Wka

Hur kan man vara en söt geni

Merparten av tiden, människor som råkar vara mycket smart tenderar att ha en fråga balansera förmåga att förbli ett geni medan det fortfarande är den hetaste personen i stan. Det är inte så svårt att spendera tid på att leta söt och har fortfarande all den tid som behövs för att vara smart.

Steg

Hur kan man vara en söt geni. Frukta inte ser bra ut.
Hur kan man vara en söt geni. Frukta inte ser bra ut.
 1. 1
  Frukta inte ser bra ut. Det är vanligt att se en smart person utstrålar en "jag bryr mig inte om hur jag ser ut, ta mig som jag är" attityd. Tyvärr tyder det också att du är skyldig att vara envis och att du arbetar för att titta ointressant eller misskött. Flaunting vad du har, är både utseende och smarthet faktiskt ett sätt att ta hand om dig själv och presentera det bästa du har att erbjuda världen, så ta en negativ inställning till ser bra ut kommer inte att hjälpa din egen sak. Att vara sexig och smart kan göra ditt liv lättare om du låter det. Analysera resonemanget bakom varför du väljer att presentera denna front för världen och inte göra det bästa av ditt utseende. Några av orsakerna kan vara:
  • Du känner dig upprorisk. Du vill världen att acceptera dig som du är eftersom du tror löjligt höga krav ställs om skönhet och att skönheten är ett sätt att bli objektifierade. Medan det finns en risk för objektifiering, det är inte en bra anledning att undfly göra det bästa av ditt utseende, utan det är en anledning till att hjälpa till att visa att en snygg människa är också en smart person som vägrar att tolerera etiketter och insinuationer.
  • Du tror att folk bara kommer att älska dig för din intelligens. Detta är särskilt troligt om du har fått veta hur intelligent du är under din uppväxt, skapa en självmedvetenhet att intelligens är en viktig Definer av vem du är. Detta är särskilt vanligt i beröm-heavy föräldraskap eller mentorskap som saknar fokus på berömma ansträngning och helt enkelt berömmer drag av intelligens i stället. Ja, du är intelligent, men det är inte en anledning att definiera dig själv genom denna egenskap ensam, och därigenom ignorera att skapa en mer balanserad och gladare själv.
  • Du verkligen inte orkar med alla mode, skönhet och personliga rutiner vård. Det tar upp tid, kostar pengar du hellre spenderar på annat håll och det drar dig in i en värld som inte intresserar dig det minsta, och som, i vissa fall, du känner dig bättre. Även om det inte har föreslagits du vända dig till en fashionista och tillbringa din dag läsa airhead tidningar, är det viktigt att inse att det är möjligt att hitta en balans i att skapa ett tilltalande utseende som inte innebär massor av tid och pengar.
 2. 2
  Förbättra din garderob. Även om du inte behöver slänga ut allt du äger, behöver du kasta ett kritiskt öga över alla de objekt som sviker ditt utseende. Baggy, slet, oren, mörk och jolleseglare poster inte förtjänar en plats i din garderob. Och om du gillar en viss klädesplagg eftersom du vet att det gör att du ser bra ut och känns bekväm, fokusera på att få mer av den typen, för att minska den tid som investeringar som krävs för att räkna ut vad man ska ha varje dag.
  • Matcha kläderna lite mer noggrant. Du kan organisera din garderob med Picasa för att påskynda saker. En eftermiddag tillbringar kategorisera din garderob kommer att löna sig utdelning i framtiden, särskilt om du uppdaterar den regelbundet när man köper nya kläder. Använd online-bilder för att göra matchande snabbare och enklare (och mycket mer kul än en syssla).
  • Prova några djärva färger här och där för att lysa upp mörka kläder. Även en enkel men vackert ljus halsduk eller pashmina kan lyfta en helsvart outfit och få dig att må bra om dig själv.
  • Köp inom din favorit färgskala och stil för att hålla nere kostnader och tid. När du vet att du bär vad som fungerar för dig, hittar du inte det ett försök.
  • Tänk skräddarsydda kläder. I verkligheten behöver du bara ett par riktigt bra artiklar att kvitta alla dina kläder. Skräddarsydda jackor, byxor dressat och några anständiga kjolar kan lyfta alla andra garderob objekt till stjärnornas nivåer och du kommer att se fantastisk ut. Och skönheten i skräddarsydda kläder är att det passar dig och är unik. Det är värt den initiala investeringen, bara vara säker på att få klassiska färger och klippa och använda långvariga tyger.
 3. 3
  Var stilrena och hänsynsfull. En flott person använder hyfs och tänker på andra först. Agera inte upp som alla andra. Prata i en måttlig ton, och prata inte om inte nödvändigt. Se till att allt du säger har någon känsla av intelligens och omtänksamhet om det men vara noga med att inte fortsätta på och bara för att ett ämne råkar vara ditt husdjur passion eller favorithatobjekt. Flytta omkring som om du har ett syfte och med en liten edginess till din strut. Glöm inte att le vid lämpliga tidpunkter eller annat du kommer att riskera att bli kallad en snobb.
 4. 4
