Wka

Hur man handskas med irriterande syskon

Syskon är irriterande, alla vet det, men folk bara behöver några tips för att hantera det! Du kan lära dig att stoppa din lillebror från att komma in i ditt rum och din syster Messina upp din iPod, eller ta dina saker utan att du vet, om du är trött på det här händer dig, så har du kommit till rätt ställe!

Steg

Hur man handskas med irriterande syskon. Be att syskon varför de gör det.
Hur man handskas med irriterande syskon. Be att syskon varför de gör det.
 1. 1
  Be att syskon varför de gör det. De har alltid skäl! Vanligtvis, om de är yngre, är det för att de vill spendera mer tid med dig. Var noga med att ställa in, inte en upprörd röst, men en lugn, artig röst, och försöka att inte störa ditt syskon heller!
 2. 2
  Om de peta, knuffa, eller skaka dig (slå alltför), bara få en förälder. Att berätta en förälder är mer tillförlitliga eftersom om du irritera dem tillbaka, ibland kommer de att berätta om DIG för irriterande dem. Försök att vara den större personen och var alltid positiv med dem.
 3. 3
  Försök att vara nära dina föräldrar och om de någonsin irritera dig, tala med din mamma och pappa! Vid denna tid, kommer din syster eller bror tröttnar du berätta om dem så småningom, kommer de att sluta.
 4. 4
  För människor som inte är riktigt bekväm med att berätta sina föräldrar, försök att andas in, andas ut, när du är irriterad. Du kan försöka pressa dessa tårar ur ögonen, kan det få dem att må dåligt och sluta. Det fungerar mycket. Dessutom, om din syster / bror har en räknare för att (tf ont eller något och låtsades att du gjorde det) försöker använda omvänd psykologi. Om du känner dig som om du inte tror att dina föräldrar kommer att hjälpa dig i detta, går försöka göra något för att lugna dina farhågor såsom läsning, öva, drömma för dag, skjuter hoops, sova, dra, etc.
 5. 5
  Säg åt dem att sätta saker i perspektiv. Chansen finns det finns någon som har att göra med något värre, ta upp det till dem så att de kan bli lite mer mjuk.
 6. 6
  Berätta för dem att de är bara att komma i trubbel! De kommer inte att förstå, men vem bryr sig?
 7. 7
  Om inget av ovanstående arbete bör du göra precis exakt som din bro / sis gör. Håll kopiera dem i ca 5 timmar. Det kan låta hårt men resultatet är värt det! Om de försöker något liknande "jag är dum" Du vänder bara runt till "Ja du är"!
 8. 8
  Och slutligen, om allt annat misslyckas... gå till föräldrarna. Låt dem ta itu med det. Det är utanför dina händer och in i någon annans.
 9. 9
  Testa dina svåraste att bli bättre vänner med ditt syskon, och lära känna dem bättre.

Tips

 • Prova det när dina föräldrar inte är i närheten.
 • Om de bug du ständigt, gå till ett annat rum där dess lugn och quiet.Try inte att låta dem följa dig.
 • Om de är yngre än du, Trampa inte ner till deras nivå. Bli större, bättre och vara positiv.
 • Om de menar utan en anledning, berättar en förälder!
 • Försök att umgås med dem! När du tittar på en film med dem och sedan spela en omgång Monopol, hittar du förmodligen att de inte är så illa trots allt.
 • Försök inte att vara deras förälder. De kommer bara tro att du är för mogen och bugg dig mer! Dina föräldrar är de som är tänkta att vara föräldrar, inte du!
 • Om ditt syskon (s) anklagar dig för något du inte gjorde, inte någonsin försöka resonera. När de irritera dig på först, och sedan försöker få ännu, kommer de att säga direkt på dig, och dina föräldrar eller vårdnadshavare kommer bli besviken på dig. Jag säger dig, inte någonsin försöka resonera bakåt, dina syskon tenderar att vara irrationell, och ändå dina föräldrar tror dem... orättvist, eller hur? Men inte ens försöka resonera eftersom det gör absolut ingenting! Bara att gå iväg och göra en del av din favorit hobbies och glömma "incident".

Varningar

 • Var inte oförskämd.
 • Om detta går alltför allvarliga och omfattar vapen och hot (hot kan vara ett stort no no!) Kontakt föräldrar / släktingar / någon du känner som kan hjälpa dig i detta problem. Ring inte nödnumret såvida det inte finns en verklig nödsituation.
 • Om de är steg-syskon sedan försöka prata med din faktiska förälder att tala om för dem att sluta!
 • Försök att inte använda fysisk kontakt. Om de skadar dig, få en förälder!
 • Försök inte att få saker grov. Om du känner att din röst stiger eller deras, försöker lugna er båda ner.
 • Inte säga något liknande "jag hatar dig" eller "Ut ur mitt liv!"
 • Säg inte alltför ofta, eftersom många föräldrar blir väldigt upprörd om du håller på att gå till dem. Gå till föräldrar för de värsta fallen, de med våld och ond. Försök att inte skrika och gnälla, vara istället mycket patent.