Wka

Hur man klär sig för en 8: e klass formella

Att gå till en middle school formell och inte vet vad man ska ha? Då är det här artikeln för dig.

Steg

Hur man klär sig för en 8: e klass formella. Kläder.
Hur man klär sig för en 8: e klass formella. Kläder.

GIRLS

 1. 1
  Kläder: Du vill se bra ut på din formella, så du bör gå ut och få en söt klänning. Platser som Windsor, Dillard, Macys, och JCPenney har goda formella klänningar. Klackar är valfria, men inte bära sneakers! Du bör ha antingen klackar eller lägenheter. Sandaler är okej, men de är lite avslappnade för en formell.
  • Hitta en söt klänning! Visa inte upp i en lång klänning, men smutsiga svettningar är ett stort felsteg. Försök att hitta en solklänning eller annan semi-formell klädsel från Kohls eller vad.
  • Om du inte gillar klänningar, kan du bära en enfärgad mini / knälång kjol med en skjorta.
 2. 2
  Hår: Du behöver inte gå spendera en massa pengar på en frisörsalong. Uträtning eller curling ditt hår är bäst för en formell. Om du vill vara lite annorlunda, sätta upp håret. Du kan titta på prom frisyrer genom att titta i tidningar som Seventeen eller Cosmo Girl!
 3. 3
  Makeup: Du behöver inte bära smink. Om du vill göra en minimal mängd av smink, bara sätta på lite svart eyeliner och mascara. Satsa på en naturlig look för att visa upp din sanna skönhet! Viktigast av allt, om du inte känner dig vacker och lycklig med det på, inte bära det.
 4. 4
  Skor: Du kan bära låga klackar om du vill. Oavsett typ av skor du planerar att bära, se till att du kan gå / dansa i dem. Hemma, gå runt i dina skor för att bryta dem och lära sig att gå i dem ordentligt. Men lägenheter eller dressat flip-flops är bra också. Den enda andra sak att bära är sneakers!

BOYS

 1. 1
  Kläder: Nej, det är inte okej att bära jeans till motocross. Bär. Finskor är okej också.
  • Försök att hitta några svarta eller khaki färgade byxor att bära. Se till att de är långa, tillåtet Nej boardshorts! Om du verkligen mot slacks, kan du bära några svarta jeans, så länge som de är vanligt (det vill säga: inga revor, kedjor, etc.).
  • Om du planerar att ta en date med dig, fråga vad hon har på sig för att köpa / bära något som passar henne så ni kommer att se ut din samman.
  • En knapp ner skjorta är förmodligen din bästa insats för en 8: e klass formell. Det är lite dressy, men inte alltför formell. Se bara till att den är långärmad!
  • För skor, klänning eller egentligen några slutna tå skor är okej. Se bara till att du inte bär något alltför ljust, stick med brunt, svart eller vitt.
 2. 2
  Hår: När du kommer hem innan det formella, se till att ta en dusch. Ingen tjej vill dansa med dig om du har smutsigt hår. Använd en fin illaluktande schampo som Axe schampo. Gelning håret är nog inte en bra idé. Gör vad du brukar göra på ditt hår, se bara till att det ser acceptabelt. Om du har längre hår, kan hålla det rörigt ser bra ut. Se till att prova olika frisyrer innan det formella datumet.

Tips

 • Se till att sätta på deodorant. Om du kommer att dansa, vill du inte att alla lukta din BO Överväga att deodorant i era plånböcker, för, flickor, för dans raster och bara i fallet.
 • Var inte rädd att be någon att dansa! Det är bättre att avvisas än aldrig veta.
 • Se till att få uppmärksamhet av rätt anledningar. Det betyder inte att du inte kan vara sexig, men det är bra att vara subtil.
 • För killarna, dyker upp för att plocka upp din dag, även om dina föräldrar måste köra. Du vill komma med din dejt.
 • Det skulle vara bra att prova dina nya danssteg innan slå i golvet. Prova alla dina nya rör sig framför en spegel till praktik, sedan avgöra om de är rätt för dig.