Wka

Hur man vet vad som väntar i högstadiet

Tanken på att gå till en ny skola kan vara skrämmande. Speciellt högstadiet. Detta kommer att hjälpa dig att bli en mer förberedd och bättre student.

Steg

Hur man vet vad som väntar i högstadiet. Mode:...
Hur man vet vad som väntar i högstadiet. Mode:...
 1. 1
  Mode: De mittschoolers bära en t-shirt och jeans. T-shirts normalt vara tight, kommer gulligt, och mest högstadiet flickor att bära "preppy" kläder. Dessa kläder från Hollister, European Eagle, etc. Jeans är normalt skinny jeans eller nödraketer, mestadels med hål. Såvitt skor, sneakers, lägenheter, basketskor (Nikes och sådant), och skor skateboarder ses på de flesta feet.However, om du vill börja vara dig själv, nu är det dags.
 2. 2
  Mode:... Du kan bära en t-skjorta (som en en riktning skjorta och fortfarande ser bra ut mesta bara knyta den ut i slutet, det är en typ av stil eller du kan bära dem som "baggy" skjortor från europeiska Eagle Som för byxor, du kan bära jeans, klänning, kjolar, etc. med några söta skor, som Converse eller klänning shoes.But slitage vad som är bekvämt för dig
 3. 3
  Förvaringsskåp: Vissa högstadieskolor inte har förvaringsskåp, men de flesta av dem gör, och du kommer att behöva dem. Försök att ha en plats för allt. Om du har en tung ryggsäck, sätta in på botten. Sätt kappor och tröjor på galgar. Och sätta böcker och saker du behöver för dagen på översta hyllan. Ibland kommer du att dela ett skåp, där du måste arbeta ut det med en locker partner. Aldrig dumpa saker på golvet i din locker.I hittade bananskal och andra saker i andras skåp. Om du gör det, kommer folk tror att din helt disgusting.You kommer bli förvånad över vad du hittar längst ner när du rengör den i slutet av året. Och bli vän med ditt skåp grannar du kan ställa frågor om var saker är särskilt om du är ny.
 4. 4
  Läxor: Det finns mer läxor än i grundskolan. Läxor ska göras först sak när du kommer hem. Just nu är skolan det viktigaste i ditt liv, och får aldrig glömmas bort.:)
 5. 5
  Hemläxa: Home arbete är prioriterat. Vänner och umgänge är viktigt, men din utbildning får aldrig glömmas.:)
 6. 6
  Skolbussar: Skolskjutsar i verkliga livet är inte som de i filmer eller på tv. De flesta bussar är inte kul. Om din skola kan du få en iPod, sedan lyssna på den på bussen. Om du inte kan få en iPod, sedan ta en bok att läsa eller något. Det är oftast ganska svårt att göra läxor när bussen hoppar upp och ner och det finns människor som är irriterande. Om du gör läxor på bussen, och sedan sitta på eftersom det är en mindre omak. Hitta några vänner eller göra något som åka buss. Det kommer att göra din resa till skolan roligare.
 7. 7
  Lärare: Skolans goda eller dåliga rykte definierar inte vad lärarna kommer att se ut. Varje lärare är olika, och du bör bara anpassa sig till hur klassen är (t.ex. om din lärare i naturvetenskap inte gillar avbrott, övar på att vara tyst i vetenskap klass). Inte alla lärare är "onda" och "ute efter dig". Vanligtvis lärare har bättre saker att göra än tortyr små barn och misslyckas dem alla. Det är oftast alla myter. Kom ihåg att lärarna vill att du gör bra! De vill inte sitta i ett klassrum hela eftermiddagen efter den sista klockan skärmringar några testa med alla F-talet!
 8. 8
  I klassen: Fokus på alla dina klasser, men inte blir en zombie. Ha kul i klass med folk du känner, men se till att din lärare inte blir irriterad på dig. Var tyst när läraren pratar, och definitivt respectful.some Lärarna är riktigt nice, vissa är ondsk, för att ta reda på vem de pratar med vänner syskon och ser henne / honom om du kan.
 9. 9
  I klass: Dont vara rädd att ställa frågor! Det visar läraren du är uppmärksam och din intresserade i subject.The läraren kanske även gillar dig bättre.:)
 10. 10
  Kvaliteter: Tillsammans med fokus på klass och slutföra alla dina läxor, bör kvaliteter också vara en av dina fokusområden. Sträva efter att göra ditt bästa och vara nöjd med det betyg man uppnå. De studievanor du utvecklar nu bär vidare till gymnasiet och högskola / universitet.
  • När anteckningar, fundera på vad läraren anser viktigt, eftersom det där kommer sannolikt att hamna på ett test.
 11. 11
  Vänner: Hitta människor som är snäll mot dig och verkar som stora människor. Ibland kommer du inte riktigt vara vän med någon i dina klasser och alla de människor som du är vän med är i andra klasser. Det är okej. Kanske de kommer att vara i din klass nästa år. Fråga dina föräldrar om du kan låta några av dina vänner sova över ibland eller om du kan träffa dem för lunch någonstans.
 12. 12
  Vänner: Välj dina vänner med omsorg. Välj vänner som är kul men kan också hjälpa dig i skolan.:) Det är bra att hjälpa vänner, men om de frågar dig, bör du konsultera en lärare.
 13. 13
  Krossar: Det kommer att vara långt fler pojkar och flickor än som var i din folkskola. Kom ihåg att skolan är den viktigaste i ditt liv just nu. Om du inte hittar det speciella pojke eller flicka, se till att han / hon inte stör ditt skolarbete. Merparten av tiden, fungerar högstadiet relationer inte ut. Spara ditt kärleksliv efter gymnasiet.
 14. 14
  Krossar: Det är naturligt att vara i ett förhållande, bara se till att han visar dig respekt.:)
 15. 15
  Lunch: Du kommer förmodligen att ha mer val nu när du är i en större skola. Kontrollera att du har din lunch pengar och pengar för läsk och snacks. Planera en plats där du och dina vänner kommer att sitta tillsammans. Naturligtvis på vissa skolor finns tilldelas sittplatser. Så irriterande som det låter, är detta en plats att träffa vänner och prata freely.Sit bredvid olika människor du kommer att bli riktigt förvånad över vad som kommer upp i konversationen.

