Wka

Hur man ska agera som en droppe döda underbara party girl

Party flickor är önskvärda, stilrena och vet hur man har en bra tid och kom ihåg det nästa dag.

Steg

Hur man ska agera som en droppe döda underbara party girl. Alltid ha bra hållning.
Hur man ska agera som en droppe döda underbara party girl. Alltid ha bra hållning.
 1. 1
  Ser den delen. Försök att se så vacker som möjligt, varje dag. Arbetet ser ditt bästa och klä de senaste trenderna, bör alla ögon vara på dig!
 2. 2
  Gå till parterna. Det är vad part flickor är kända för, de går på fester, klubbar, eller var det roliga är. Party tjejer inte bara gå ut till dessa händelser och sedan sitta i ett hörn. Upp på dansgolvet, ha en bra tid och göra det verka som om du är den lyckligaste tjejen i palce.
 3. 3
  Aldrig vara ensam. Alltid se till att få minst 4 vänner för att festa med dig. Detta kommer att bidra till att skapa den bild som du är populär och har en stor vän grupp. Dressing liknande kommer också att garantera att du aldrig kommer att vara över eller under klädd.
 4. 4
  Alltid ha bra hållning. Förtroende är sexig, så åtminstone verkar självsäker.
 5. 5
  Gör vänner vart du än går. Party tjejer kan inte vara blyg! Så vara säker, och lär känna nya människor och få en intressant konversation.
 6. 6
  Njut göra vilda saker! Minns vilda behöver inte betyda att delta med droger osv, men gör saker som du kommer att minnas i framtiden och kan säga "Jag fick verkligen mitt liv!" Ha kul, och vara dig själv!

Tips

 • Göra en del efterforskningar. Se till att du vet vad de senaste trenderna är, så du kommer alltid vara redo att glänsa! Också se till att veta vad som är upp i filmer, nytt skvaller i Hollywood och coola partier, så du har saker att prata om när du umgås med nya människor!
 • Smile!
 • Det viktiga är att vara säker-bär dig själv som om du är en drottning! Arbeta på din hållning, vara självsäker och folk kommer att se vad du verkligen går för: socker, kryddor och allt fint!
 • Vara spännande och självsäker, men ändå elegant och lugn, aldrig desperat efter uppmärksamhet!
 • Ta hand väl av håret och använd inte produkter som kan vara dåligt för håret, och om du vill falska tan, gör det, men överdriv inte eller då du ser orange i två veckor tills den bleknar.
 • Var dig själv hela tiden! Bara mer underbar!

Varningar

 • På klubbar eller fester inte hålla på med några läskiga killar. Akta dig för någon konstig vibe du får från dem och inte ta några drinkar från dem.
 • Gör det kommer att få dig att bli mer känd och berömd på platser, kan människor bli svartsjuk och vissa rykten kan spridas om dig. Det händer att alla part flickor, ja, bara inte bryr sig, håll huvudet högt och ha kul! Party tjejer bryr sig inte om vad folk tycker!
 • Alltid titta på din drink och titta på bartendern gör det.