Wka

Hur fransk twist hår

När du är i behov av en elegant frisyr, prova den klassiska franska twist. Det är en vanlig syn vid Proms och bröllop, men du kan också sätta upp det löst för en mer casual look.

Steg

Hur fransk twist hår. Borsta hela håret på ena sidan.
Hur fransk twist hår. Borsta hela håret på ena sidan.
 1. 1
  Borsta hela håret på ena sidan. Om du vill att den färdiga produkten att vrida vänster till höger, borsta den till vänster sida, om du vill att det ska vrida från höger till vänster, borsta den åt höger.
 2. 2
  Använd handtag eller stift på baksidan av ditt hår för att hålla den på plats. Detta kommer att hålla håret dras åt sidan.
 3. 3
  Applicera hårspray över hela håret.
 4. 4
  Placera handen under håret och borsta det mycket försiktigt. Se till att borsta den åt sidan för att hålla den i läge och inte rubba stiften.
 5. 5
  Lätt ta tag i håret på ena handen och med den andra, linda den undertill, runt och över fingrarna eller tummen. Se till att vrida håret i motsatt riktning mot den du borstat ursprungligen den i.
  • När du är klar, bör håret bildar en nedåtpekande kon; för nu, kommer överskottet håret hänga på ena sidan.
 6. 6
  Sätt stora stift för att hålla håret på plats. Mata spetsen på stiftet i håret curling genom konen, skjut den med rörelsen av håret åt sidan, och fästa det på håret längs hårbotten. Se till att placera stiften så att de är dolda under konen.
 7. 7
  Använd en borste eller annan fintandad borste neaten stilen (om nödvändigt) och använda hårspray för att hålla twist tillsammans.
 8. 8
  Stoppa de lösa ändarna av hår inuti konen. Använd stift som behövs för att hålla ändarna på plats, utom synhåll.
 9. 9
  Färdigt.

Tips

 • Du kommer att behöva en hel del om du vill ha ett hårt grepp.
 • Denna frisyr är bäst för längre hår.
 • För en lösare stil, inte borsta håret så prydligt på plats eller tuck ändarna av håret så perfekt in i konen. Du kan även hålla det hela på ditt huvud med en stor krokodilklämma.
 • Om du vill ha en stripig eller lösare look, dra några delar ut runt båda sidorna av öronen eller för en mer rörigt utseende, bara lossa bun mer.