Wka

Hur man klär goth för en avslappnad fest

Bortsett från, mode är en stor del av subkultur. är kända, (och ibland hatade) för deras fantastiska,, over the top eller bara vanlig "ovanlig" och deras förmåga att sticka ut för att slutföra främlingar med bara sina val. över toppen eller på ett iögonfallande sätt är bra, men kan vara mycket irriterande att upprätthålla om du bara vill gå till butiken runt hörnet med ett fåtal. Men om du vill hålla din utan spricker ett blodkärl på samma gång, sedan panik längre. Detta är din ultimata guide för dressing " nonchalant "för goter.

Steg

Hur man klär goth för en avslappnad fest. Klä in alla dina inre lager av kläder.
Hur man klär goth för en avslappnad fest. Klä in alla dina inre lager av kläder.
 1. 1
  Klä in alla dina inre lager av kläder. Detta innebär bekväma underkläder, ett steg över vad du skulle runt i. eller slang är bra, om du vill. Om du bär en urringad hitta en bra singlet / tight tröja att bära under det i en kontrasterande eller matchande färg för att lägga till mer stil.
 2. 2
  Tänk på vad du vill ha på dina ben. Bondage byxor är okej för vackert väder, men om det är mycket du bör lagret något undertill om det finns metalldelar som vidrör, eftersom detta kan bli en obehaglig känsla efter en viss tid. Dock skulle lättare alternativ inkluderar en enkel i en bra färg, eller någon annan, bekväma och fortfarande attraktiva byxor.
 3. 3
  Titta igenom din tee shirt kollektion. Välj ett band utslagsplats för något som inte är helt galleria goth-till exempel, vänligen bära din tee E Nomine stället för-eller över-your HONOM tröjan. Eller gå en lite mer "mainstream vänligt" med The Cure eller Nine Inch Nails. Om du väljer ett visst tecken tee eller seriefigur, kanske du vill välja en stor färg från bilden och använda den med dina tillbehör. Till exempel kan en GIR tee motivera dina hemska sura gröna örhängen. Genom att matcha / eller kontrasterande dina och tillbehör, kan du dra ihop en enkel look att göra den mer unik.
 4. 4
  Lägg alla tillbehör, såsom arm / benvärmare,, märken, etc. Om du vill titta slående men inte helt överdriva det, då accessorizing är en bra idé.
 5. 5
  Gör håret. En enkel stil som en hästsvans eller lämnas lös kan fungera, men om du bär en ganska "lugn" kanske du vill spela upp det med dina lås. I vilket fall, borste, slät / / räta och sedan pilla med det. Tjejer kanske vill lägga till några hårspännen / rosetter / stycken att gå med sin outfit och lägga lite extra flärd.
 6. 6
  Gör din makeup ordentligt (se relaterade Googles). Var försiktig med finjustering detta steg - klädd i en ned-tone outfit och upprörande makeup egentligen inte ser så lockande. Till exempel, om du bara bär en kjol och band tee, sedan pulvrisera din ansiktet vitt och tillämpa ringar av och chockerande ögonskugga kan bara göra dig som ett barn som lekte runt med magiska markörer. Bedöma förutsättningarna för din outfit och tillämpa din makeup därefter. Grunderna, emellertid, kan omfatta följande:
  • Några enkla arbete - om du tänker för mycket vardagligt, sedan bara en enkel penna foder bör göra. Om du vill spela upp det lite, prova med en mörkare / tjockare ansökan.
  • /. En enkel nyans av subtila läppstift eller gloss ska göra.
  • Foundation / concealer är valfritt, om du för närvarande lider av en " dålig hy "dag, för att täcka / släta över några fläckar. Men vita stiftelse får inte vara den bästa idén för casual look, som ni kan se dumt överdrivna.
  • Du kanske också vill måla naglarna - en enkel enfärgad, såsom svart, eller bör göra för en grundläggande outfit, men för något som behöver lite lagt väderkorn, kan du göra flera färger eller öva dina nail art färdigheter.
 7. 7
  Slutföra outfit med skor. Stövlar är bra, men du kan ganska mycket bära något bekvämt. Se till att det går med din outfit och inte titta på sin plats.

Tips

 • Oroa sig för om du ser "Goth" eller inte är helt enkelt dumma, som varje sann Goth vet att du kan bära jeans a och fortfarande vara en del av den subkultur. Trots de olika posers sprida stereotyper och osanningar om den gotiska stilen, är kulturen också om, konst och personlighet, snarare än att bara bära kläder som gör att du ser "Goth". I själva verket kan andra goterna anser du mer av en om man avsiktligt klä "Goth" varje minut av dagen. Om klä upp gör dig lycklig så är det okej, men om du är helt enkelt orolig för att upprätthålla ditt rykte så ska du sluta vara så. Många gamla skolan goterna slitage helt enkelt casual vardagliga kläder.
 • Med våta naglar eller särskilt klibbiga läpp makeup, löper du risken för limning ditt hår i ansiktet. Var försiktig.
 • Bär inte något obehagligt som får dig att mixtra runt var femte sekund. Utarbeta outfits bör sparas för större tillfällen, som att gå på klubbar eller andra speciella evenemang.
 • Var noga med att inte över skiktet under, en varm eller en varm vinter. Kom ihåg, om du bär mycket mörka färger, är chansen att du kommer att överhettas.
 • Om du försöker ned tona din make-up del, är ett förslag en mörk nyans av och lite mindre eyeliner, om möjligt.

Varningar

 • Om folk stirrar, inte tar det för mycket att hjärtat, de letar bara för att du kan verka annorlunda för dem. Kom ihåg att det är en bra sak.
  • Låt inte rädslan för deras blick stoppa dig från att gå ut och leva ditt eget liv i din egen stil.
 • Många människor har fäst ett negativt stigma i alla dess aspekter, om du möter dem, bara stirra ut som de växer ett tredje öga.
 • Se till att inte predika om individualitet och klaga på hur folk gör narr av dig, och gå sedan skrattar åt någon emo. Du skulle bara behandla dem hur du behandlas, och eftersom du inte vill bli behandlad på det sättet, inte gör det, för du har att "behandla andra hur du vill bli behandlad." Det är en gyllene regel.