Wka

Hur man ska agera runt din flickväns föräldrar

Vill du imponera på din flickvän föräldrar, ge dig själv den bästa chansen att vinna deras stöd i din relation? Dessa förslag kan hjälpa...

Steg

Hur man ska agera runt din flickväns föräldrar. Behandla sin dotter med respekt.
Hur man ska agera runt din flickväns föräldrar. Behandla sin dotter med respekt.

Beteende

 1. 1
  Behandla sin dotter med respekt. Detta är den enskilt viktigaste du kan göra för att vinna över dem. Alla föräldrar, även de som agerar fientligt inställd till pojkvänner, vill att deras dotter att hitta en bra partner som respekterar henne och behandla henne rätt. Visa dem att du är den personen!
 2. 2
  Delta i konversationer som du tror kan intressera dem, använd liten handen språk rörelse kropp för att visa att du är intresserad av konversationen. Fråga din flickvän vad hennes föräldrar är liknande, få henne att prata om hennes föräldrar individuellt och tillsammans för att lära sig vad de är intresserade av att vara tystlåten, tillbakadragen, och i allmänhet göra dem obekväma när de är i samma rum som du inte sätt att få dem på din sida.
 3. 3
  Var ärlig. Föräldrar älskar ärlighet oavsett hur situationen är, det gör dem att känna sig mer bekväm om sin dotter att vara med dig, så alltid svara på deras frågor med ärlighet. Inte bara det, men föräldrarna har mycket mer erfarenhet än vad du gör - de kan berätta om du är oärlig, oavsett hur bra du tror att du är.
 4. 4
  Var dig själv. Inte fejka en personlighet bara för att vinna över föräldrarna. Du ska inte behöva ändra för någon bara för att imponera på dem. Kom ihåg, valde din flickvän att vara med dig för en anledning, och plus föräldrar kan känna när killar är fejkade.
 5. 5
  Var kortfattad men koncis när de svarar på en fråga från dina värdar. Ibland kommer föräldrarna kasta enstaka frågor om politik, vädret, eller bara om något, vara så säker på att besvara dem med ett acceptabelt svar.
 6. 6
  Skydda henne från mobbare och människor som missbrukar och rubba henne. Alltid göra det.

Kroppsspråk och klädsel

 1. 1
  Var självsäker. Säg till dig själv att du är en bra kille som bryr sig djupt för dottern av dessa människor. Känn dig trygg och säker på dig själv utan ett spår av en kaxig attityd. Det räcker inte att bara låtsas vara säker - du måste känna det också, annars kommer det inte att spegla så bra som du hoppats.
 2. 2
  Tala direkt och vara uppriktiga. Se till att när du först träffa föräldrarna, du ha ögonkontakt när du talar med dem.
 3. 3
  Skaka hand som en man. Detta är ingen tid att vara en slapp fisk eller en mes! Under introduktionen, skaka faders hand med en fin, fast grepp samtidigt som ögonkontakt, le, och få dem att känna som om du är hedrad att vara där. Kom ihåg att det är dessa människor som är ansvariga för att ge dig den tjejen du älskar - de förtjänar din respekt och beundran.
 4. 4
  Chin up. Oavsett hur nervös du är, hålla huvudet högt. Låt inte dina ögon resa till golvet, eller glida iväg i rymden - det ger dem känslan att du hellre vill vara någon annanstans än där. Förbli fokuserad på en av dem - vem gör snacket, förmodligen.
 5. 5
  Klä på lämpligt sätt - Var extra försiktig i valet. Se till att du bära något presentabel för införandet. Om du bär något alltför vardagligt, kommer de att tänka dig (A) inte bryr sig tillräckligt för att klä upp (inte ett bra första intryck) eller (B) är dumma och inte förstår varför du ska bry (även fruktansvärda första intryck).

Tips

 • Oroa dig inte om de inte verkar få ombord genast - ge dem lite tid att vänja dig.
 • Var snäll och offrens, speciellt hennes mamma. Fråga om hon behöver hjälp när du ser henne göra saker som att ta in matvaror eller tömma papperskorgen. Hitta något trevligt att säga om hennes hår eller klänning.
 • Fråga henne om hennes föräldrar förväg - Du vill inte komma ut som en idiot. Men å andra sidan, om de är verkligen inte mycket formella människor, inte får alltför spända om det. Bara vara artig, och inte sätta på en fasad.
 • Om de verkar tycka illa om dig från början, förstår vad deras skäl är för sitt ogillande. Är det ditt utseende, ditt rykte, eller har du haft slagsmål med din flickvän, som de hörde, eller att hon har diskuterat med dem? Någon eller alla av dessa saker kan ställa dem mot relationen. Upptäcka deras sanna invändning är det första steget i att övervinna det.
 • Häng inte över varandra. Hennes föräldrar vill tänka på din flickvän som sin söta, jungfruliga barn - om hon plötsligt agera som en luffare, och du inte kan kontrollera om dina händer är, kommer hennes föräldrar gillar inte dig. Någonsin.
 • Överdriv inte, eller du kommer att komma ut som falska och alltför goody-goody. Var din naturliga, artig själv.

Varningar

 • Överdriv inte med komplimanger. De får irriterande efter ett tag.
 • Om de är mycket kortfattade, abrupt, eller ens oförskämd du, väljer att tillbringa tid med din tjej någon annanstans när det är möjligt - inte förvärra eller motverka situationen genom att kontinuerligt tvinga din närvaro på människor som verkar inte godkänna dig vid denna tid. Konfrontera dem inte om det om de inte är direkt grym eller kränkande. Istället, berätta för din tjej hur obehagligt du är, och låta henne att prata med och arbeta med sina föräldrar om det. Hon kanske kan ta reda på varför hennes föräldrar beter sig på detta sätt, och genom att cluing dig till vad det är de motsätter sig, kommer du att kunna avstå från att kränka eller irriterande dem.
 • När du svarar på frågor, överdriv inte. Du kan ge dina värdar ett tecken på att du inte är den "ena" för sin dotter eftersom du tenderar att prata för mycket. Var kort och koncis.
 • Inte ständigt vill att din flickvän. hon kanske vill bryta upp med dig om du gör detta.
 • Låt inte hennes föräldrar påverka din relation.