vill du att vända huvuden, eller hur? Jo för att göra detta måste du ha enormt förtroende. Låt aldrig någon komma till dig. Aldrig scowl. Promenad med huvudet högt och ett leende på läpparna. Om du vill övertyga folk att du är cool, först måste du övertyga dig själv.
 5. 5
  Håll dig uppdaterad med trender. Detta betyder inte att ändra hela din garderob, ta bara de trender och sätta din egen twist på dem. Till exempel säger, gul var den största trenden, men du tror att gult är mer flickaktigt och din stil är funky. Varför inte köpa en gul skjorta och måla splatter det med ljusa läckra färger och para ihop den med skinnies och Converse? Men om du hatar vad trenderna är, inte sätta dem i din garderob. Det är vad du tycker som räknas.

Tips

 • Det är aldrig dåligt att titta i media och se vad folk gillar och om det inte passar dig att göra det bästa insats, men om du fortfarande inte är bekväm att göra den din.
 • Gör några vänner genom att vara just dig. Om människor ser på dig och se till att du redan har vänner, kommer de tror att du är vänlig, och de är benägna att vilja vara din vän också.
 • Träna lite för att hjälpa dig att må bra om dig själv om du redan har det.
 • Viktigast (den huvudsakliga delen av artikeln) var precis dig. Ingen vill vara vän med någon som är falska.
 • Om du är den humoristiska typen, kasta in ett skämt då och då, men bara när tiden är rätt. Du kommer att se dum om du skämta vid fel tidpunkt.
 • Inte någonsin ser dumt. Hela idén med att vara cool inte ser ut som en total idiot. Innan du gör eller säger något, fråga dig själv-"Skulle jag se ut som en idiot om jag gjorde eller sa det?"
 • Ljug inte. Att vara populär betyder att du är en pålitlig person. Om människor inte kan lita på dig att behålla en hemlighet. Det är svårare för dem att gilla dig. De kommer att berätta för andra människor. Så vara ärligt och trovärdigt.

Varningar

 • Gör inte droger, dricker överdrivet, eller vara promiskuös. Bara säga nej.

Saker du behöver

 • bra modekänsla
 • makeup (kanske)
 • humor
 • sunt förnuft