  Var trevlig hela tiden men vara fast när du behöver vara. Du är inte en barnlek men du är också inte Iron Maiden eller. Kom ihåg att vara trevlig får dig platser och människor älskar någon som visar ett genuint intresse för dem. Av samma anledning men överdriv inte niceness till den grad att verka nyfiken eller kladdiga. Du behöver känna nice vibe, inte bara låtsas det och vara trevlig hjälper till att imponera på folk som du inte har fastnat upp om din skönhet och smarthet, men att du är mycket trevligt ut.
 5. 5
  Läs kraftigt. Du får gärna läsa enorma luntor av litteratur, naturvetenskap och matematik artiklar och massor av mycket komplexa saker, men dessa är inte allt som livet handlar om. Även om du inte är förväntas gå ut ur ditt sätt att läsa mode eller underhållning information, försök att hålla sig à jour med några av de mest populära nyheter inom dessa områden från tid till annan. Du kan göra detta genom att snabbt ögna igenom webbsidor, läsa tidningar och lyssna på radio, podcasts eller TV. Förutsatt att saker är under dig kommer ofta betyda att du inte är väl är insatt i vad den allmänna befolkningen tänker eller skapa memes om och det kan vara riktigt alienerande för din egen utveckling och känsla av gemenskap tillhörighet. Kom ihåg att du inte behöver svara på samma sätt som de som spänningen till dessa saker men som har en förståelse för vad som är intressanta människor och spännande dem kan hjälpa dig att bli mer medkännande, lyhörda och engagerade i samhället.
  • Bli en kunskap frossare. Läs, lyssna, observera, och minns. Ju mer information du kan lagra i ditt sinne, desto fler anslutningar du kan göra. Det betyder inte nödvändigtvis att du ska tillbringa större delen av din tid att läsa. Du kan ta ett aktivt förhållningssätt till lärande oavsett vad du gör. Vem som helst kan titta på en film och vara klokare. Ett geni kan titta på en film och tänka på vilken typ av animation används, hur karaktärerna utvecklas, hur tomten avser verkliga livet, varför den tecknade är populärt, och praktiskt taget skriva en avhandling diskuterar olika aspekter av den enda tecknade.
 6. 6
  Förbli ned till jorden och relaterar till ett bredare utbud av människor. Inte alla är "smart", så dra ner på dessa tekniska termer och komplicerade ekvationer och fraser och spara dem för rätt situationer där de skulle behövas. Detta hindrar dig också från att låta som du försöker att visa upp. Kom ihåg, kommer det definitivt att bli fler situationer där du kan lämpligt bevisa hur smart du är. Bara inte tvinga det. Du kan bara vända människor bort från dig eftersom de kan känna sig skrämmas.
  • Kom också ihåg att samtidigt som IQ smarta kan vara din grej, en massa människor har utmärkta emotionell intelligens (EQ) och detta är mer viktigt för att få fram i världen genom positiva interaktioner och social-och självkännedom. Om du saknar EQ, vara säker på att förbättra den och att respektera EQ andras du möter genom livet. En person med god EQ kommer också kringgå eventuella känslor av överlägsenhet eller förakt mot andra. Se förbättra emotionell intelligens för fler idéer.
 7. 7
  Tänk annorlunda och vara stark. Varje typ av geni är olika och individuellt. Och alla slags yttrande (även om det låter helt off-the-wall) har något sant i det. Om du är den första att tänka på något eller de första att se ett gammalt problem på ett nytt sätt, kommer du att stöta på många människor som insisterar på att du är en idiot, en dåre eller en drömmare. Räkna med att detta ska ske, men inte ta det ombord, om du verkligen tror på vad du har insett, upptäckt eller ingåtts, sedan hålla efter den genom att dess yttersta konsekvenser och hjälpa människor att förstå det bättre. Kom ihåg, det brutna rekordet strategi småningom fungerar, förutsatt att du är. Ironiskt nog, när din idé är framgångsrik eller accepterad, kommer du att kallas ett geni. Att vara ett geni helt enkelt beror på hur samhällets tittar saker på gång och genier är ofta långt före social tid.
 8. 8
  Lighten up och låt dig utrymme att ha kul. Kom ihåg, det är okej att ställa din seriösa persona undan då och då. Använd din att provocera en shake-up i hur saker och ting alltid gjort och sett. Till exempel, säga något löjligt galet då och då, eftersom det bryter hela rutinen med strikt beräknade tal. Och se till att lägga undan dina extra hjärna och har säkert kul ibland. Det är inte som du kommer att glömma allt du vet på bara en natt! Umgås med fler människor och inte bara dem som är precis som du. Engagera dig i andra saker än bara dina böcker, och forskning. Ja, är det okej att ha kul då och då och när du skrattar och kommer du också att glödande med glädje.
 9. 9
  Har en känsla av förtroende. Av alla saker, talar din luft av förtroende volymer om dig. Förtroende inte bara hjälper dig i termer av hur du uppfattas av andra, men det är också bra att din akademiska och yrkesmässiga sysselsättningar samt. Bara se till att ditt självförtroende inte förvandlas till att vara alltför säker på ett sätt som börjar göra alla runt omkring dig känner sig skrämmas.

