Wka

Hur man ser bra ut i en månad

Oavsett om du vill vara en förebild, imponera på det motsatta könet, eller bara må bra om dig själv, är detta den enda guide du behöver. Beskrivs här är ett enkelt och praktiskt sätt att förbättra ditt utseende på under en månad. Allt som krävs är några inre styrka och beslutsamhet.

Steg

Hur man ser bra ut i en månad. Få bort av din bum och ägna 15 minuter till en halv timme att dagligen köra eller gå eller cykla om du inte kan köra.
Hur man ser bra ut i en månad. Få bort av din bum och ägna 15 minuter till en halv timme att dagligen köra eller gå eller cykla om du inte kan köra.
 1. 1
  Ät hälsosam mat. En god vana att komma in är att läsa näringslära etiketter. Om den har en hög halt mättat fett, stanna borta.
 2. 2
  Få bort av din bum och ägna 15 minuter till en halv timme att dagligen köra eller gå eller cykla om du inte kan köra. Så länge du rör dig, är det bra nog. Be någon att göra detta med dig så att du kommer att ha någon driver du gör detta.
 3. 3
  Du bör också överväga att spendera lite tid på smink (men inte gå överbord). Bär en fickspegel, Chapstick / läppglans, en liten borste, en liten mängd av smink, och myntverk andedräkt eller sockerfritt tuggummi.
 4. 4
  Få omkring 8 timmars sömn per natt.
 5. 5
  Drick mycket vatten. Bära omkring en vattenflaska är en bra idé. Lär dig att dricka mer vatten varje dag.
 6. 6
  Klä snyggt och imponerande. Bär inte en aftonklänning till parken, eller en tee och jeans till ett bröllop. Se till att du är nöjd med vad du bär, var inte rädd för att experimentera med nya stilar, och se till att dina kläder är rena. Titta inte lätt men inte ser ut som ministerns dotter. Bär kläder som smickrar din figur, men håll dig borta från huden stram. Om du bukta ut toppen av byxorna, passar de inte! Bär smickrande färger - oftast de du tycker bäst om att bära. Om något inte ser bra ut på dig, kommer du ser inte bra oavsett hur trendiga denna post.
 7. 7
  Glöm inte tillbehör, smycken och plånböcker, är ett bra sätt att få komplimanger, och kan förvandla en tråkig outfit en hit.
 8. 8
  Smile. Köp whitening tandkräm och borste tre gånger om dagen för en bra tid, kan detta verka tidsödande, men du kommer att vara så glad att du gjorde det.
 9. 9
  Var självsäker. Försök att slå upp samtal och vara vänlig, blixt som nya ljusa leende på ditt och skratta.
 10. 10
  Få in en rutin. Varje morgon förbättra din hud med tillämpning av en bodylotion på dina armar, axlar och ben och en ansikts lotion för ansiktet och halsen. Varje kväll, dusch med en kvalitet schampo och balsam som är bra för håret, liksom en luffa och fuktgivande duschkräm. Väl ute ur duschen, återfukta med bodylotion.
 11. 11
  Torka ansiktet med en akne dyna en gång om dagen om du har akne, innan den ansikts lotion. Acne kuddar är ca 5€ på Wal-Mart i Europa, och inte mer än en 10 $ på Tesco i Storbritannien, så få lite. Använd ett rengöringsmedel i ansiktet följt av ansikts fuktkräm.
 12. 12
  Föna håret eller om du planerar att bära ner den. Ha en bra stil plockade ut på morgonen på ett sätt du kan bära ditt hår upp.
 13. 13
  Be om synpunkter på ditt utseende från någon som kommer att vara ärlig om saker som skulle göra dig mer attraktiv, som en duktig flicka vän eller familjemedlem annan än din mamma. Var redo för en ärlig åsikt, och inte bli arg om du inte gillar vad du hör.
 14. 14
  Håll dina målade naglar och händerna återfuktad. Bär attraktiva och enkla armband eller ringar för att lägga till en liten sak.

Tips

 • Sluta röka (vill du dö innan din tid?), Och om du aldrig har rökt sedan klappa dig själv på ryggen! Självklart, droger är tabu.
 • Istället för att spendera en liten summa på billiga kläder, ta vad du skulle ha använt för att köpa 3 skjortor, för att få ett riktigt kvalitets skjorta som smickrar dig.
 • Bär mycket lite eller inget smink under denna process. Om du äter hälsosamt det kommer att visa och spara den tid du spenderar på morgonen slathering ansiktet med Maybelline.

Varningar

 • Behåll en hälsosam vikt. Var inte överviktig, men inte vara underviktig. Anorexi är inte vacker.
 • Hålla fast vid planen, och det finns en 100% garanti att du kommer att se bättre ut efter en månad. Förvänta dig inte resultat om man inte vidtar åtgärder.