Wka

Hur man väljer smickrande underkläder för en liten byst

Kvinnor med en liten byst har ofta en komplex om deras brist på kurvor ovanpå, men rätt underkläder kan lämna en liten busted kvinna känsla kvinnlig, sexig och självsäker. Leta efter nedskärningar som visar upp huden och lyfta så mycket av din naturliga bröst som möjligt, och anser färger och dekorativa element som skapar en illusion av fullkomlighet. Framför allt, men se till att du först välja underkläder som passar din kropp på rätt sätt.

Steg

Hur man väljer smickrande underkläder för en liten byst. Stå med ryggen rak och axlarna avslappnade.
Hur man väljer smickrande underkläder för en liten byst. Stå med ryggen rak och axlarna avslappnade.

Få dina korrekta mätningar

Oavsett vad underkläder du väljer, kommer det att se inte sexigt om det inte passar dig rätt. Vet hur man kan mäta din byst storlek ordentligt.

 1. 1
  Stå med ryggen rak och axlarna avslappnade.
 2. 2
  Vira en mjuk måttband runt din kropp, placera åtgärden direkt under brösten.
 3. 3
  Lägg fem till det numret för att hitta ditt band storlek. Till exempel, om du mätte 31 inches över, har du ett band storlek 36. Om du hamnar på en halv storlek eller udda antal, runda upp till nästa jämna tal.
 4. 4
  Vira måttbandet runt den största delen av din byst, över bröstvårtan, iklädd behå. Dra inte för hårt.
 5. 5
  Subtrahera detta nummer av din band storlek, och använda den för att avgöra din kopp storlek enligt följande: 0 lika med AA, 1 motsvarar A, är lika med 2 B, 3 motsvarar C, 4 lika D, 5 är lika med DD, och 6 är lika med DD. Till exempel, om du mätte 38 inches över och har en 36 band storlek, är skillnaden 2, vilket ger en B-kupa.

Välj en smickrande snitt

Efter rätt passform, är det viktigaste att tänka på när man väljer smickrande underkläder snittet. Leta efter necklines och tyger som drar uppmärksamheten till bröstet, och visa upp så mycket av din hud som möjligt för att öka illusionen av fullkomlighet.

 1. 1
  Leta efter negligéer och andra delar som har smickrande necklines. Tänk grimma, älskling, V-ringad, scoop, och nyckelhål necklines för bästa resultat.
 2. 2
  Överväg bitar med ett imperium midjan. Detta uppmärksammar din byst, hjälpa till att förbättra den.
 3. 3
  Välj underkläder med en monterad midja, speciellt om du har en tillräckligt tunn mittsektion. Mindre flowy tyg i midjan hjälper din övre halvan ser större.
 4. 4
  Visa upp alla funktioner i din kropp som du känner stolt över. Om du har långa, smala ben, till exempel leta efter underkläder som visar dem, oroa dig inte så mycket om att betona din byst.
 5. 5
  Överväga söker underkläder med en inbyggd push-up behå. Prova på och titta på dig själv i spegeln för att se till att det ger dig det utseende du vill, dock. Vissa kvinnor tycker att push-up bh underkläder gör dem verkar alltför onaturligt, medan andra älskar det.
 6. 6
  Använd stoppning sparsamt. Underkläder med kopp stoppning kan skapa ett fylligare utseende, men tänk på att det också kan se extremt onaturligt om för mycket utfyllnad används.
 7. 7
  Visa upp mer av bröstet genom att välja mindre täckning. Ju mer hud du visar, kommer den större din byst ser. Leta efter en balconnette bh som täcker tre fjärdedelar eller en demi cup bh som ger hälften täckning. Undvik full bägare behåar.
 8. 8
  Välj bras med hala kopp former, såsom triangel kupa, eller vilken som helst form som minimerar den mängd tyg mellan kuporna. En mindre byst storlek gör att du kan komma undan med att ha mindre stöd, och minskningen i materialet kan bidra till att skapa en illusion av en fylligare byst.
 9. 9
  Överväga att välja plagg som är tillverkade av ljus, rent tyg som gör mer av huden under synligt.
 10. 10
  Välj strapless bitar eller bitar med tunna axelband, eftersom dessa visar mer hud och dra mer uppmärksamhet till din övre halvan.

Dekorativa detaljer

Några noggrant placerade detaljer kan ytterligare uppmärksamma din byst, skapar ett fylligare utseende.

 1. 1
  Leta efter underkläder i ljusare färger. Svart slims ner allt, inklusive din byst. Välj pasteller eller andra ljusa färger för att skapa en fylligare utseende.
 2. 2
  Tänk bitar med ett mönster över bröstet. Mönster uppmärksamma. Horisontella ränder fungerar särskilt bra, eftersom de skapar en fylligare look.
  • Leta efter bitar som har horisontella ränder på toppen och en solid färg på botten för bästa resultat.
 3. 3
  Hitta underkläder som använder en mängd olika dekorativa, feminina detaljer på toppen. Tänk pilbågar, slipsar, veck, samlar, och krusiduller.
 4. 4
  Köp en underkläder set med en ren jacka eller täckning. Dessa kan hjälpa dölja din lilla byst.

Tips

 • Om du har en päronformade-en liten byst med breda höfter-försök bitar som är utrustade upp topp med en flödande kjol på undersidan för att dölja dina höfter och dra ögat till överkroppen.
 • Kontrollera varje del för en korrekt passform innan du köper den. Undvik halka remmar eller underkläder som känns för stort för dig, även om storleken matcherna.
 • Om du har en rektangel siffra-en liten byst och små höfter-lägga dimension till både topp och botten genom att spela med volanger och mönster alla i hela din underkläder.
 • Har din byst storlek mätt professionellt om du inte är säker på att göra det själv. Gå till ett varuhus damunderkläder sektion och fråga om de har en professionell montör. De flesta större varuhus gör.

Saker du behöver

 • Måttband
 • Underkläder