Wka

Hur man känner igen att du har en crush på någon

Erkänna för dig själv att du har en crush på någon kan vara svårt. Detta är särskilt svårt om du inte vet exakt om du känner vänlig eller känner i kärlek istället. Om du har problem med att erkänna din kärlek, hålla behandlingen för rådgivning.

Steg

Hur man känner igen att du har en crush på någon. Fundera på hur du beter sig runt någon.
Hur man känner igen att du har en crush på någon. Fundera på hur du beter sig runt någon.
 1. 1
  Definiera en crush. En krossa är som en liten men akut förälskelse för någon som verkar utom räckhåll. Vill du verkar som den typ av person att ha denna typ av förälskelse? Om du inte gör det, du har antagligen inte en fruktdryck, men om du tänker så, kan det vara sant. Tänk på detta och tror att sannolikheten för att ha en crush.
  • Vet vilken typ av kross är det. Vill du bara vara runt den här personen, och njuta av hans företag, eller gör du drömmer om att kyssa honom, kramade honom, och dejta? Eller drömmer du om att gifta sig och skaffa barn? Räkna ut hur allvarlig din kärlek är, oavsett om det är en vanlig vänskap, en enkel krossa, eller i-love situation.
  • Tänk på hur du känner kring denna person. Tycker du ens den här personen nog att ha en crush på dem? Eller känner du bara attraherad av honom?
 2. 2
  Fundera på hur du beter sig runt någon. Går du ganska långsamt när du är runt dem? Vill du stirrar på dem, ta dem i? Eller tänker du bara om dem, eller undrar hur du kan göra dem lyckliga? Om några av dessa tecken är sant för dig, vet att du kanske har en crush på dem, och fortsätta din utredning genom att fortsätta att titta på hur du reagerar runt dem.
 3. 3
  Tänk på hur du känner kring dem. Känner du dig blyg när du är runt dem. Vill rodna dig eller känna dig generad? Brukar du titta på marken? Låt dig dem göra det mesta av snacket, men du känner ditt hjärta racing? Skrattar du på vad du tror att de kan ha trott var inte roligt? Tänk på dina handlingar och känslor gentemot dem att hitta din inre krossa.
  • Tänk på: Skulle ni skulle ge upp något (eller mycket) bara för att se dem?
 4. 4
  Tänk på hur du agerar runt dem. När man tittar på dem, du ler och kan inte riktigt se någon annan? Om din kompis kommer upp till dig och frågar dig något, skulle du inte riktigt vara uppmärksam, kommer du att bara titta på dem? Tänk på detta och besluta.
 5. 5
  Bestäm om de är vad du tycker om ständigt. De är allt du tänker på. Under klassen, du ser ibland ut genom fönstret, tänker på dem. Är detta sant? Om så, har du hittat officiellt din identifierade krossa!
  • När du läser detta, har det funnits en person du tänker på det hela tiden.
  • Du log bara för att det är sant.

Tips

 • Få dem ett kort för alla hjärtans dag, för att utlösa relationen. Men gör inte alla hjärtans alltför mosig, men inte gör det verkar som om du inte bryr dig, även inte göra det verka som det är att säga "Vi är bara vänner". Om du gör det till sörjig han / hon kommer alltid att känna sig obekväm omkring dig.

Varningar

 • Lägg inte hela ditt liv i dem, särskilt om du inte är säker på att krossa.
 • Akta att de kanske inte gillar dig! Var säker på att de gör innan du går vidare i din relation.