Wka

Hur man arbetar med ditt ex

Arbeta med ditt ex är en situation få njuta överväger, än mindre att behöva möta. Ändå, med följande utmärkta råd, kommer du och ditt ex snart civila arbetskamrater utan att underliggande spänning.


Steg

Hur man arbetar med ditt ex. Vidta åtgärder för att komma över bryta upp.
Hur man arbetar med ditt ex. Vidta åtgärder för att komma över bryta upp.
 1. 1
  Vidta åtgärder för att komma över bryta upp. Om förhållandet avslutades nyligen, kanske du fortfarande på att bearbeta känslorna. Eftersom du inte kan isolera dig från ditt ex, är det särskilt viktigt att du följer råd som syftar till att hjälpa dig att komma över en bryta upp, snarare än att undertrycka din ilska och ånger. Ändå vara medveten om att du fortfarande kan få känslomässig eller kvävdes upp på jobbet. Öva god känslomässig hygien, tipsen i Hur att få kontroll över dina känslor och hur att hålla tillbaka tårarna kan hjälpa.
 2. 2
  Vara professionell. Vad som än händer i ditt kärleksliv, 9-5 ditt sinne måste vara på ditt jobb. Inte älta orsakerna till din bryta upp, det är över -. Från detta ögonblick, ser ditt ex som en kollega bara, precis som alla andra på din arbetsplats. Fokusera på att njuta ditt jobb. Om ditt ex är att vara omogen, behandla ditt ex som du skulle behandla någon besvärande medarbetare, läs om att ta itu med irriterande kollegor för extra idéer.
 3. 3
  Prata ut. Diskret ta ditt ex åt sidan bort från nyfikna ögon. Ange att det är förbi är förbi, och att även om det kommer att bli svårt, du ser fram emot att vara arbetskamrater. Nämna att detta arbetskamrat hjärtlighet är viktigt för både ditt jobb och din lycka. Om ditt ex inte dela din mogna attityd, inte böja sig inte till hans eller hennes nivå, och inte ge varandra det kalla handen. Ju mer normala du agerar, desto mer sannolikt ditt ex kommer att följa efter.
 4. 4
  Undvik känsliga ämnen. Sår fortfarande kan vara rå, så att inte gnugga dem. Det är klokt att inte med den nya temp i ditt ex närvaro, eller att börja reminiscing om vad en stor tid du hade i Ibiza eller Bahamas tillsammans förra året. Och aldrig, aldrig ta upp break-up som samtalsämne.
 5. 5
  Inte sprids inte detaljerna med andra kollegor. Misery lockar företag. Nämna att du har problem med ditt ex kommer att se hela ledsna episoden plockade över och om igen av dina skvaller hungriga kollegor eftersom de kommer att känna att du har gjort det "fair game" för diskussion. De kan även börja att ta ställning, att skapa något som inte finns. Mindre plumpa arbetskamrater kan känna sig utesluten eller generad av din situation och kan försöka att hålla sig borta från dig. Det är mycket bättre att hålla dina affärer för dig själv, för att förhindra att ditt liv förvandlas till kontoret såpopera.
 6. 6
  Ge workmate relation. Förvänta dig inte att omedelbart ha samma arbetsgrupp rapport med ditt ex som du har med dina andra kollegor. Det kommer att ta tid, men så småningom kan utveckla en ännu bättre relation. Nu tillbaka till jobbet!