Wka

Hur att hålla säker när hängande runt pojkar

Det är svårt att veta hur man ska agera kring pojkar. Du kan inte vara säker på om att vara ultra-cool, extremt social, ultra-seriös eller ultra-flörtig. Sluta tänka så hårt. Ställ dig på bete naturligt och du kan enkelt prata med killar!

Steg

Hur att hålla säker när hängande runt pojkar. Om du galen för mycket när du pratar med en söt pojke, sedan försöka prata med en trevlig, genomsnittliga proffsiga kille först.
Hur att hålla säker när hängande runt pojkar. Om du galen för mycket när du pratar med en söt pojke, sedan försöka prata med en trevlig, genomsnittliga proffsiga kille först.
 1. 1
  Vet att pojkarna förmodligen kommer att vilja prata med dig. Det är inte som de tänker annorlunda, och ju mer du pratar med dem desto mer kommer de att prata med dig.
 2. 2
  Ta ett djupt andetag innan du talat med den söta pojken. Det tar bara några sekunder och hjälper till att lugna ner dig så att du kan agera mer naturligt. Fortsätt att göra det om du känner dig börjar flippa ut.
 3. 3
  Om du galen för mycket när du pratar med en söt pojke, sedan försöka prata med en trevlig, genomsnittliga proffsiga kille först. Troligtvis ingen kille kommer att vända ner dig bara för att prata med honom.
 4. 4
  Erbjud och fråga honom frågor om sig själv. Om han talar om sig själv, behöver du inte att prata. Om du känner en viss pojke intresse, få honom prata om det. Ta reda på hur det lokala basketlag gjorde i går kväll innan du talat med som tunnband fläkt.
 5. 5
  Fråga honom om de kläder han bär. Om du märker att han är klädd i en Beatles tröja, säger något i stil med: "Jag älskar Beatles De är min favorit band!". Men om det inte är ditt favoritband eller något liknande. Pojkar som flickor som är ärliga!
 6. 6
  Titta på deras ansikten eller på läpparna om du inte kan fokusera på sina ögon. Detta gör att du ser ut som du är uppmärksam utan att bli upphetsad eller överväldigad
 7. 7
  Tänk att bli vänner med killarna först. Många romantiska relationer började som vänskap. Detta ger dig tid att lära känna varandra på ett sätt som går utöver fysisk attraktion.
 8. 8
  Fokusera på andra saker i ditt liv än pojkar eller utseende. Hitta hobbies och intressen. Det gör dig mer intressant för pojkarna och ger dig något att prata om med dem, särskilt om de är i samma extracurricular aktivitet.
 9. 9
  Kontrollera. Pojkar som förtroende. Om du saknar det, fejka det. och hålla ryggen rak. Prata med dem om något.
 10. 10
  Var trevlig. Pojkar gillar inte Mean Girls. Så agerar inte oförskämd eller sätta på ett surt ansikte. Alltid leende och försöka att inte lägga sura sarkasm som gör honom känna sig sårad.
 11. 11
  Inte reta honom inte. Gör inte förfölja en kille eller hålla peta honom eller prata riktigt högt. Om han verkar irriterad då, är det en bra idé att sluta.
 12. 12
  Förstå det kan ta ett tag att bli bekväm runt pojkar. Många vuxna kvinnor som nu njuta av bekväma relationer med män, kämpade med pojkarna när de var tonåringar. Ju äldre man blir, desto säkrare blir du.
 13. 13
  Vara roligt. Säg inte "Jag vet inte vad jag vill göra" eller "Jag bryr mig inte, oavsett". Smile, skratta, och föreslå utrymme att spela!
 14. 14
  Kom ihåg, pojkar är lika nervös som du är. Chansen är de inte riktigt lyssnar på dig, men fokuserade på sig själva och oroande om hur att agera omkring dig. Om du gör en total misstag med vad du säger, de förmodligen inte kommer att märka.

Tips

 • Mindre är mer. Lämna alltid pojkar som vill prata med dig mer. Prata med dem i några minuter och sedan gå vidare. Följ inte dem runt och vänta för dem att komma till dig.
 • Om en kille vill prata med dig, diss inte honom. Ingen tycker det.
 • Ett lyft är ditt självförtroende. Pojkar gillar självsäkra tjejer. De skulle inte vara attraherad av dig om du är för blyg för att ens krama honom.
 • Sjunk inte ihop eller verkar ouppnåeligt. Bär kläder som du gillar och förgyller din figur, men inte alltför avslöjande. Om du verkar bekväm och lättillgänglig, kommer sannolikt killarna börjar prata med dig först.
 • Tala tydligt! Inte mumble och bara släppa ut exakt vad du vill säga.
 • Bara låtsas att han är en av dina bästa vänner, kommer detta göra dig mer självsäker omkring honom
 • Försök lämna honom undrar. Spela inte svårt att få, men gör honom nervös. Om han inte är nervös omkring dig då du gör något fel.

Varningar

 • Låt honom tala! Gå inte på om dig själv, det är en stor turn off.
 • Agera intresserad av honom, men inte komma över upphetsad. Pojkar gillar inte det. Om du verkar ointresserad eller uttråkad, kommer han att bli uttråkad. Bli inte alltför intresserad av honom heller, eller kommer han att känna sig skjuts tillbaka från dig.
 • Se till att du gör konversationer, inte hålla det extremt mycket bara hålla det enkelt.
 • vet att även om han inte är intresserad av dig (detta är fallet för middle school killar) han förmodligen inte ens tänka på tjejer ännu kan du vara perfekt för varandra, men att han var en pojke i den åldern betyder hes omogna (för det mesta) och är mest angelägen om att göra saker som att gå hem och spela Call of Duty MW3 eller tända en hög med ved på elden. Pojkar moget sätt långsammare än flickor och det antagligen en bra idé för dig att låta dem möta er halvvägs på detta och inte mosa honom med engagemang som du squish att kackerlacka i din dusch med schampo flaskan orsakar troligen kommer det antingen kommer att få kastas eller rengöras. Så ta det lugnt.

Saker du behöver

 • förtroende
 • ett leende
 • ett sinne för humor!
 • möjligheten att ha roligt
 • Du behöver inte stora bröst!
 • Du behöver inte se ut som Carmen Electra!
 • Du behöver inte en solbränna eller en viss hårfärg!
 • Du behöver inte ändra vad du gillar och inte gillar! {Vem du är inne}
 • en speciell person.
 • en bästa vän för att stödja dina beslut