Tips

 • Var snäll mot människor. De kommer att känna sig mer öppen med dig.
 • Gå med vissa klubbar. Du kommer att träffa människor som har samma intressen som du och förhoppningsvis bli vänner.
 • Fråga vänner i högstadiet eller titta på folk i högstadiet när du går dit för att se vad varma.

Varningar

 • Vissa människor är rädda att de inte kommer att vara "populär". Popularitet verkar viktigt, men när du når den "verkliga världen", bryr sig ingen om du var populärt eller inte. Din arbetsmoral och personlighet är vad count.if din verkligen rädd pinne med vänner
 • några flickor tror att de är "allt" och är bättre än dig. INTE LYSSNA PÅ DEM. De är nog bara avundsjuk på dig:) men dont låt som får till din head.Dont tror att du måste lyssna och vara som dem att vara sympatisk. Riktiga vänner skulle vilja dig för vem du är. Och vem du är är bara perfekt
 • Dessutom ska du inte agera som om du är allt. Inget illa menat, men om du ska bli en sjätte grader, kommer de flesta människor hatar dig. Det är bara hur det är. Men ärligt talat, inte agera som om du är allt eftersom du inte är den översta hunden runt längre.

Saker du behöver

 • (Pennor, mappar, etc.)
 • Du vill förmodligen ha en locker kit även om det inte är på din leverans listan. Mappar hjälper också en lot.Try att få allt på din leverans listan på en gång och bocka av de saker du redan har. (Du vill inte vara skola handla efter skolan börjar) om du inte är säker be vänner