Wka

Hur man klär nerdy eller preppy (för flickor)

Denna artikel är för tjejer som gillar att / nerdy utseende men det är inte helt nördig... denna look är "soft-nörd".

Steg

Hur man klär nerdy eller preppy (för flickor). Detta ser handlar om att klä färska, rena, klassiska och lite nördig.
Hur man klär nerdy eller preppy (för flickor). Detta ser handlar om att klä färska, rena, klassiska och lite nördig.
 1. 1
  Detta ser handlar om att klä färska, rena, klassiska och lite nördig. För att verkligen lyckas med detta utseende måste du tona ner några mycket sexiga kläder och spara dem för natten tid - detta gör dina sexiga kläder ser hetare och mer effektiva i jämförelse med din dagliga preppy / nerd look
 2. 2
  Investera i några grunderna i denna look. Köp några klassiska pikétröjor i dina favoritfärger. Gå till en längre längd på dem som traditionella "fyrkantiga" ettor ser lite för sportig. Också köpa några mörka, enhetliga tvätta jeans, tror marinblå eller svart, i en boot cut, raka eller skinny ben. Kom ihåg att ändra detta till din form.
 3. 3
  Tröjor och koftor är en bra idé också, men inte bära dem för länge eller om du på gränsen till att se ut som en mormor. Stickade mini klänningar med mörka ogenomskinliga strumpbyxor gör en mycket bra look för vintern. Man-stil skjortor och traditionella damskjortor se cool med BLÅJEANS och - bära dem knäppt högt. Peter Pan kragar är en utmärkt och mer feminin version av en traditionell pikétröja.
 4. 4
  Tailored shorts (de kan vara korta shorts!) Ser riktigt bra under sommarmånaderna men inte laget dem med höga klackar! Du kan bära dem med Keds-stil pumpar, utbildare eller en preppy espadrille Kilklacksko.
 5. 5
  Alltså skor ska bestå av söta pumps... de flesta pumpar är söta så att du kan vara äventyrlig med färger. Låg profil utbildare som Keds, enkel Nikes, Adidas eller eko-smyger ser bra ut.
 6. 6
  Undvik prålig slogan t-shirts utan köpa ett par söta tecknade och märkesvaror t-tröjor jag. E. Coca cola, superman etc.
 7. 7
  En löst monterad mannish kavaj eller en beskuren tan / svart mocka eller skinnjacka ser ganska kantig nörd.

Tips

 • Du kan använda vilken färg du vill, men försök och undvika otäcka super neon ljusa kläder. Det går ur modet snabbt och om du fortfarande känner behov av att bära den spara den för nattetid.
 • Plast smycken kompletterar denna look speciellt, men inte se igenom eftersom det ser super billigt. Tänk på hårda plastringar huggna i ökade former eller krämig och marinblå pärlor plast. Undvik pärlor till varje pris för att de ser alltför moderlig och posh... Du vill inte se alltför hög underhåll.
 • Alla kläder är moderna tar på klassiker med låg profil men söt dressing ibland. Undvik pittoreska och lady-liknande blommiga tryck, tar det hela moderna udden av saker.
 • Tjejer som gillar sina handväskor kan fortfarande använda dem men lämna stora fula ryggsäckar och väskor messenger hemma tack (Ja, jag vet att de är en stapelvara i en traditionell nördar garderob men de tar hela antydan till blygsamma sexighet ifrån look!)

Varningar

 • Undvik falska tan som pesten såvida du sola naturligt. Håll skimrar och bronzers för nattetid.
 • Det är nyckeln till att komma ihåg att detta ser inte översätter alltför väl in i partier eller i natt. Dike det för dessa tillfällen.
 • Inte dränka inte ut någon antydan av sexighet... Utseendet är relativt blygsam, men inte smärtsamt söt och gullig. Ta en titt på på kanten moderna dressing.
 • Inte gips på sju olika nyanser av ögonskugga... Håll dig till felfria ren, ren hud, om du redan har det som är bra, men om du inte använder en foundation som matchar din hudton exakt. En svart / brun / marinblå / mörkt lila / mörk grön flytande eyeliner svepte över toppen fransarna ser super fräsch och sexig med en slick av lip stain eller glans.