Wka

Hur man känner igen din själsfrände

Efter att ha studerat hundratals romantiska par i långsiktiga relationer man upptäckte att själsfränder är verkligen en viss kombination av beteendemässiga stilar. Detta innebär att om du vet att din egen personlighet du då kan vara säker på din själsfrände personlighet. Det finns bara fyra beteendestilar som representerar två par själsfränder.

Steg

Hur man känner igen din själsfrände. Skär en cirkel i fyra delar.
Hur man känner igen din själsfrände. Skär en cirkel i fyra delar.
 1. 1
  Skär en cirkel i fyra delar. Människor är indelade i fyra stilar med var och en har särskilda preferenser. Klipp en cirkel på en sida i fyra kvarter genom att dra en vertikal linje och en horisontell linje genom centrum. Den vänstra sidan bör märkas "Direct", till höger "Indirekt", bör toppen märkas "Open" och den nedre halvan är märkt "Closed".
  • Den övre vänstra kvadranten bör vara Direct / Open, längst upp till höger Indirekt / Open, lämnade botten Direkt / stängd och nedre högra Indirekt / Stängd. Dessa kommer att representera de fyra beteendestilar.
  • De två Slutna typerna är soulmates och de två öppna typerna är själsfränder. I varje själsfrände förhållande en person är direkt och den andra är indirekt med mycket få undantag. Så varje romantisk soulmate partnerskap består av både antingen vara öppen eller båda stängas, samtidigt som man är direkt och den andra är indirekta.
  • Öppna människor har inget emot att avslöja personlig information och så de två öppnar trivs bra tillsammans. Slutna människor tycker inte avslöja personlig information och de klarar sig bra ihop, men de har inte blanda väl eftersom de är alltför olika och nästan aldrig bli långsiktiga romantiska partners eftersom samtalen mellan de två är inte likadana. Öppna människor gillar att prata om känslor medan Slutna människor gillar att prata om fakta, framgång och konkurrens så de två är inte särskilt kompatibla förutom i en social miljö.
  • Direkta människor är ledare och har hög, klar röst medan indirekta människor är anhängare och tala mjukt för det mesta. Den direkta person gillar att prata och indirekta person gillar att lyssna varför motsatserna trivs mycket bra i långsiktiga relationer.
   • Så själsfrände för en Öppen / Direct är Open / Indirekt och själsfrände för stängt / Direct är Stängd / Indirekt.
 2. 2
  Du kan välja rätt kombination av en grupp om personen matchar dina andra viktiga kriterier för ålder, kroppsform, social status osv. Detta är inte svårt att göra när man umgås i en viss plats där de flesta människor passar in i dina kriterier. Du kommer definitivt att kunna kommunicera bättre med din själsfrände typ än med andra typer som förmodligen är varför så många människor sluta med sina riktiga själsfrände. Besvikelse uppstår ofta när två personer datum som inte är själsfränder.

Tips

 • Direkta människor behålla långvarig ögonkontakt när du först träffa och ha tydliga och ofta högljudda röster. Indirekta människor behålla intermittent ögonkontakt på mötet och har tystare tal. Direkta folk brukar säga dig vad du ska göra (ofta mycket artigt) medan indirekta folk ber dig att göra saker. Använd dessa signaler med annan information för att avgöra din stil och sedan försöka plocka upp beteendet hos de människor du möter.
 • Detta avser inte vänner, bara för romantiska själsfränder.

Varningar

 • Om du harmoniserar väl och kommunicera enkelt så bry dig inte kontroll. Även om det är sällsynt, vissa människor bildar livslånga partnerskap med stilar som inte är deras själsfrände så inte avsluta en relation om det är inget fel med det.