Wka

Hur man odlar ditt hår lång

Har du problem växer ditt hår? Visste du klippa det kort och nu du vill att din dyrbara hår tillbaka? Du har tur! Denna artikel kommer att dela några enkla idéer med dig i den här artikeln som ger ditt hår en extra tillväxt boost!

Steg

Hur man odlar ditt hår lång. Åta sig att ha långt hår.
Hur man odlar ditt hår lång. Åta sig att ha långt hår.
 1. 1
  Åta sig att ha långt hår. Den största faran för att växa ditt hår är att bara få uttråkad och ha det skärs i olika stilar. Förstå att odla extremt långt hår från en genväg kan ta år, och kan innebära vissa "i mellan" faser som inte är mycket spännande för dig. Om du tycker om att ändra din klippa, kanske du vill ompröva långt hår (prova förlängningar för en temporär lång stil). Om långt hår är verkligen vad du vill, motion tålamod!
 2. 2
  Om du tvättar håret varje dag, sluta göra det. Tvätta håret varje dag kommer att beröva den dess naturliga oljor. Istället, tvätta varannan dag eller varannan dag. Var noga med din tvätt med både ett schampo och balsam, och försök att köpa en duschmössa andra gånger så håret inte blir blöt när du badar och tvättar huden. På så sätt kommer alla oljor bo i ditt hår och runt hårbotten och inte förlorat i vattnet. Ge håret lite tid att "vänja sig" detta schema för tvätt. Om du tycker att det ser fet, prova torrschampo på icke-wash dagar.
 3. 3
  Gör olja behandlingar 1-3 gånger i veckan. Olja behandlingar är enkla. Du kan använda allt från olivolja till dyra salong behandlingar. Här är några enkla naturliga olja behandlingar: Olivolja: Använd 1-4 msk. av olivolja och lägg den i din fuktigt eller torrt hår (företrädesvis fuktigt men inte drypande våt). Lämna in mellan 15-45 minuter skölj sedan ut att vara säker på att schamponera två gånger och skick en gång. Mandelolja: Mandelolja är den bästa naturliga hår olja botemedel i min mening. Sätt igen 1-4 msk. i håret. Lämna in för en dag (den ingen tvätt dag) och skölj ut nästa dag. Upprepa minst en gång per vecka. Varm olja behandling (köpta): Läs riktningar.
 4. 4
  Borsta håret fint. Detta innebär att du kommer att behöva 2-4 penslar. En bred tandad borste, och stäng borste, en bred tandad kam, och en råtta svans kam (inte bred). Börja borsta håret i ordning utseende ovan. Var noga med att borsta varje dag för minst två gånger. Borsta under pälsen och täckfärg av hår. Borsta med början längst ner för att ta bort alla knutar (greppa en bit av håret börjar vid mitten av din längd i alla och kamma / borsta nedåt.) Efter att alla knutar, börjar vid rötterna och flytta din väg ner till ändarna för att bära olja till dina rötter för att förbättra skador priserna och hålla friska hår. Om du börjar vid rötterna och flytta din väg ner i början du kommer att orsaka fler knutar eftersom du driver ditt hår får det att flätas samman med trådar och knut eller skada.
 5. 5
  Massera din hårbotten alltför dagligen 1-3 gånger. Detta kommer att förbättra cirkulationen runt hårsäckarna och öka blodflödet som skapar hårväxt (eftersom blodet transporterar näringsämnen och vitaminer.
 6. 6
  Inte trimma inte alltför ofta. Många gånger måste du klippa håret slutar var 6-8 vecka för att bli av med dina kluvna toppar. Åtminstone bör du klippa 1/2 och tum av ditt hår (dina kluvna toppar) var 3-4 månad. Eftersom håret är gjord av död vävnad, myten om att trimma det kommer att få den att växa snabbare är inte sant. Dock är trimning avgörande för kvaliteten långt hår eftersom det tar bort skador från din längd och håller det ser snyggt.
 7. 7
  Hjälpa till att kontrollera kluvna toppar. Som nämnts ovan, tvätta håret för mycket tar de värdefulla oljor ur håret behövs för hårväxt, men också orsaka kluvna toppar. Du tvättar oftast ganska hårt (inte super hårt men tillräckligt bra), vilket är bra, men alltför ofta kan inte vara så stor. Också kontrollera mängden produkter som du låter i ditt hår. Ge ditt hår en dag eller två för att vila (mening inte använda några produkter) detta kommer att hjälpa ditt hår föryngra och hålla den frisk.) De mindre produkterna desto bättre (exklusive naturläkemedel. Men även för många av dessa kan vara skadligt! )
 8. 8
  Bind upp håret. Binda upp håret i en hästsvans, kommer flätor, flätor, eller någon annan typ av elastisk erforderliga stil drar på något orsakar bättre syre flödet från utsidan och stimulera hårsäckarna (vilket är bra). Var försiktig när du forma håret och ta bort den elastiska, när du vill minimera antalet hårstrån bryts i processen. Använd aldrig ett kontor-stil gummiband i håret, använd endast resårer särskilt utformade för håret.

Tips

 • Massera din hårbotten i en cirkulär rörelse. Detta kommer att hålla mer olja i håret och mindre ut.
 • Minns ett bra tips är att släppa loss på natten.
 • Bind inte dina hästsvansar för hårt! Detta kommer att orsaka hår sönder!
 • Vara försiktig dö ditt hår när du försöker att växa ut, inte över processen hår. Avviker från att dö den om möjligt.
 • Bit inte eller rufsa håret för ofta eller ännu bättre alls! Om du gör det ger sprickor och kluvna toppar!
 • Om du använder en värme verktyg, se till att använda anti-termisk sprutning! Det lämnar ibland håret silkeslent också!
 • Värmer oljorna är stor. Kasta olja (per msk. I mikron i 3-5 sekunder.)
 • När håret är vått kamma det Borsta inte eftersom ditt hår är mycket skörare när blöta också när krossen är i kan du kamma det och det kommer att hjälpa.
 • Använd inte värme material (strykjärn, locktänger, trollstavar osv). Detta kommer att orsaka kluvna toppar, torrt, sprött hår och mindre oljor.
 • Använd inte hårprodukter som kan förstöra oljor eller skapa fler kluvna toppar och brott.
 • Massera håret med aromoljakomposition en gång i veckan. Detta kommer att hjälpa till med hårväxt.
 • alltid använda växtbaserade produkter för ditt hår..