Tips

 • Om människor som är äldre avfärda dina ansträngningar eller idéer, tänk på det noga, eftersom de kan tala av erfarenhet eller visdom att du är ännu att vinna. Dock betyder deras kritik inte att de har rätt - du har bara en annan synvinkel. Och medan du inte ser vad de ser med deras livserfarenhet, måste du skilja mellan konstruktiva råd och kvävande kritik.
 • Alla är ett geni i någon form eftersom alla är individuell och har unika talanger inom. Inte alla avslöjar vad de är bäst på, men du kan hjälpa människor att hitta den del av sig själva genom att prisa det och ber att se mer av den sidan av en person.
 • Läs om genier, särskilt inom (s) som intresserar dig. Vad gjorde Richard Feynman bra? Vad sägs om Thomas Edison?
 • Lär dig att ta förslag och kritik på ett positivt sätt. Många saker kan läras av intelligenta människor om man lyssnar på dem.
 • Läs om Blooms taxonomi. Blooms taxonomi är en uppdelning av de sex nivåer av tänkande, från den lägsta nivån till den högsta. Kan du utmana dig själv att tänka på allt i ditt liv på den djupaste nivån? Detta kan vara ett användbart sätt för dig att utforska sociala betydelse i förhållande till ditt eget liv:
  • Kunskap: Acceptera och tro ett faktum. Veta 2 + 2 = 4, betyder inte att du vet vad 2 + 2 = 4 sätt.
  • Användning: Att veta hur man använder det faktum. Du kan bestämma att 2 katter plus 2 katter är lika med 4 katter. Du vet inte vad 2 + 2 = 4 innebär, men du kan använda den.
  • Förståelse: Att förstå ett faktum: Du förstår begreppet addition och hur 2 + 2 = 4.
  • Analys: Bryta ner informationen i dess delar. 4 - 2 = 2, (1 + 1) + (1 + 1) = 2 + 2 = 4.
  • Syntes: Att skapa något nytt. (2 + 2) + (2 + 2) = 4 + 4.
  • Utvärdering: Diskussion om fördelarna med 2 + 2 = 4.

Varningar

 • Kom ihåg att några av de mest erkända folk geni status idag ansågs helt enkelt galen eller galen under sin livstid. Bli inte avskräckt om du verkar vara den enda som tycker du är geni.