Wka

Hur man kan locka en gemini flicka

För att attrahera Tvillingen är som att förbereda dig själv att känna två olika personer. Förvirrad? Var inte, vi talar om hennes dubbel personlighet. Hon har en dubbel karaktär och kan visa olika personlighetsdrag vid olika tidpunkter.

Steg

Hur man kan locka en gemini flicka. Som ett tecken på en gemini kan ha en annan personlighet i en människa, betyder det också att du måste klara för att vara olika varje dag som du möter henne.
Hur man kan locka en gemini flicka. Som ett tecken på en gemini kan ha en annan personlighet i en människa, betyder det också att du måste klara för att vara olika varje dag som du möter henne.
 1. 1
  Hitta din chans. Lär känna henne genom att hälsa henne försiktigt och lugnt. Försök att räkna ut hennes hobbyer först eftersom de flesta Gemini tjejer gillar att göra konversation med en ny person när de delar en liknande hobby.
 2. 2
  Som ett tecken på en gemini kan ha en annan personlighet i en människa, betyder det också att du måste klara för att vara olika varje dag som du möter henne. Var redo att möta en ny sida av sin karaktär. Gemini flickor tenderar att vara lätt uttråkad. Om hon finner sig själv få någonting, försöka göra en rolig gåta och / eller ge henne ny musik som kan muntra upp henne tråkig dag (Gemini flickor älskar konst).
 3. 3
  Tala din åsikt om livet när allt verkar bördan ditt sinne och vara villig att dela det med henne. Var generös och vet gränserna i mänskliga relationer.
 4. 4
  Efter det måste du se till att om du har dessa 3 enkla men viktiga egenskaper som lätt kan locka en gemini flicka.
  • För det första har du bättre lite mer kunskap än henne: om filosofi, naturvetenskap, språk, filmer, musik, böcker, etc. Försök att utöka ditt ordförråd med hjälp av ett nytt ord varje gång du pratar med henne eftersom en Gemini flicka kommer att vara intresserade i en kille som är smart men inte skrämmande.
  • Andra bör du ha en god smak i konst eller vara intelligent nog att prata om konst, men den här gången ska du inte agera som om du vet allt. Prata med henne med värdighet, men alltid komma ihåg att vara trevlig mot alla, prata med sina vänner och när du är runt dem, har ett leende på läpparna och ibland kastar ett roligt skämt mitt i en konversation när du hittar konversationen börjar att få långsam.
  • För det tredje, vara en god lyssnare, eftersom en Gemini flicka är en god lyssnare och en god rådgivare också. Vet när du ska tala din åsikt och när man ska vara tyst och bara lyssna. Gör henne bekväm med att vara varm och en bra hemlig målvakt som alltid är villig att vara en trevlig person. Gör henne och andra människor att le och / eller skratta när livet blir svårt. Du måste låta folk göra samma tjänst för dig, och vara öppen.

Tips

 • Kanske kan du inte alltid vara den hon alltid förväntar sig att ha eller att vara runt. Du har känslor precis som hon gör. Ibland kan man vara känslomässigt också, så när detta händer dig, tala upp! Berätta för henne tydligt anledningen till att du är så upprörd, glad, etc.
 • Var alltid dig själv när du är runt en Gemini flicka. Du kan vara rörigt, nerdy, sportig, etc. Men kom ihåg att hålla rena och välj en fin parfym.
 • Vet att du inte kan hålla tillbaka en Gemini flicka när hon är på väg att explodera, men du kan säkert lugna ner henne genom att säga, "Vill du att jag ska vara omkring dig, nu?" när hon är på väg att gråta. Om hon inte ger ett svar, bara hålla hennes hand / krama henne en stund och säger "Det är bra, kommer du att bli bra eftersom jag vet att du är. Ring mig när du behöver mig." Vid denna tid kan du lämna henne ensam, om hon bokstavligen behöver du då hon kommer att ringa dig snart. När hon är arg bara säga "Slappna av, ibland allt är inte vad det verkar... men lita på mig, jag bryr mig om dig. Du kan prata med mig när du har lugnat ner." Lämna henne ett tag och du kan ge henne en kopp te eller glass.

Varningar

 • Inte agera som om du är bättre än andra människor.
 • Förolämpa inte, skvaller eller förtal.