Wka

Hur man ska agera som en punk flicka

Oavsett om du vill vara en flicka för Halloween eller du på allvar överväger varelse, kommer den här artikeln visar dig hur du ska agera och ta på punk look.

Steg

Hur man ska agera som en punk flicka. Stå upp för din sak!
Hur man ska agera som en punk flicka. Stå upp för din sak!
 1. 1
  Vet vad punk är inte. Att vara punk betyder inte bär en viss klädsel eller agerar på ett visst sätt. Det innebär att vara sig själv utan att bry sig om vad andra tycker! Punkare är ofta bedöms av andra men agera sina själv ändå och inte ta in andras åsikter - men låt inte det störa dig. Detta fokus på att vara sig själv och inte definiera eller försöker vara punk kan indikera för er att resten av den här artikeln, som berättar hur man ska vara punk, är överflödig och möjligen kontraproduktivt-och du skulle vara rätt!
 2. 2
  Stå upp för din sak! Punk handlar om att vara en rebell och stå upp för vad du tror. Detta är inte, till exempel, går upp till en bank och stjäla alla pengar inne, snarare är det att stå upp för dina värderingar. Men naturligtvis kan hardcore nihilistic rättsstridighet vara en av dina värden, i vilket fall, gå för det.
 3. 3
  Vara en individ. Stå ut. Vad du bär kan uttrycka dig, men du behöver inte klä punk att vara punk. Stå upp för vad du tror på, även om hela världen är emot dig. Var djärv, men inte förlora kontakten med dig själv.
 4. 4
  Klä punk mode. Om du vill se ut som en klassisk punk, västar med nålar och emblem är ett vanligt val. Leopard print och pläd är också klassiska punk memorabilia. Börsar och väskor messenger är bra för att sätta nålar och emblem på. Var inte rädd för att bära vad ingen annan har på sig, och omvänt var inte rädd för att bära vad alla dina punk vänner bär. Vissa människor säger att det är ett sätt som överensstämmer med klä sig i typiska punk dräkt men om det är vad du vill ha, gå för det! Det spelar ingen roll vad de think.You kan lika gärna vara en punk i en prinsessa kostym precis som om du drog något från Sex Pistols "garderob. Bara bära vad som är bekvämt för dig. I själva verket, eftersom begreppet "dress code" är motsättning till själva grunden för punk, kan du bortse från detta sätt, detta "punk mode" är till stor del att sända din egen status som en punk, som är utan tvekan själva saknas punkt punk. Se punkten ovan och definiera egna look eller anti-mode som du vill.
 5. 5
  Gör håret punk. Du behöver inte, men om du vill kan du få Mohawks eller frihet spikar, även om de är mycket hög underhåll. Hårfärg och blekmedel är roligt också, men kan skada håret. Ignorera alla som säger att färgämnet eller en kort frisyr tar evigheter att växa ut. Men Om du inte högt att spika håret eller raka det eller något så är det bara att försöka få några stänk av ljusa färger i den för t.ex. rosa, grönt eller blått etc, om du väljer att inte färga håret och sedan kompensera för det i ditt makeup.
 6. 6
  Har rätt attityd. En punk tjej är stark och känslig. Respektera dig själv och andra. Punk betyder inte vara oförskämd - men om någon jävlas med dig, var inte rädd för att sätta dem i deras ställe.
 7. 7
  Ignorera alla negativa utsikter mot dina kläder, hår eller är punk, det är ingen av deras verksamhet hur du lever ditt liv, vilken musik du lyssnar på, eller hur du ser ut.
 8. 8
  några punkband som Green Day, Deftones, Slipknot, osv. Band som Parkway Drive och Bring Me The Horizon är inte punk, men kan överklaga till dig.

Tips

 • Inte dike inte gamla vänner till förmån för dina nya punk vänner. Bara för att någon inte är punk betyder inte att de inte är en givande vän.
 • Folk kanske etiketten dig som en poser eller wannabe om du är ny på scenen. Oroa dig inte om det, vara vänlig, och alla som är värt någonting kommer att respektera dig.
 • Det bästa tillbehöret är ett styvt långfinger.
 • Om dina föräldrar inte låter dig färga håret, kan du få tillägg, klippa det, eller sätta upp frihet spikar runt huvudet. Men var medveten om att föräldrar som inte låter dig färga håret kanske inte är okej med er att göra frihet spikar. Du kanske vill kontrollera först om att man, även om de kommer att bli riktigt liten. Naturligtvis, som punk, du förmodligen inte särskilt bryr sig om föräldrarnas tillstånd i ditt personliga utseende.
 • Tidigare kulor nämnde att punk huvuden kan ringa dig på att vara en poser eller ser ut som en emo kid. De är förmodligen rätt. Men du är punk så att du inte bryr dig vad de tänker och du gör vad du vill.
 • Du gör inte dig själv punk eller bevisa för alla oavsett om du är "punk" eller inte. Du är vad du är och om det inte är punk då du inte kan ändra på det. I själva verket försöker vara punk i sig kontraproduktivt, eftersom blotta handlingen att bry sig om du är en punk strider mot tidsandan av punk-men sedan, uppror mot detta uppror genom ärlig självmedvetenhet är utan tvekan en märklig meta- punk hållning.
 • Inte hatar,,, schemos, chavs, eller någon annan subkultur i denna världen-men hata dessa subkulturer är en central aktivitet i vissa punk kretsar.
 • Inse att följande riktlinjer för "hur man ska vara punk" är det som gör att du inte punk. De säger att du ska vara dig själv utan att bry sig om vad folk tycker, men ändå inte råda att klä ett sätt eller göra något eftersom du kommer att märkas som något du inte är. Det är motsägelsefullt, eftersom du inte ska bry sig om vad folk tycker. Egentligen bör du sluta läsa den här artikeln helt och hållet, och sluta bry sig om att vara punk. Du är inte punk. Du punk.
 • Ibland kommer märka dig som E mo eller scen. Det är inget fel med dessa subkulturer men det är lite irriterande när folk försöker att klassificera andra. Bli inte förolämpad.

Varningar

 • Känn dig inte att du måste färga håret, färga det om du känner för det. Du kommer inte att vara den första eller den sista punk med normala naturliga hår. Självklart kan du, vilket är bra, men inte färga håret eller raka huvudet om du bara gör det för att vara punk.
 • dont gå runt tala om för folk din punk eftersom det kommer att få dig att verka som en poser
 • Försök inte att övertyga andra punkare att du är en punk. Bara vänta för dem att acceptera det. Annars kommer du att se ut som en poser. Många människor har olika definitioner av punk.
 • Om du är trött på punkare övervägs, då ihåg att punk handlar inte om vad andra människor tycker, så om du vill lyssna på emo musik eller klänning emo, gör det! Den som försöker klassificera dig in i en subkultur har för mycket tid på sina händer.
 • Agerar inte som en hycklare, vara sann mot dig själv och andra. Håll dig till vad du gillar och inte, inte bara följa folkmassan. Om du beundrar någon och vill vara mer som dem, är det en sak, men om du är på ett visst sätt för att få de människor du beundrar att gilla dig, måste du tänka om dina prioriteringar.