Wka

Hur man ska agera bortskämda

Friskrivningsklausul: Man antar att genom att vilja agera bortskämd du menar att du vill handla rik. Hädanefter kommer vi att ge dig tips om hur du synas rika. Om du vill handla klibbig, är den här artikeln inte för dig.

Steg

Hur man ska agera bortskämda. Försök att agera din ålder.
Hur man ska agera bortskämda. Försök att agera din ålder.
 1. 1
  Försök att agera din ålder. Ja, kan rika tjejer vara föräldrarnas "små prinsessor" men utanför sitt eget hem, sätta på en "bebis röst", skäggtorsk och göra valp ögon, eller tona ner din intelligens bara gör att du verkar lite socialt tafatt och oförmögna agerar mogna i sociala situationer.
 2. 2
  Ha god hygien. Kom ihåg att alltid vara ren: kör en kam genom håret, hålla dina naglar smuts-fria och snyggt, borsta tänderna och badar / dusch. Vid sprutning parfym, se till att använda bara tillräckligt, men inte för mycket. Överdriven användning av parfym är inte attraktiv och inte förbättra din hygien, trots vad många tror. Att vara ren är viktigt, att vara grubby inte är stilrena och är inte tilltalande. Aldrig har fett hår. Det är grov och mycket trashy.
 3. 3
  Var villig att spendera mer pengar på "investering bitar" som en fin läder handväska, monterade jeans och tröjor kashmir. Spendera mindre på trendiga bitar. Bär inte en massa logotyper. Rika barn behöver inte bära logotyper för att bevisa att de har råd med dyra bitar. Det är därför du ofta ser dem i slitna jeans.
 4. 4
  Ha bra kvalitet kläder hela tiden. Även om det är att föredra att bära välgjord designkläder, bör alla kläder som du bär vara av god kvalitet, väl strukna, och ren. Föredrar rosa, solbränna, vit eller svart färg.
 5. 5
  Gå till sändningen butiker i rika stadsdelar för något begagnade varor till reducerade priser. Aldrig köpa något bara för att det är "designer".
 6. 6
  Image är allt. Bortsett från god hygien, måste du klä classy / posh. T-tröja och träningsbyxor kommer inte att klippa det. En golf skjorta och rutiga shorts kommer att arbeta åtminstone, eller någon designer. Om du inte har råd med en hel del märkeskläder, få lite "mindre designer" kläder. Några exempel är Isaac Mizrahi, Mossimo, etc. Lite billigt ibland, men vissa kommer att fungera.
 7. 7
  Definiera dig själv med ett rent och elegant utseende. Utmärkt presentation är halva slaget. Bär kläder och accessoarer som smickrar din kropp och aldrig bära något som du känner dig obekväm i. Det är viktigt att komma ihåg att blygsamhet är nyckeln i att tjäna respekt för andra. En bit av klyvning kan vara på modet, men sant herrar kommer att uppskatta blygsamhet mer än exponering.
 8. 8
  Bär kvalitet smycken. Guld har en rik aura. Äga en anständig bit är bättre än en låda full med skräp bitar. Örhängen ska vara lite guld eller silver dubbar, eller kanske ädelstenar. Använd riktiga pärlor, som är de enda acceptabla slag för de rika utseende.
 9. 9
  Du kan köpa billiga kläder och accessoarer men försök att hitta bitar som inte ser billig. Håll dig borta från alltför klängig tyger, förra årets trender och uppenbara knockoffs. (Knockoffs är okej om de ser äkta).
 10. 10
  Pengar är definitivt en viktig. Men inte mycket som behövs. Leta efter sätt att få pengar. Post lägger på en stadsdel webbplats som erbjuder barnpassning och sittande sällskapsdjur. Om du har en gräsklippare, erbjuda sig att klippa folks gräsmattor eller blad rake. Gör något för att få pengar om det helt enkelt är fråga din farmor eller du behöva arbeta för det.
 11. 11
  Nu när frågan om pengar hanteras, måste vi gå vidare till vad man ska göra med allt. Med de pengar du har samlat (någonstans från ca 190€ -1500€) måste du gå och handla. Gå till utlopp gallerior där kläderna är lite billigare än på butiker. Tommy Hilfiger, Abercrombie och Fitch, Armani Exchange och även Dolce och Gobbana kläder kan köpas för ett lägre pris. Kontrollera också grossist butiker som säljer försiktigt begagnade kläder till ett mycket billigare pris då på faktiskt Store (se tips för ett litet tillägg till denna avdelning).
 12. 12
  Ta mode signaler från webbplatser som stil. Com och tidningar som Teen Vogue. Du behöver inte kopiera outfits exakt, men låt dig inspireras.
 13. 13
  De flesta rika flickor är preppy, så att du kan bli en också. Bär Lacoste Polos, Tommy Hilfiger tröjor, Calvin Klein jeans och Burberry halsdukar. Försök att inte visa andra att du bär dyra kläder. Rika människor gör inte det. De flesta av dem köper märkeskläder för att de gillar dem, inte bara för etiketten. Även köpa en Louis Vuitton väska. Om du inte har råd med det, köpa en billigare en. Undvik knock-offs.
 14. 14
  Tja, det skulle vara bra att ha snygga och bra-lugn föräldrar. Övertyga din mamma att klä elegant. Några bra garderob grunderna skulle vara en Louis Vuitton handväska, en Burberry halsduk och ett par pärlor eller diamanter. Också, övertyga din pappa att klä sig väl. Några bra val skulle vara Lacoste / Tommy Hilfiger / Nautica polo s och 2 eller 3 Pierre Cardin jackor. En Armani kostym skulle också vara bra. Om du inte har råd med alla dessa, bara övertyga dem att se elegant.
