Wka

Hur man ser ut och känns frisk

Ser frisk och känner sig friska är ömsesidigt stödjande utfall. Du måste äta bra, motionera, få tillräckligt med sol och tänka positivt. Den inre glöd påverkar den yttre glöden, så var uppmärksam på negativa tankemönster och göras med dem!

Steg

Hur man ser ut och känns frisk. Ät dig drycker som är lite för söt, eller kolsyrade som din vanliga drink?
Hur man ser ut och känns frisk. Ät dig drycker som är lite för söt, eller kolsyrade som din vanliga drink?
 1. 1
  Ät dig drycker som är lite för söt, eller kolsyrade som din vanliga drink? Tja det borde ändras. Du bör dricka minst åtta glas vatten utspridda under hela dagen.
 2. 2
  På toppen av det, äta minst fem frukter om dagen. Det finns också en del C-vitamin drycker som du kan köpa i stället för frukter såsom apelsin juice. Ett glas apelsinjuice är en av dina 5 om dagen.
 3. 3
  Ser du blek? Ut ur ditt hus mer! Detta verkligen fungerar speciellt på sommaren. Du borde verkligen ha solkräm på varma dagar, detta toppar upp din solbränna.
 4. 4
  Försök att inte äta så mycket choklad, är det inte bra för dig om du har det hela tiden. Choklad skapar en känsla av välbefinnande, vilket är varför många människor längtar efter det. Om choklad är din personliga böjelse, sluta äta det i 40 dagar, därefter, efter 40 dagar kommer du att märka att det inte behövs.
 5. 5
  Om du har rufsigt hår, det ser ut som om du inte tar hand om det, så du måste kamma det två gånger om dagen, kanske överväga att binda upp det när inte på ett formellt tillfälle (som när du är ute för kaffe, shoppa, skola, etc, beroende på vilken hårtyp ditt hår är. Om ditt hår är grått, så du borde verkligen få ett färgämne om det passar dig. Försök att inte krypa eller räta ut ditt hår varje dag, eller använder för många kemikalier på det-kom ihåg, desto mer naturligt, desto bättre.
 6. 6
  Järn dina kläder innan du går någonstans, det verkligen gör en skillnad, om du bär en topp som har veck i den, kommer folk tro att du bara kasta den på golvet när du kommer hem och bära den igen nästa dag.
 7. 7
  Få tillräckligt med sömn för att hålla dig hela dagen, innebär att få 10 timmars sömn om du kan, men minst 8, skall man sova mer när man är yngre.
 8. 8
  Tvätta ansiktet med en handduk utan tvål morgon och kväll, förhindrar fläckar.
 9. 9
  Borsta tänderna 3 gånger om dagen, jag vet folk säger 2 men 3 kommer att hålla dig frisk och fri från dålig andedräkt. Borsta en gång på morgonen, en gång efter lunch och en gång på natten. Men om du gör det, borsta med en mjuk teknik, som över-borstning kan orsaka en förlust av emalj och / eller en minskning av tandköttet.

Tips

 • Om du fortfarande går i skolan, eller ens arbete, ta en flaska vatten med dig.
 • Om du lider av dålig andedräkt, tugga mint tuggummi.

Varningar

 • Inte sova mer på helgerna, det är vad som orsakar "svårt-att-få-up 'måndagar.
 • Dricka för mycket vatten kan vara farligt.
 • Bär alltid solskyddskräm innan du går ut i solen.