Wka

Hur man ska agera runt ditt ex

Känsla desperat? Här är en guide till hur du hanterar din bryta upp.

Steg

Hur man ska agera runt ditt ex. Ställningarna på ett trevligt sätt inte vara en push över och ta vad han säger!
Hur man ska agera runt ditt ex. Ställningarna på ett trevligt sätt inte vara en push över och ta vad han säger!
 1. 1
  Var dig själv! Så svårt som det kan verka, vara den person som han först blev kär i, är det viktigt att vara så lycklig som possible.And bara ett tips, faktiskt till att "vara" lycklig. Lita på mig, kommer han att kunna berätta om du är en bluff eller inte. Åh, och en sak till, ta inte frasen "Be Yourself" för stort allvar, oavsett vad tidningarna säger. Det kommer att få dig att se desperat om du klä dig som din gå på balen, men det kommer verkligen få dig att se ut som en hagga om du bär dessa gamla träningsbyxor och en t-shirt som du har haft i åtta år. Klä söt, inte alltför söt städa lite smink inte över toppen att känna sig bekväma.
 2. 2
  Ställningarna på ett trevligt sätt inte vara en push över och ta vad han säger! Var inte elak mot honom dont cry eller visa dina känslor som kvinnor håller dem under din hatt män just cant deal med detta, verkligen skratta högt när han går förbi, flirta med andra killar, eller be dina vänner att se om " han gillar dig fortfarande. " Titta honung. Han kommer inte att erkänna att gilla dig, oavsett hur han känner sig! Varför? Det gör honom känna sig mäktig. Okej kanske inte den genomsnittliga delen, "som" bara gör ont sina känslor och gör honom hatar dig. Vill du verkligen att få dig i denna röra?
 3. 3
  "Agera vara lite reserverad för! Som om du inte bryr dig om att du inte är tillsammans längre." Det är vad den gamla artikeln sa innan jag förbättrat det. Låt mig bara berätta för er nu, det är fel. WRONGWRONGWRONG. Du måste inte bryr sig om att du inte tillsammans längre. Inte agera som den självsäker person du önskar att du var, vara hon! Du kan hitta någon annan underbar som kommer att älska dig tillbaka!
 4. 4
  Var en vän. Inte en frinimy, inte en bestie, bara en vän. MY gyllene regeln, och jag citerar ur Bibeln, (ja det stämmer, jag är en kristen) - "Behandla andra hur du vill bli behandlad." Ja, det är sant.
 5. 5
  Borra in den i ditt huvud att du inte behöver honom. Du gör inte. Och slösa inte din tid på att skriva ner 4.000 anledningar att din awesome, har du gott om tid att tänka på det när du få ut av ditt hus! Gå en promenad, cykeltur eller bara sitta utanför. Att möjlighet i ditt hus där du har ingen frisk luft kommer inte att hjälpa dig.
 6. 6
  Försök inte att få hans uppmärksamhet genom att skratta riktigt högt när han går förbi eller flirta med andra killar. Det kommer bara att göra honom svartsjuk. Det är inte som att han kommer krypande tillbaka till dig och ber om nåd, i alla fall.
 7. 7
  Du kommer att kunna berätta om han försöker att vara din vän, fiende, eller pojkvän. Vänlighet = vänskap. Elakhet = fiender. Hänvisningar att bryta upp = pojkvän. Var inte hans fiende. Om du väljer att ta honom tillbaka, verkar inte alltför upphetsad. Men oavsett vad, vara en vän och minns min gyllene regel!