 15. 15
  Klä upp huset. När vänner kommer över, gör din vanliga hus ser "rika" genom att skriva ut affischen stora bilder av berömda målningar, eller du och din familj klädd i vackra kläder, eller dina föräldrars bröllop och rama in dem. Sedan hänga upp dem. På skrivbordet hålla alla dina saker snyggt och prydligt. Ha en rosa eller vitt överkast, och för din dator, lägg ett lock, (rosa eller vit), över det. Huset ska vara snyggt.
 16. 16
  Vet vad fina middagar är. Så cliched som det låter, lär dig mer om viner och ostar. Lär dig hur man uttalar ord som bechamel, parmesanost och Beaujolais. Och lära sig goda bordsskick - annars kommer du att se ut som en komplett idiot vid middagstid. Läs etikett böcker.
 17. 17
  Agera äldre eller agera som en liten "prinsessa". Var trevlig, lite tystlåten och mogna. Agera som om du vet vad du pratar om och tro på dig själv.
 18. 18
  Aldrig, aldrig låta någon röra med dig. Om någon är mobbning dig i någon fråga, lägger du inte upp med det. Det är äckligt beteende, och du behöver inte låta någon gå över dig. Det är dags att släppa loss den otäcka.
 19. 19
  Har några möjliga kommentarer att svara med om någon förolämpar dig. Om du inte kan komma på något, kommer de förolämpningar komma beroende på person. Alltid vara trevligt för andra människor, om du inte har något emot dem.
 20. 20
  Var artig. Du får inte innebära, eftersom ingen tycker om en snobbig rik person. Rika barn är ofta utbildade (men motvilligt) i seder, och det visar. Lär dig några grundläggande bordsskick för luncher på restauranger med vänner. ALDRIG vara oförskämd waitstaff, manikyr, försäljning kontorister, etc. eftersom detta gör att du ser ut som du inte är van att bli uppassad av andra. Rika barn har ofta personliga tränare, handledare, drivrutiner och barnflickor, och undervisas av sina föräldrar för att vara snäll mot dem som tjänar dem.
 21. 21
  Ha en rik flicka ordförråd. Det är ett måste. Använd stora ord. Rika människor är ofta välutbildade och har därmed goda ordförråd. Lär dig ett nytt ord varje dag som "avvikande", "skyldig" eller "nyckfull." Att ha ett ordförråd som denna ökar charm och intelligens, vilket kan anses vara ett måste i högre kretsar.
 22. 22
  Täta bokhandlar och kaféer, ses läsa en bok visar ett tecken på klass. Att ha en kopp kaffe eller te till hands också gör att du ser rik.
 23. 23
  Håll dina sammankomster exklusiv. Kasta inte stora partierna, kasta intim sammankomst bjuder bara dina närmaste vänner. På så sätt kommer du att spara pengar men ändå få rykte om att kasta partier. Dessutom kommer dina inbjudningar blivit mer av en handelsvara i att människor kommer att höra om dina stora partier men inte automatiskt kunna gå.
 24. 24
  Låtsas inte att du är noga varje liten aspekt av allt. Rika flickor har råd att vara kräsen (eller "selektiva" eftersom de förmodligen skulle säga) men om du klagar om varje liten sak du bara verkar pretentiös och irriterande. Välj ett par objekt som du verkligen är selektiv om. Till exempel, har inget emot de flesta rika människor inte bär kläder från Gap eftersom alla vet att de har råd med märkeskläder. Men till exempel, kommer många rika flickor använder aldrig billig make-up. De flesta bär mycket lite smink föredrar den naturliga looken. De kommer att säga att det kommer att förstöra huden och de har rätt. De kommer inte heller att vara snåla i fråga om skodon, eftersom bättre kvalitet skor formar sig fötterna för bästa komfort, och de är de högre kvalitet. Var kräsen om saker som betyder.
 25. 25
  Gå som det finns en tiara på huvudet. Folk kommer att respektera dig. Bra hållning är alltid ett måste.
 26. 26
  Titta på din figur. Bara vara frisk, inte i krasch kostvanor eller andra ohälsosamma attityder.
 27. 27
  Aldrig vara snorkig till de mindre privilegierade än du. Gör inte kommentarer som "Hennes tröja är så billig". En rik flicka som är väl upp (och inte klibbig) skulle aldrig säga det, och på detta sätt om det upptäcks att du inte är rik, kommer människor att vara mer sympatisk.
 28. 28
  Ljug inte skandalöst. Du vill bara föreslå att du är rik, inte ljuga om det. Säg inte att din pappa är delägare i en advokatbyrå och att du har en förare och en sommar hem när du inte gör det.
 29. 29
  Prata inte om pengar. Allvarligt, det är tacky. Säg inte "Denna tröja kostar 150€". Det gör att det låter som det är en stor händelse för dig och bara låter arrogant.
 30. 30
  Aldrig skryta om dina dyra nya handväskor, smycken, klockor, osv. Bär dem. De flesta av dina vänner kommer att märka din nya utstyrsel utan att ha dem påpekade. Om de inte märker, mest sannolikt att de bryr sig inte och skulle inte bli imponerad ändå. Om komplimang, le och säga "tack."

