Wka

Hur man ska agera normalt runt din kärlek

Ibland är det svårt att agera som du runt din kärlek! Om du vill veta hur, väl läsa den här artikeln!

Steg

Hur man ska agera normalt runt din kärlek. Hävdar inte all uppmärksamhet själv.
Hur man ska agera normalt runt din kärlek. Hävdar inte all uppmärksamhet själv.
 1. 1
  Vara kul! Om du agerar stel eller hård och han / hon har känslor för dig, han / hon kan ompröva dem. Om du hittar konversationer blir besvärliga, försöka reta honom det alltid fungerar, och han / hon tänka på dig som mer än en vän.
 2. 2
  Hävdar inte all uppmärksamhet själv. Om du vill, prata med honom och fråga om hans liv. Låt honom fråga om din och bara slappna av.
 3. 3
  Glöm dig själv när i samtal med honom. Precis vad han säger, låt det dra i, och känna hans känslor genom att spegla hans ansiktsuttryck. Men låt honom avsluta vad han säger innan du ställer frågor. Ingen gillar en brytare. Titta också in i hans / hennes ögon djupt för honom / henne att uppskatta hur ärlig du är i att lyssna på honom / henne. Kom ihåg att förståelsen är ganska betydande.
 4. 4
  Vara vänner med sina vänner. Prata med dem som en kompis. De kommer ihåg dig som en "cool chick" och de kommer att tala väl om dig till din kärlek. Ingen flirta men! Du vill inte att de ska tro att du är lätt eller utvecklar en crush på dig!
 5. 5
  Ett annat tips för att hjälpa en konversation gå tillsammans är smidigt att säga: "Mhmm" och "ja". Försök att vara behagligt när du kan. Detta kommer att göra honom vill fortsätta att prata med dig. Och det är en ego boost också, han ska vara glad att du är intresserad.
 6. 6
  Se till att vara genuint intresserad av vad han säger. Det är inte svårt att upptäcka en bluff. Tänk bara på vad han säger till dig, och glömmer att du ens dit. Låt ditt sinne göra jobbet åt dig.
 7. 7
  Do besatta inte. Om dina vänner alltid höra hur ni tror att han är den bästa i världen, kunde de låta det glida. Tänk på honom som en vän, och han kommer att gilla dig.
 8. 8
  Om du var vän med honom först och du bara utveckla känslor för honom, växer inte det honom plötsligt att han kanske inte upplever samma känslor för dig, men ändå. Bara spela det coolt och flirta lite.
 9. 9
  Var inte rädd för att vara dig själv med en nypa vilt. Var inte rädd för att ringa lite uppmärksamhet på dig själv. Pojkar gillar utgående något vilda kycklingar men vet när det är nog. Gå inte över toppen, minns de flesta killar kommer att vara rädd när en galen tjej körs på dem. Men var inte rädd för att vara dig själv! Ärlighet är den bästa politiken.

Tips

 • Inte agerar annorlunda kring honom. Var dig själv och berätta sanningen.
 • Glöm inte att andas! Prata med din kärlek kan göra dig lite skakis men du kommer att bli mindre att stamma och göra det uppenbart att du gillar honom.
 • Var uppmärksam på vad andra människor säger om din kärlek. Du kommer inte att behöva hålla med vad de säger, men hålla ett öppet öra.
 • Försöker agera "cool" och "mystisk" normalt slår bakut och gör att du ser ut som en idiot eller en weirdo, beroende på hur hårt du försökt.
 • Prata med sina vänner också, de är bara människor. Fråga dem om sig själva och bli deras vän. De kommer att minnas dig och tror att du är cool, och de kommer förmodligen berätta för din kärlek hur cool du är. Bara inte flirta med dem, om du vill ha en sak med din kärlek.
 • Om du tränar (eller lära sig att träna) att skaffa vänner eller grupper av vänner, i allmänhet, kommer detta att hjälpa dig i trängseln avdelningen också. Lära av båda typerna av relationer foder på varandra.
 • Se till att du bygger saker i ditt liv och lära sig att göra saker för att göra dig mer kompetent.

Varningar

 • Aldrig flirt överdrivet, de flesta pojkar hittar oattraktivt.
 • Undvik en överaktiv fantasi om en fruktdryck (yeah, det stinker, men tro mig, jag vet)... fylla din tid med (minst flera) andra saker på vägen. Vara noga med att inte låta en crush bli den största sak i världen är viktigt. Inte bara kommer det eventuellt påverka andra delar av ditt liv, kan det också orsaka dig att alltför genera dig framför din kärlek.
 • Oroa dig inte att du aldrig kan vara perfekt (ingen av oss kan) för den perfekta personen (de kommer inte att vara)... men du kan komma nära om man gräver djupt! (Sen å andra sidan... de måste du sträva efter det om de vill uppnå... och det kanske inte är din idé om perfekt, men leta efter den mest kompatibla du kan.) Det är idén om det som bidrar till att göra resan på vägen så mycket bättre. Så slappna av...
 • (Lär dig) Lev livet väl - detta kommer att bli viktigare än (eller den större bilden för) att hitta den perfekta mate. Om du förbereder dig för att bli en mer perfekt partner och vän, kommer du förmodligen också hitta en mer perfekt person (er) och en kompis för att tillbringa tid eller en livstid med (men inte vara rädd för att ha "mindre perfekt" människor i ditt liv heller - du bli överraskad). Varje utmaning (inklusive krossar) du möter på vägen är en möjlighet att växa klokare och bygga mot en mer spännande framtid och liv.
 • Det är okej att stirra på honom obemärkt, men om han börjar att vända huvudet mot dig, titta bort (men inte för snabbt, eller kommer han att bli misstänksam).
 • Om du fortfarande alltför distanserad för länge, kommer dina chanser att ha en mer än-vänner relation med din kärlek minskar.