Wka

Hur man kan locka en Oxe man

Varje kvinna på en punkt är attraherad av en Taurus man. Dessa män är mycket oemotståndliga varelser, och locka dem är som att försöka locka ett bi till en toalett. Det kan vara frustrerande, eftersom Oxen Man är väldigt kräsen, men har ingen rädsla, är denna guide här!

Steg

Hur man kan locka en Oxe man. Respektera honom som ledare.
Hur man kan locka en Oxe man. Respektera honom som ledare.
 1. 1
  Tänk på Taurus. Vill du verkligen honom? En Oxen är väldigt beskyddande, och är ofta avundsjuk. Om din skylt råkar vara Väduren, Lejonet, Skytten, Vattumannen, Vågen, eller Gemini, kan du glömma att få tillsammans med en Oxe, än mindre locka honom. Hans over-bearing natur kommer att vara alltför stuffy för dig.
 2. 2
  Var en kvinna. En Oxe man älskar att vara omgiven av kvinnlighet. Han uppskattar verkligen skönhet, och förväntar sig en kvinna för att vara vacker. Om du vill locka honom, åtminstone ser bra ut.
 3. 3
  Vara rena. En Oxen vill ha en hemmafru i en kvinna. Så länge du är snygg, organiserad, och jordad, då Taurus förblir berusad av dig. En Taurus HATAR oordning, och kommer inte att tolerera en stökig livsstil.
 4. 4
  Vara sensuell. En Taurus man älskar en mysig, gosig, inbjudande atmosfär. Han avgudar stanna hemma för att bara vara med en kvinna. Klä subtilt lockande offentligt och mer lockande för privata. Din Taurus Man kommer att uppskatta det.
 5. 5
  Respektera honom som ledare. En Taurus kommer alltid att dominera. Han är tjuren, trots allt. Han vill ha en kvinna som kommer att vara stödjande och respektfull, men inte dominera. Det kan reta honom. Men du kan hävda din självständighet då och då. Du vill inte vara hans dörrmatta.
 6. 6
  Respektera hans tänkesätt. En Oxen är långsam att ändra. Han gillar rutin och inte gillar förändring. Om du försöker ändra honom, kom ihåg, du reta en tjur! Försök att rulla med sitt flöde.
 7. 7
  Ha tålamod. En Taurus kan lätt sopas in själva samtalet, och tjuren gillar att utvärdera eventuell satsning det kommer att ta, som inkluderar relationer.
 8. 8
  Vara pengar-wise. Dessa män har ett öga för pengarna, och kommer inte att acceptera värdelös och opraktiska användning av det. Om du är bra ekonomiskt, kan du få hans uppmärksamhet. Han är mycket materialistisk.
 9. 9
  Var ärlig. Om du inte kan vara sann mot dig själv, då du inte locka Bull. Du ljuger för honom. Vara sanningsenlig honom. Han kommer att uppskatta din ärlighet, vilket är en egenskap han verkligen vill ha i en dam.
 10. 10
  Vara praktiskt. Taurus män är familjefar, de föredrar att vara i komfort och värme i sitt hem, med god mat. Så du kommer att knyta sina hjärtan om du är en bra kock. De är ner till jorden så undvik att göra drastiska förändringar eller spontana planer. De avvisar normalt om du ber dem i sista minuten.

Tips

 • Ha tålamod. Taurus män är långsamma movers, och det kommer att ta dem lite tid att räkna ut om du är "den", eller inte.
 • Känna omsorg och uppmärksamhet. Taurus kanske inte vara en uttrycksfull romantiker, men de kommer att visa dig sin kärlek med åtgärder än löften. När du behandlar dem bra, kommer de att märka och uppskatta det även när de är tyst om det.
 • Se till att du är astrologiskt kompatibel med Oxen. Inkompatibla tecken kommer att stänga av honom. Kompatibla tecken, Jungfrun, Stenbocken, Kräftan, Skorpionen och Fiskarna. (Ibland andra Taurus ')
 • Även om du inte är astrologiskt kompatibel, kan du fortfarande försöka locka en Oxe hane-du är en pionjär kvinna i landet av kärlek-go få den där killen, älskling!
 • Att vara attraktiv omfattar täta duschar, bra smink men inte over-done, vältränad kropp, lukta, känna, titta, och att vara bra.
 • När du vet att du har gjort något fel ber om ursäkt och han kommer att uppskatta dig mer.
 • Ta upp konst, dans, litteratur eller teater. Taurus är konstnärer.

Varningar

 • Försök inte att spela psykningar med Taurus män. De kommer inte underhålla dig. Var ärlig och direkt istället.
 • Kommunikation är mycket viktigt. Försök att kommunicera med varandra för att veta det bästa för dig och honom.