Tips

 • Håll god hygien
 • Ha gott uppförande, men överdriv inte och agera som gammaldags kungligheter.
 • Var inte elak utan anledning.
 • Erbjud dig att bjuda in vänner att leva poshness. Djupt ner de tigger gå med dig, men är artiga nog att inte vara nervös och frågar. Aldrig vara nervös, är det också såg ned på.
 • Engagera dig i aktiviteter, men inte grumla upp ditt schema.

Varningar

 • Kom ihåg att titta rika väl kan innebära precis motsatsen till att vara rik. Någon som spenderar 225€ på ett armbandsur kan ha en imponerande utseende armbandsur, men kommer att vara 225€ fattigare.
 • Var inte dum och menar, om du agerar menar, ingen kommer att gilla dig.
 • Inte får några idéer från TV - din äldre bror eller syster kanske säger, "Du kopierar av tv." eller "Du kopierade Veruca Salt från Charlie och chokladfabriken!"
 • Ljug inte. Period. Aldrig ljuga, det är klibbig och du kommer att fastna. Alltid innebär. Det är inte ditt fel om du berättar en historia om hur stort det var att vara i den kejserliga delen av ett flygplan, när du verkligen tvungen att gå få din mamma några våtservetter från badrummet, och den kejserliga delen var på väg. Du sa aldrig att du satt i det, eller stannade i mer än 15 sekunder.
 • Dessutom kanske dina nuvarande vänner bli förolämpad och ignorera dig.
 • Låtsas vara något du inte kan göra dig en bluff. Folk som är dina vänner när du fejkar är bara vänner till falska dig.
 • Förutsätt inte för ett ögonblick att kanske agerar som en dum bortskämd brat kan göra människor verkligen hatar dig.

Saker du behöver

 • Inställning
 • Bra utseende
 • Bra betyg
 • Pengar
 • Ett sätt att tjäna pengar